Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!

Kedvencnek jelölés.
    Egyes felhőinket elhelyezhetjük a Kedvencek menüpontban, az alábbi képen látható kis zászlócskára kattintva:

Figyelem!
    A Kedvencekben elhelyezett felhők abban a részlegben egy csokorban arathatók, de ha olyan kategóriát aratunk amiben van már kiválasztott kedvenc, az is learatódik, mert a kijelöléssel a felhő a fő kategóriájából nem kerül ki!

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-munkások-aratógép-vetőgép-állatgondozó.6882/

2. moszor

moszor Járnitanuló

Sziasztok, két napja vettem észre, hogy a gazdaköri feladatoknál, ha kilépek, mert pl. a piacon veszek a feladathoz terményt stb, akkor visszaugrik az első feladatra, a malomnál ugyanez, és így mindig vissza kell lépegetni ahhoz a táphoz, vagy feladathoz amit épp csináltam. Ez most hiba, vagy ezentúl így lesz? Ha így lesz akkor nem örülök.

3. Laboviti

Szia!
    Mi is tapasztaltuk a változást. Türelmedet/türelmeteket kérjük.

4. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Szervusztok, legyen szép a napotok:)
    Tegnap a gazdakörben sikerült három termék receptjét megcsinálnom. A kettővel nincs gond, ott vannak. A harmadik viszont nincs sehol. Arra gondolok, hogy mivel még a 4. szint végén járok, talán csak majd az 5. szinten tudom előállítani. De ha nem így van, akkor bajban vagyok, kérlek segítsetek megkeresni hova lett ?
    Konkrétan a matróz tea receptjéről van szó.
    Segítségeteket előre is köszönöm szépen )
    Üdv: Zsófi
    Gazda: Zsófi0101ID: 3246475

5. Laboviti

Szia!
    A zöld matróztea a Természetgyógyászat 5. szintjétől készíthető.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/természetgyógyászat.7139/#post-34864

Zsófi0101 kedveli ezt.
  6. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

7. gabika234

gabika234 Junior szaki

Lehet hogy rossz helyre irom de a Felhőpalota kitehető tárgy egy event alatt lehetett meg szerezni vagy most is megszerezhető az egyik gazdaköri feladatból?

8. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Csak az eventben volt megszerezhető.

9. gabika234

gabika234 Junior szaki

Azt még megkérdezném hogy melyik eventből?
    Azt sajnos tudom hogy nem cserélhető :cry: de mindegy is. Ezzel mármegbékéltem.:D

10. -East17-

11. ffcsilli

ffcsilli Járnitanuló

szia.hogy tudok aláírást csinálni? nem találom sehol a módját.köszi

12. -East17-

Szia!

A fórum jobb felső sarkában a saját nevedre kattintva találod a profilod beállítási lehetőségeit:

Ashampoo_Snap_2015.11.13_16h08m11s_001_.png

13. Earl57

Earl57 Fórum-zöldfülű

hali
    hogy lehetséges már kész az event??

14. -East17-

Szia!

Aki tetemes összeget költött a kosarak megvételére, az már elkészülhetett a gombák leadásával.

15. ffcsilli

ffcsilli Járnitanuló

ohhh.nagyon köszi:)

16. Earl57

Earl57 Fórum-zöldfülű

2 óra alatt!! én meg a túl oldalt lakom

17. .ágicska

.ágicska Utánpótlás-írogató

Szia! Köszönöm a választ, sikerült. Szia

18. -East17-

Sok-sok nagy eventkosarat megvehetsz 3 perc alatt, sőt hamarabb is. Ezzel megvan a beadandó gomba mennyiséged.

mamika57 kedveli ezt.
  19. .kutty.

.kutty. Fórumlakó

Hahó!
    Van valami mód arra, hogy ez az új, frissített firefox ne tegye ABC sorrendbe a mentett jelszavakat? Teljesen összekuszálta őket, és hiába írom be - törlés után - újra az eredeti sorrendben, ez makacsul átállítja a saját "akarata" szerint. (A beállítások menüben a jó, általam megadott, illetve beírt sorrend szerepel, de ha a játék kezdő oldalán lenyitom a "jelszó" ablakot, a lenyíló menüsorban már az új, általa létrehozott sorrend jelenik meg. Nagyon bosszantó!!!)
    Lehet valahogy a mentett jelszavak sorrendjén változtatni?
    Előre is köszönöm, ha van valami használható megoldás erre!
    .kutty.

20. Laboviti

Szia!
    Javaslom, a farmnév kezdőbetűjét írd be a "Játékosnév" rubrikába, így könnyebb lehet a szelektálás.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.