Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. atiádi01

atiádi01 Járnitanuló

Üdv. Ha ma nem tudtam megenni az első sütit akkor holnap megehetem FA felhasználása nélkül? Mert valamiért nem engedte

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

3. Stape25

Stape25 Utánpótlás-írogató

Jó reggelt!
    Ma reggel meglepődve tapasztaltam, hogy a traktoros eventen megnyert kék sáv, hajts az aranyra, vörösen izzó versenyző, és a zöld fenyegetés nevű kitehetőim eltűntek a kincses szigetről. A kitehetőket kétszer is megkaptuk (egyet kitettem a felhősorra, egyet a szigetre), mint az előző eventben és nagyon jó tp-t is adtak, amit ma is szerettem volna leszedni. Ez hiba a játékban, vagy végleg le kell róla mondani? Köszönöm a válaszod! További szép napot kívánok!

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

5. Stape25

Szia Laboviti!
    8735084
    Stape25
    Ugyanez a helyzet családunk másik farmján is.

6. Laboviti

A Kincses szigeteden találhatók a keresett dekorációs elemek:

7. Stape25

Köszönöm, azt hiszem megyek gépet takarítani, mert én nem látom.

8. Laboviti

9. Stape25

10. todor54

todor54 Fórum-zöldfülű

Üdv Mindenkinek!

Bocs, hogy levelemmel zavarok bárkit is, de egy kis technikai probléma van a fiókommal. Már napok óta a Bahamán -68 aranybanánom van. Már írtam a staff-nek, de eddig semmi érdemleges nem történt. Sajnos azt sem tudom, hogy pontosan hány darab volt. Kérem valaki segítsen, nemsokára szintet lépek és valószínűleg ez is rosszul lesz elszámolva.
    Felhasználói név : todor54, ID: 26333890. a segítséget előre is köszönöm, tisztlettel : todor54

11. Laboviti

Szia!
    Kérlek, figyelmesen olvasd el a linket megnyitva az ott található hivatalos közleményeket: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo.../rossz-aranybanán-kijelzés.13332/#post-387688

12. betjoli

betjoli Fórumprofi

Szia Labovoti!
    Nyertem a Top1000 tippjátékban és nem tudok írni a supportnak mert azt az üzenetet kapom hogy nem lehet 140 karakternél több a szöveg.
    Az lenne a kérdésem itt nem-e lehet továbbítani a support felé.
    Üdvözlettel: betjoli
    ID:38422889

13. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne feledd, ha a supportnak írt leveled nem tartalmaz minimum 140 karaktert, akkor nem tudod elküldeni azt.

betjoli kedveli ezt.
  14. *Masa*

*Masa* Utánpótlás-írogató

Sziasztok Erre a kérdésemre nem taltam meg a választ. Pedig reggel, láttam hogy Laboviti idézett. A választ előre is köszönöm

15. Laboviti

Szia!
    A kérdéses időpont 2012. május 26.

16. betjoli

betjoli Fórumprofi

Oké és köszönöm a gyors választ és most megpróbáltam és sikerült
    További szép napot!

17. Laboviti

Szia!
    A játékkal kapcsolatos ötleteidet, javaslataidat ide várjuk: https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/továbbfejlesztési-és-egyéb-ötletek.290/

18. KissMeme

KissMeme Utánpótlás-írogató

Köszönöm,már felkerestem. Sajnos semmi eredmény...

19. Mamusz76

Mamusz76 Fórum-zöldfülű

Sziasztok :)

Prémium gazda lettem, és szeretném megtudni, hogy a tanyaházban hogy tudom frissíteni a megrendelőket. Gyémánt csomagot vettem. Mamusz76 ID: 2304061
    Segítségeteket előre is köszönöm :)

20. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    A megrendelők 24 óránként változtatják az általuk kért termékek listáját, amit az adott vevőnél egy visszaszámláló órán nyomon követhetünk. Ha nem szeretnénk ezt az időt kivárni, farmaranyért lehetőségünk van azonnal új ajánlatot kérni, ha a kék plusz jelre kattintunk (megrendelő szintje × 2 FA). A prémium megrendelő naponta kétszer ingyenesen is megújítható, boldogság szintje állandó jelleggel ötös!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.