Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az eventnövény nagyon rövid érésű (4 óra mindössze) ezért a felreppenő mennyisége is igen alacsony lesz. Jóval hosszabb érésű növények vetése hoz jobb eredményt.

2. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

Ma már 2X arattam XXL es fákat 1 azaz egy Lyukas kesztyüt se adott robotulunk és semmi

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia .dolgos.!

A felröppenőknél az érési idő a döntő befolyásoló tényező.
    Tehát az alap fák jobban adhatják a felröppenőt a maguk 20 órájával, mint az xxl-esek a 12 órájukkal.
    Az sem mindegy, mennyiből várod a felröppenőt, ha csak pár darab ért be a kérdéses időpontban, bizony előfordul, nem ad felröppenőt.

4. tanner175

tanner175 Fórum-zöldfülű

szia tüzcsapot honnan tudok szerezni

5. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

6. megyikgyöngyi

megyikgyöngyi Fórum-zöldfülű

ID 53396921 Sziasztok!Nekem még mindig minuszban vannak az aranybanánok.Várható hogy helyre fogállni a közel jövőben?

7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, figyelmesen olvasd el a linket megnyitva az ott található hivatalos közleményeket: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo.../rossz-aranybanán-kijelzés.13332/#post-387688

A negatív állományú arany banán készleted akkor közelít a pozitív értékekhez, ha szintlépésekkel (+ 5 darab) csökkented azt.
    Pl. Mínusz 48 darab arany banán + 5 darab a szintlépésért= Mínusz 43 darab.

8. ]Anna05[

]Anna05[ Haladó

Csak most értem rá jönni. itt a cim:

Gazda: ]Anna05[ID: 44653105

9. Laboviti

Szia!
    Rackó ajándékdobozában a 90. szint elérése után egy speciális jutalom lapul, melynek tartalma 2 darab töklekvár, 2 darab ananászos süti és 24 órás 50% Tp bónusz.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/napi-belépési-bónusz.7140/
    A termelékenység nyereményt november 25-én 04:53 órakor átvetted.

10. Farmer62

Farmer62 Fórum-zöldfülű

Szia!Szeretném meg kérdezni Tűzcsapot hol találok vagy gyártani kell valamivel? Farm nevem: --Farmer62-- id:43800294.Köszi

11. Laboviti

Szia!
    A városban a műhelyben tudod megépíteni az alap tűzcsapgyárat, melynek terménye a tűzcsap.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kutyatár.13203/

12. Rambi

Rambi Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    66. szintlépésnél kaméleon ólat vehettem.Viszont a táp készítéséhez licsi kell.De ezt csak a bahamarámán szerezhetem be és elég messze vagyok még attól hogy a licsi fáig eljussak....piacon pedig hiánytermék...ilyenkor mi a teendő?nem lehet kaméleonom?

13. Laboviti

Szia!
    Javaslom, többször látogass el a piacra a kaméleontáp beszerzése miatt.
    Még egy járható út lehetséges, szupertáppal látod el az ólat.

Megkérlek, legközelebb ne nyiss új topicot, hanem már egy meglévő topicba írd le a kérdésedet!​

14. pogodi

pogodi Fórum-zöldfülű

Kérek egy kis segítséget. Vajon mire is költöttem farmaranyat? Gazda: pogodi ID: 23283189 Köszi

15. Laboviti

16. pogodi

pogodi Fórum-zöldfülű

17. ]Anna05[

]Anna05[ Haladó

köszönöm, a választ.!

18. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, találok-e valami ismertetőt a mostani mozis játékhoz, ahol a műhold felvételeket kell elemezni.Akárhogy próbálkozom, nem kapok FA-t.
    Köszönöm!!

19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Annyi teendőd van, hogy megtippeled, hogy a felvételen a bejelölt négyzetekben látható-e épület. Ha megvan a tipp akkor lépj a következőre és így tovább. A végén: submit. A mozipontok ebben az esetben akár több óra múlva érkeznek meg.

20. moszor

moszor Járnitanuló

Sziasztok!
    A havas event feladati közt az 5. feladat 3. szintjénél ad egy karácsonyfát, nekem még is volt egy a pajtámban amit ki is raktam a kerge kertbe!!!
    Kérdésem, hogy honnan van nekem ez a fa, ha még azt a feladatot nem csináltam meg?
    A másik, hogy a kalendáriumba tegnap nem ettem meg egy kekszet, ami nem baj, csak furcsa, mert nem emlékszem, hogy nem jártam ott tegnap.
    moszor ID50842088

Köszönöm.

Bár nem vagyok moderátor, de FA-t nem ad a mozi, csak mozipontot, amit utána be tudsz váltani FA-ra.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.