Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. KukBek

KukBek Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ! :)

2. Katinka56

Katinka56 Fórum-zöldfülű

3. domonyi

domonyi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem tudom jó helyre írok de szeretném meg kérdezni,hogy 1db kakastáphoz 65db búza és 45db kukorica kell?????????? Mert én ezt egy kicsit sokallom.

4. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Igen, ennyi kell:

5. domonyi

domonyi Utánpótlás-írogató

Köszi!

6. söndi

söndi Fórum-zöldfülű

sziasztok volna egy kérdésem a 21.ik szinten vagyok hol találom a tenyész terepet?

7. Johnny1111

Johnny1111 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Engedd meg, hogy én válaszoljak neked! A tenyészterepet ott találod, ahol a termőföldeket tudod lehelyezni, két szív (egy nagy és egy kicsi) a szimbóluma! 3x2-es méretű!
    Üdv.:

8. Johnny1111

Üdv!
    Nekem az lenne a kérdésem, hogy kb mennyi időn belül kerülnek be a piacra az új fatermések? Vagyis mikor lesznek értékesíthetőek?

9. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az új fatermések változó gyorsasággal kerülnek be a piacra. Nincs meghatározott időhatár, pár naptól akár két hétig is elhúzódhat.

10. Johnny1111

Szia!
    Köszönöm szépen a válaszod! Ezt jó tudni, mivel eddig nem figyeltem! Addig is legalább tudom termelgetni őket :)
    De lenne még kérdésem:
    A hsz-ekben néha látom itt a fórumon, hogy vannak akik beírják az aláírásukhoz, hogy miből milyen szinten állnak. Ez stimm, de néhányan írnak bele olyat is, mint pl: piac:24., vagy 5-ös piac.. Ez mit jelent???
    Válaszodat előre is köszönöm!
    További szép napot!

11. söndi

söndi Fórum-zöldfülű

köszi a segitséget megtaláltam a tenyész terepet

12. -East17-

Mivel a játékosok kb. 40 különféle piacra vannak elosztva, próbálják azokat beazonosítani. Ám hivatalos számozás a piacokról nem készült, a különböző játékosok által kitalált/próbált számozás viszont nem megbízható és a fórumban nem is engedélyezett a kitárgyalása.

13. teddy31

teddy31 Járnitanuló

Helló! Mi történik esténként a játékkal ? Nem lehet belépni és minden gazosodik így.

14. -East17-

Szia!

A tegnapi nap folyamán nem voltak belépési gondok, sem itthonról, sem a külföldi kollégáktól nem érkezett ilyen jelzés. A néhány nappal ezelőtti események egyelőre nem látszanak megismétlődni.

15. bakrisztina21

bakrisztina21 Utánpótlás-írogató

Érthető. S mit érdemes eladni a piacon? Melyik termékért kapsz többet? mint kezdőő 15. szinten?

16. -East17-

bakrisztina21 kedveli ezt.
  17. cicanya

cicanya Haladó

Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy a szupertáphoz mióta kell dió? nekem ezt irja ki gomba helyett ha jól emlékszem az volt régen, vagy nem?

18. -East17-

Szia!

Nem volt változás a szupertáp hozzávalóiban.

19. bakrisztina21

bakrisztina21 Utánpótlás-írogató

20. Ádínó

Ádínó Fórum-zöldfülű

Sziasztok, rendeltem farmaranyat sms- ben a visszaigazoló sms megjött de a farmarany nem. Szeretnék többet is rendelni, de ííííííííígy nem merek, mit tegyek ????? Frissítettem is !!!!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.