Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bosslady54

bosslady54 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Utána tudnátok nézni, hogy pontosan mikor kezdtem a játékot? Többen is kérdezik és ciki, hogy nem tudok rá válaszolni mert csak kb. tudom. ID16401463 Köszönöm előre is.

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    2010. november 07-én regisztráltál a játékba.

3. bosslady54

bosslady54 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen, akkor csak a napra nem emlékeztem. Szép napot!

4. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Szia!
    Kerekkerék akció van,a zenélővirágokat most nagy eséllyel lehet pörgetni.Nekem már csak 1 zenélővirág hiányzik.ezért miért vegyek pörgetést.Inkább szerettem volna azt a virágot megvenni,ami hiányzik :( Ez miért nem lehetséges?
    Köszönöm a választ .

GYuGYu1003, mária4702 és HaVera kedveli ezt.
  5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A fejlesztők döntése alapján történik így. Ezek a jutalmak csak a keréken megszerezhetők, vásárolni vagy cserélni nem lehet.

6. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Köszönöm a választ.Nagyon sajnálom :(

7. clooney55

clooney55 Utánpótlás-írogató

Szép jó estét kívánok!

Több dolog is gondolkodásra fogott : az egyik,hogy miért vannak ugyanúgy a tenyészállatok és egyéb más dolgok a főnyereményeknél? Egész biztos,hogy úgy kezdődött el ez az event ahogyan szerették volna? / eddig csakis a virágok és madárijesztők voltak ilyenkor főnyeremények /
    Ezenfelül érdekes a leírás,hogy nagyobb az esélye kiforgatni a virágokat : 40 vagy 41 forgatásom volt,abból egyetlen egy nem volt főnyeremény,mikor máskor 5-6 forgatásból 1 főnyereményre is futotta.
    Arról pedig nem is tudok mit mondani,hogy a vigyori csillagfürt hiányzik az első szériából,és be kell szüntetni a megszerzési lehetőségeket!
    Ha továbbításra kerülne egy olyan kérés,hogy ne szüntessük már be a régebbi virágok megszerezhetőségi lehetőségét, akkor "szeretnék a listán lenni" a tüntetők között!

Köszönettel : clooney55

8. -East17-

Szia!

Nem kaptunk olyan központi értesítést, hogy az akció ne működne úgy, ahogyan elképzelték.

A kiforgatási esély nem egyenlő a megnyeréssel. Arról szólna a történet, hogy most többször jelenik meg a fő helyen egy-egy virág, más jutalom helyett.

A virágok megszüntetése eldöntött tény, ezt befolyásolni már nem tudjuk.

9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Segítségeteket kérem. Vásároltam nem sokkal ezelőtt szupertápot, kis csomagot, és party pörgetést. Valahogy nincs összhangban a maradék aranyam. Kérem, nézzétek meg. ID 10641913

10. -East17-

Szia!

Pedig minden rendben van. A kiinduló FA összeg: 410. Ebből levonva 1x49 és 1x200, így a maradék: 161.

11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nagyon köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltál. Rájöttem, mi az ijedtségem oka: az 50 %-ot tévesztettem az 50 db pörgetéssel. (Kevesebbet akartam venni.) Hát ilyenkor még szapulni se tudok mást, csak magamat.

Az jó, hogy nem idegesít tovább, hogy lenyúlták esetleg. Köszönöm nagyon!

12. Laboviti

13. Marik33

Marik33 Törekvő

Szervusztok.Van egy szomszédom erzsi5353 nem tudok neki ajándékot küldeni,mert
    állitólag már sok ajándékot kapott.Eddig még egyszer sem sikerült Probáltam korán reggel,
    késő este eddig még egyszersem sikerült.Pedig már hónaok óta a szomszédom.nem létezik,hogy
    egyszer sem lehessen küldeni.Ehez hasonlóval még nem találkoztam,pedig már elégrégen játcom.
    Már egyszer kérdeztem megválaszoltátok,hogy sok ajándékot kap.Na de soha,soha nekem ne sikerüljön?

14. Laboviti

Szia!
    Egy nap egy játékos maximum 20 ajándékot kaphat. Ha éppen nem online, akkor ezek halmozódhatnak. Azaz ha valakinek van 15 még nem kézbesített ajándéka, attól függetlenül a következő nap a barátaitól kaphat 20 ajándékot.

Ha a megajándékozni kívánt játékos már elérte a napi fogadható 20 ajándékot, egy ablak jelenik meg annál a játékosnál, aki küldeni szeretne neki valamit:
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándékozás-ajándéktárgyak.741/

15. robeszka74

robeszka74 Junior szaki

Sziasztok!

Vettem egy nyolcadik képregény felhősort, és nem tudom kirakni. Mi lehet a gond?

16. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

17. robeszka74

robeszka74 Junior szaki

Előre is köszönöm.

robeszka74
    ID: 20887233

18. Laboviti

Az Égig érő paszuly 8. oldalán találod az érintett felhősort.

VIII. Képregény felhősor

• Nem tematikus felhősor, tehát bármi kihelyezhető rá (1db 1*1-es, 1db 1*2-es és 1db 2*2-es tárgy)
    • Lezárási idő: 48:00 óra
    • Jutalom:
      • 120 BTP x Bahama szint,
      • 30 percen keresztül +15%-kal több esély szerszám felreppenésére aratáskor.

19. robeszka74

robeszka74 Junior szaki

Ezer hála a segítségért. Sikerült.

20. ♥Hinata♥

♥Hinata♥ Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy nekem miért van -19 aranybanánom? Tegnap kiváltottam a 3. mező szobrot 40 banánért, mert akkor volt kb. 80 banánom. Esetleg tegnap történhetett hiba vagy ma? Nemrég kezdtem újra a játékot hosszú idő után és nem igazán figyeltem mennyi banánom van, csak tegnap figyeltem milyen sok. Ha mégsem volt annyi, akkor vissza lehet valahogy váltani? A válaszokat előre is köszönöm! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.