Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia Laboviti:)

Le tudnád tesztelni,mennyi farmaranyba kerülne az összes feladat kiváltása a ma induló eventnek?
    Előre is köszönöm és figyelem válaszod.:)

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az event valamennyi feladatának teljesítése farmarany ellenében 5167 FA. (Ez teszt eredmény.)

SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  3. Szibi21

Szibi21 Járnitanuló

Hali! A kivi táp előállításához babérra van szükség. Sajnos sem a fát sem a terményt nem találtam a piacon. A kivi táp meg nagyon drága. Hogyan lehetne szerezni babér fát? Köszi

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

5. Cutepiggy

Cutepiggy Fórum-zöldfülű

Köszönöm a válaszodat, de a problémámra nem találtam választ, valszeg' az én hibám, mert rosszul fogalmaztam a kérdésemet.
    Az Éléskamrában ( amit tudtam, hogy hol találok ) nem a mennyiséget akartam ellenőrizni, hanem azt vettem észre, hogy a már elküldött termék nem jelent meg ott, tehát, nem tudtam felhasználni.
    A másik, hogy a regisztrált email fiókomba megküldött megerősítő email-ben hiába kattintottam az adott linkre, a farmra jutottam csak, de ajándékot nem kaptam.
    Ezekre van valami megoldás?

6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A megerősítő e-mail ajándékai nem azonnal érkeznek, akár néhány napot is várnunk kell rá.

A megkapott ajándékok elvileg azonnal megjelennek nálunk, de adott esetben egy ki és belépés mégis szükséges lehet a megjelenésükhöz.

7. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Sziasztok!
    A bingós event kiírásában 2000+5000 izzóbogyó szerepelt. A lámpionokban pedig kétszer kérnek 2000 bogyót. Segítenétek? Benéztem valamit?

8. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

Összesen 9000 izzó bogyó kell az event teljesítéséhez.
    5000 a malomba és 4000 a feladatba.

ada77201 kedveli ezt.
  9. -East17-

Szia!

Valamit valóban elnézhettél, a leírásban 4000+5000 szerepel. Ebből 2x2000 az eventbe kell a többi a malomba.

10. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Sziasztok!
    Amit írsz, azt látom én is. Nem azt kérdeztem, hogy most mennyit kér. Felírtam az eredeti kiírásban szereplő értékeket, és akkor mintha még 2000+5000 szerepelt volna. De nem akkora probléma, valószínűleg a 9000 is meglesz. Viszont, ha az eredetiben kevesebb szerepelt, akkor jó volna tájékoztatni erről a növekményről a játékosokat, nehogy elkalkulálják magukat. Ha én tévedtem a felíráskor, úgy elnézést :)

11. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy ha ma felmondom a prémiumtagságomat az a lejáratkor szűnik meg, vagy azonnali hatállyal. Segítségedet köszönöm.

12. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

A tegnapi napon az event kiírást követően került javításra. Az event kezdésre az információ rendelkezésre állt.

ada77201 kedveli ezt.
  13. -East17-

Szia!

A lejáratakor szűnik meg.

14. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Köszönöm a gyors választ. További szép napot

15. -East17-

Szia!

Nincs karbantartás jelenleg.

16. .Sookie69.

.Sookie69. Törekvő

Köszönöm szépen:)
    Közben megjavult:)

17. Viktor.és.Tündi

Viktor.és.Tündi Utánpótlás-írogató

Ez nem igaz mert nállam is 3-percre aratáskor most gajra ment a játék ! levelet akrtam irni ujra töltödik és töldödik takaritás megvolt !

uii nállam is helyrejöt de kb 10-percen át ment takaritás ellenére is !

18. -East17-

Szia!

De igaz, nincs bejelentett karbantartás. Ám a válaszom elküldése után kaptam a hírt, hogy vannak belépési gondok amiket hamarosan orvosolni fognak.

ada77201 kedveli ezt.
  19. bálint035

bálint035 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! szeretném megtudni hogy milyen ajándékot kaptam (titokfa, farkas medve stb) ID 30470346 vagyok köszi

20. -East17-

Szia!

Kitől vársz ilyen ajándékokat? Kérlek pontosítsd a kérdésedet.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.