Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Mint a neve is mutatja (Karácsonyfa 2011) egy évekkel ezelőtti eventben lehetett megnyerni először.

Azt mi nem tudjuk megállapítani, hogy belépésed során mely területeket látogattad meg a farmon.

2. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

köszönöm szépen a gyors választ!!

3. mimicyca2

mimicyca2 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Most kezdtem újra a játékot és egy kis segítség kellene. A polipfát nem birom kirakni a főfarmra csak a teliholdas földre. Akkor a polipfát nem birom majd learatni, csak akkor ha újra teliholdas event van? Ha nem aratom le a teliholdas földet mielőtt lejár az event, akkor este már nem is tudom learatni?

4. -East17-

Szia!

A polipfa rémséges növény, ezért csak a Teliholdas területre teheted ki. Azt a részleget az event végén lezárják, tehát utólag nem tudsz bemenni és aratni, csak legközelebb majd.

5. moszor

moszor Járnitanuló

Szia, a tagságom a kezdete 2014, tehát lehetetlen, hogy 2011-ben én kaptam volna karácsonyfát, szóval a kérdésem, még mindig fenn áll, honnan van a fa, ha tegnap még nem volt??

6. -East17-

Akkor pontosítsunk. Te az 5. feladatban nyerhető Karácsonyfa 2011-et említed folyamatosan, de nem azt tetted ki a Kergédbe, hanem a feladatban korábban nyerhető sima Karácsonyfát ami egy dekorációs elem, nem pedig termő fa. Azt a részt pedig ahol ezt kaphatod, már teljesítetted.

7. mimicyca2

mimicyca2 Utánpótlás-írogató

Szia! Hogy tudok előállítani búvárszemüveget és csillámport? köszi

8. -East17-

Szia!

A szemüveget a Búvárbolt állítja elő, ami a kacsacsőrű emlős terményes ólja. A csillámport a Pillangó terményese az Illatszertár készíti. Egyik ól sem megszerezhető jelenleg a játékban.

9. megyikgyöngyi

megyikgyöngyi Fórum-zöldfülű

Köszi a válasz! Mindent elolvastam már erről ,de akkor sem értem hogy miért mínusz a készletem/ nem vásároltam semmit!/

10. -East17-

Szia!

De vásároltál. 5 esetben költöttél arany banánt a tévesen kiutalt mennyiségből. Erről részletes adatokat a supporton kérhetsz.

11. pareva2

pareva2 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy most váltottam ki a Bahamához való hozzáférést, csillagért. Meglepetésemre -65 aranybanán fogadott. Miért is??? Még semmit nem csináltam :(
    pareva2ID: 53517380

12. -East17-

Szia!

A hiba ismert, kérlek fordulj a játék supportjához ezzel kapcsolatosan.

13. pareva2

pareva2 Fórum-zöldfülű

kösz

14. megyikgyöngyi

megyikgyöngyi Fórum-zöldfülű

Oké! Köszi. Akkor szorgalmasan gyűjtögetek.

15. Farmer62

Farmer62 Fórum-zöldfülű

Köszönöm!

16. moszor

moszor Járnitanuló

köszönöm, hogy fel nyitottad a szemem, ezen valóban átsiklottam

17. torpi19

torpi19 Törekvő

ide írom mert nem tudom eldönteni iazából hova kéne
    nekem gyanús a kalendáriumos 2 db 3 órás kupon ugyanis egyszerre vette el
    éjfélkor szoktam ott járni örültem hogy 3 óra mivel éjjeli bagoly vagyok lejárt volna a 3 óra de így
    sose veszi el ha többet kapunk

18. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Egész pontosan akkor most mi is a probléma?

Én szívesen segítek (utánanézek), amennyiben megadod a szükséges információkat:

19. torpi19

torpi19 Törekvő

a 2 db kalendáriumos kuponból egyiket felhasználtam mivel lejárt volna míg lefekszem de mindkettő eltűnt
    6 óráról indultak a munkásaim

20. -East17-

Szia!

A két jutalom kupont egymás után, 2 másodperc különbséggel felhasználtad a rendszer adatai szerint.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.