Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, figyelmesen olvasd el a linket megnyitva az ott található hivatalos közleményeket: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo.../rossz-aranybanán-kijelzés.13332/#post-387688

A negatív állományú arany banán készleted akkor közelít a pozitív értékekhez, ha szintlépésekkel (+ 5 darab) csökkented azt.
    Pl. Mínusz 48 darab arany banán + 5 darab a szintlépésért= Mínusz 43 darab.

Megkérlek, legközelebb ne nyiss új topicot, hanem már egy meglévő topicba írd le a kérdésedet!​

2. ginibella

ginibella Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Hogy is van ez a dinamikus piac?????? Hogy lehet, hogy én el szeretném adni a trágyát, és csak 89-ért tudom eladni, amikor a következő vásárló már 175-ért adja???? Miért nem változik az eladási ár a kereslet szerint???? Szóval, megint a prémium gazdák járnak jól, a végtelenített trágyadombbal!!!! Hát igen, a pénz az nagy úr!!!!!!

Utoljára szerkesztett: 4.12.15
  3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Kezdjük azzal, hogy a prémium gazdának sem végtelen a trágyadombja, amire te gondolsz az a víztartály.

A másik dolog a piaccal: az árat az utolsó tranzakciókhoz szabja meg. Amit te kitéve látsz, az lehet hogy 3 napja ott van, de a legutolsó adásvétel nem azon az áron valósult meg, ha te nem tudod annyiért kitenni.

4. forrairegi

forrairegi Járnitanuló

Csatlakozom az előző hsz-hez. Mint fennt említetted, 3 napja nem lehet kinn 175-ért, vagy mint most nálam, 300-ért a trutyi, mert kb. 3 napja, 15-30 volt. Nem volt event, tehát lement az ára! Most event van, felment az ár, de a farmonkénti eladási ár a béka feneke alatt van!!!!! Mindegy, csak érzékeltettem, hogy a piac, nem igazán megy a kereslet után. Kereslet 98-300-ig van, az eladás pedig potom, 56. Hol van itt a dinamizmus????? Köszi Ui: Ja, a 98 az 56 másfélszerese. A kövi eladás már 300 felett van!!!!

5. -East17-

Szia!

A feletted lévő válaszom neked is szól. Nem tudhatod, hogy a most kint látott tétel mióta van ott, és azóta mennyiért történtek tranzakciók, mindig a legutolsóhoz viszonyít a piac.

6. pogodi

pogodi Fórum-zöldfülű

Kérek egy kis segítséget. Vajon mire is költöttem farmaranyat? Gazda: pogodi ID: 23283189 Köszi

7. forrairegi

forrairegi Járnitanuló

Köszi a választ, de ha jól tudom egy hétig marad kinn a piacon az áru, és ha nem kel el, visszakerül. Hát a mostani 311 feletti ár, biztos nem egy hete van kinn. Na, mindegy, nem vitázni akarok, csak nem értem, hogy akkor a dinamiku piac miért is dinamikus???? Ja, és igaz, hogy nincs végtelen trágyadombjuk a prémiumoknak, csak éppen dupla!!! Az sem semmi!!! Az a furi, ha el szeretném adni, most éppen 100 körül jár, amit kitehetek, de ha venni szeretnék, akkor 320-at kell érte fizetni!!! Ki érti ezt???? Köszi.

8. -East17-

Senki nem mondta, hogy az az ár egy hetes vagy régebbi. Lehet csak 3 napos is akár. De azóta számtalan adás-vétel történhetett amiket természetszerűleg nem láthattál.

9. forrairegi

forrairegi Járnitanuló

Uppppsz, az előző hsz-t törölted Drága??? Talán valami kellemetlen irtam???? Egy választ kérek, miért is nem láthattam, azt a bizonyos számtalan adás-vételt a saját piacomon??? Egy hete vásárolgatok. Tudom, és tudtam az árakat! Ja, és miért is kellett törölni a hsz-emet?
    Na, mindegy, felejtsük el. Csak az igazságérzetemet bántja. Az, meg senkit sem érdekel. Bocsi......

10. -East17-

Kezdjük azzal, hogy tartsuk tiszteletben a másikat, emlékezetem szerint én nem beszéltem veled ilyen lekezelő stílusban, cserébe ugyanezt várom.

Töröltem, mert választ nem kértél, és innentől nem vitatkozom.

Nem akarod megérteni, hogy a legutolsó adás-vételhez viszonyít, ami lehetett akár 1 másodperccel ezelőtt és akár 1 CSP is lehetett. Minden tranzakciót nem láthatsz, egyszerűen azért, mert nem frissíted az oldalt mondjuk 1 másodpercenként. Amikor belépsz, akkor már lehet, hogy vagy 30 is lezajlott a legutóbbi látogatásod óta. Ennyi a dolog lényege. És mivel ezeket nem láttad (mert nem voltál belépve, vagy nem frissítgetsz pillanatonként), ezért nem tudhatod milyen összegen cseréltek gazdát a tételek.

11. forrairegi

forrairegi Járnitanuló

Szerintem, én nem bántottalak meg, és tiszteletben tartottalak, semmi rosszat, bántót nem mondtam Rád!!!!!! Bocsi, ha úgy érzed, hogy "lekezelő" voltam! Talán, az az egy mondat, volt a hibás, hogy: Ugye, ezt nem gondoltad komolyan? Még egyszer bocsi, én nem éreztem ilyen "lekezelőnek", ha Te igen, akkor sajnálom! Csak sok mindent nem értek, de nem is érdekes. Játsszunk tovább, és sok sikert kívánok Neked mindenben. Az ember nem érthet mindent. Csak a szememnek hittem, tudod, amit láttam, és vásároltam, és eladtam. De nem minden fekete-fehér!!!! További sok sikert!
    És, hogy ne legyen off, hol tudom megnézni a teliholdas felhőket, hogy mit is kell kitenni rá???? Biztos átfutottam rajta, de nem találom! Köszike
    Ui: amúgy, mindennap belépek, többször is!!!!!!

Utoljára szerkesztett: 4.12.15
  12. kriszta929

kriszta929 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Én egy régről visszatért gazda vagyok. Érdeklődnék, hogy a bölcs tölgynél kiváltottam csillaggal a varjú tenyésztés csomagot. És hogy ezt hol tudom beváltani, kiváltani, megvenni? Előre is köszi:)

13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    A "teliholdas felhők" is az Égig érő paszuly ismertetőjében megtalálhatók. https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-égig-érő-paszuly.592/

A rávaló "rémes" tárgyak a Teliholdas adatok gyűjteményében - Telihold event leírása - követhetők nyomon.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-telihold-event.3019/
    Jack boltja is ad sok segítséget.

14. kriszta929

Illetve a másik érdekesség számomra, valamelyik nap a Bahamaramán sok arany banánom volt, amit elkezdtem költögetni a szentélybe lépéssel stb. akárhogy számoltam, én szerintem érteken belül maradtam, de most -30at mutat?miért?
    Farm neve: kriszta929
    ID: 5181918

15. -East17-

Szia!

A varjútenyésztés jogát a Teliholdas eventek alatt Jack boltjában válthatod ki. A csomag hozzávalói a pajtába/menübe kerülnek.

16. -East17-

Szia!

Az ezzel kapcsolatos hivatalos közleményt itt találod:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/rossz-aranybanán-kijelzés.13332/

17. kriszta929

Okés, köszönöm mindkettőt:)

18. emese173

emese173 Fórum-zöldfülű

igen, elolvastam a hozzászólásokat, csak abból nem derül ki, hogy mennyi pluszt adtak a teljesítéshez, hány szuper tápot, hány kacsa kata tápot vettek hozzá, vagy hány kosarat vásároltak meg.
    Egy biztos, amióta a felreppenők befolyásolják a teljesítést, azóta központilag nagyon manipulálható a játék kimenetele.
    Szerintem ez így nem korrekt.
    Most us egy terület aratás után három darab egyujjas kesztyűt kaptam.

19. -East17-

Szia!

A teljesítési taktikák egyénenként eltérnek, neked magadnak kell kialakítani a legmegfelelőbbet.

Senki nem manipulálja központilag a játékot, nincs értelme.

A felreppenőket minden esetben a lehető leghosszabb érésű dolgok adják, 4 órás eventnövény esetében valóban nem számíthatsz nagy mennyiségre.

20. oncogito_

oncogito_ Haladó

A kérdésem alapvetően költői. A havas vállalkozásnál jégvirágot arattam a tanyán és a szédült szántón, jó sokat. A két aratás után 2 (azaz kettő) felröppenő kesztyűt kaptam.
    Ha ez a mennyiség általános, akkor vajon van remény, legalább egyetlen feladatsor teljesítésére?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.