Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vasedeny

vasedeny Aktív író

Sziasztok, idén mikortól lesz havas táj? Azt reméltem az event indulásával már lesz.

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

3. vasedeny

vasedeny Aktív író

Bocsi nem figyeltem, köszi azért. :)

4. berkoci

berkoci Járnitanuló

Sziasztok! Én egy olyan különös jelenséggel találkoztam, hogy szinte a belépéssel egy időben indult 26 órára munkások. Szétnéztem minden értesítő terén a farmon, de nem írja, hogy honnan kaphattam. Itt a fórumon is kutakodtam, de itt sem olvastam ehhez hasonlót. Tudtátok segíteni, hogy ez most honnan is van? Válaszokat köszi
    farm: berkoci ID: 7511812

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

-Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Szükséges lehet ellenőrizni, hogy a számítógépeden hány program fut egyszerre, függetlenül hogy internetet használ vagy nem, mert nagyban tudja rontani a farmozás élményét.

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az
    << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz

6. |Tamás|

Szia!

02.12.2015, 20:22:58-kor ajándékba kaptad 48 órára a szuper szomszédodtól.

berkoci kedveli ezt.
  7. berkoci

berkoci Járnitanuló

Köszönöm. A tegnapi napot nem tudtam már megnézni az infó csíkban, de akkor megnyugodtam, hogy ez nem valami búg. Van esetleg ezen ajándékok megtekintésére más hely is?

8. |Tamás|

Szia!

Sajnos nincsen, ezt a naplót pedig minden kilépés után törli a rendszer.

9. balibaba2002

balibaba2002 Járnitanuló

Sziasztok!
    Honnan szerezhetek tűzcsapot?

10. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

11. balibaba2002

balibaba2002 Járnitanuló

Köszönöm szépen!

12. ]Anna05[

]Anna05[ Haladó

Elértem a 90-es szintet és Rackónál már egy hete kiirja, hogy lépj be 5 napig és megkapod az ajándékot... miért nem adja meg?? már az 5 napot meghaladtam.. és még mindig nem lehet kibontani az ajándékot.

13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

14. tyutyu64

tyutyu64 Utánpótlás-írogató

Szia!Kérlek ha tudsz segíts!Tegnap délután közel 20 aranyam volt és lecsökkent 2-re,nem vettem tudtommal semmit .Az ajándékok szétküldése után vettem észre,de csak az ingyenes 7 darabot használtam fel.Előre is köszi.tyutyu64

15. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

16. tyutyu64

tyutyu64 Utánpótlás-írogató

Szia!
    A farmnév:tyutyu64 ID:19098347
    Előre is köszönöm!

17. Laboviti

18. erika19

erika19 Fórum-zöldfülű

foglakozok a farmommal mindennap és aki szomszédnak akar jelölni annak azt írja a rendszer hogy régen jelentkeztem lusta vagyok 19.-szinten tartok

19. Laboviti

Szia!
    Sajnos névazonosság áll fenn, ezért kapják a Gazdatársaid az említett üzenetet.
    Ezzel a problémával keresd fel a supportot.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

Megkérlek, legközelebb ne nyiss új topicot, hanem már egy meglévő topicba írd le a kérdésedet!​

20. GingerMama

GingerMama Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

VMásnál is előfordult, hogy az arany banánjainál - szám van? Nekem most -66 banán van, úgy, hogy most léptem szitnet. Mivel előtte -71 volt, amikor még a + tartományban volt, akkor meg 11... Semmi logikát nem látok benne. Ez valami hiba, vagy bünti, amit le kell dolgozni???-.-:mad:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.