Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. blackcica

blackcica Aktív író

Csak pár rövid kérdés:
    nem lenne ildomos erről tájékoztatni a felhasználókat?
    Esetleg kivenni ezt a "lehetőséget" a játékból?
    Vajon hány gazdának okoz ez gondot - s nem is értik, miért nem kapnak választ az üzenetükre?!

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

A probléma nem új keletű, a fejlesztők tudnak róla.

3. blackcica

blackcica Aktív író

Az jó, ha a fejlesztők tudnak róla - de a gazdák nem!
    Én sem ma kezdtem a játékot, de erről leírást sehol nem láttam eddig...
    A kérdésem nem arra vonatkozott, hogy új-e a probléma - hanem arra, hogy MI miért nem vagyunk tájékoztatva?!
    S ha nem új a probléma, miért van bent még ez az "ablak" a felkérés alatt?

4. Laboviti

Ha a játékkészítői egy ilyen régebbi keletű probléma megoldását sorrendezik, az idővel jelenik meg a játékban.
    Erre befolyása a moderátoroknak vagy a moderátor-csapatnak nincs.
    A szomszédkeresés üzenetei nemcsak ezen az egy csatornán működhetnek. A kommunikáció a farmos levelezés egyik fő, elengedhetetlen területe.
    Amennyiben nyomatékot szeretnél adni a észrevételednek, jelezd a fejlesztési ötletek topicban.

5. szucsir6

szucsir6 Fórum-zöldfülű

sziasztok meg tudná valaki mondani a licsi fa melyik szint-től érhető el a trópusi szigeten?Kerestem de nem találtam rá utalást elnézést ha nem jó helyre tettem fel kérdésemet.
    Választ előre is köszönöm

6. Laboviti

Szia!
    A Maja majmok szentélyének 7. kamrájában található a licsifa szobor 24 darab arany banán ellenében aktiválható. A kiváltás előfeltétele a kamkvatfa szobor megléte.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/maja-majmok-szentélye.700/

7. imázs

imázs Fórum-zöldfülű

8. kistehén55

kistehén55 Fórum-zöldfülű

Sziasztok már jo ideje keresem hogy hol lehet ajándék kodokat találni de persze nem találok. ha lehet kérnék egy kis segitséget valakitöl. köszönöm

9. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Egyelőre nincsenek érvényes kódok, ezért nem találsz ilyeneket. Amennyiben kapunk, akkor itt a fórumon fogjuk közzétenni.

djattila891116 kedveli ezt.
  10. kati5510

kati5510 Fórum-zöldfülű

Miért nem tudok mozit nézni? Csak a fekete háttér töltődik be! A Paszulyon nem tudok feltenni ajándékokat, a fán vásárolt területekre! Miért?

11. -East17-

Szia!

A moziban lehet, hogy elfogytak a reklámok, de lehetőség az is, hogy tűzfal vagy reklámblokkoló program akadályozza meg a filmezést. Sőt: sajnos hibás reklámok is előfordulnak.

A paszulyon a megvásárolható felhők jelen pillanatban nem működnek megfelelően, várjuk a javítást.

12. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Azzal, hogy a kutya tápja a farmon előállított alapanyagokból keverhető lett, illetve az ólja is megvehető a boltban, a kutyát most
    "lefokozták"? Találkozhatunk-e a közeljövőben olyan feladatokkal, ahol kutya mint farmos állat nagy mennyiségben kérve lesz?

13. -East17-

Szia!

Nem fokozták le, de közszájon forog a közelgő kutyatenyésztés lehetősége.

14. kati5510

kati5510 Fórum-zöldfülű

15. torpi19

torpi19 Törekvő

melyik nap változik meg gyakorlatilag is a kutyatáp?
    erre a hétre ígérték

16. -East17-

Szia!

Még nincs megadva konkrét időpont.

17. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Szia Modi !
    Állítólag megváltozott a kutyatáp alapanyaga hétfőtől- nos az én farmomon, még koponyafa az egyik hozzávaló...:(
    Akkor hogy is van ez ? :(

18. Anikó1961

Anikó1961 Törekvő

szia!
    olvass vissza, épp feletted a válasz

19. Cutepiggy

Cutepiggy Fórum-zöldfülű

Helló !

Két kérdésem lenne :
    1. Az email megerősítésért már nem adnak ajándékot?
    2. Miért nem látom az Éléskamrába megjelenni a küldött dolgokat?

20. Laboviti

Szia!
    Kérlek, az alábbi linket megnyitva tájékozódj: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/e-mail-cím-megerősítése.6881/

A pajtába belépve, majd az éléskamra címszóra kattintva ellenőrizhetjük a rendelkezésünkre álló termékek mennyiségét.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/inde...ek-völgye-az-iparosodás-kezdeti-lépései.1945/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.