Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. torpi19

torpi19 Törekvő

akkor mégis behülyült valamim akkor is

köszönöm

2. guzah

guzah Fórum-zöldfülű

Napok óta -69 aranybanánt mutat a számlálóm a Bahamán, amit nem értek mert nem enged többet elkölteni, mint amennyi banánom van. Biztosan tudom, hogy maradt még a legutóbbi beváltás után is.
    Név: guzah, ID:27167023
    Megköszönném a segítséget!

Guzah

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia guzah!

A játék fórumán az alábbi linken találsz részletes hivatalos állásfoglalást a november 26-án kora délután játékban felmerült Aranybanánokat érintő hibáról, valamint a mínuszos aranybanán egyenlegedre is magyarázatot kapsz :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo.../rossz-aranybanán-kijelzés.13332/#post-387279

Az aranybanán egyenleged pedig a valóságot tükrözi, pont ennyivel költöttél többet akkor, mint amennyi valóságban a rendelkezésedre állt volna.

4. guzah

guzah Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítséget!

5. PalMa

PalMa Fórum ismerője

Sziasztok!
    Egy kéréssel fordulok Hozzátok. :)
    Szó volt arról, hogy kiveszik a gazdaköri feladatok közül az Akadályverseny feladatsort, amihez az M6-os érméket lehetett felhasználni. Kerestem, de sajnos nem találtam meg az erre vonatkozó bejelentést. Azt szeretném megtudni, meddig van még lehetőség a feladat elvégzésére a gazdakörben. Előre is köszönöm a segítséget.

6. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia PalMa!

Jónás háza táján folyt erről diskurzus.
    Pontos információval nem rendelkezünk ezzel kapcsolatban.

PalMa kedveli ezt.
  7. PalMa

PalMa Fórum ismerője

Köszönöm szépen Nildia! :)

8. mani2004

mani2004 Törzsjátékos

Sziasztok !Azt szeretném megtudni, hogy a 800 db. szupertáp /elutalva az ára nov.30.-án /mikor érkezik meg a farmonra.
    Farm nevem:mani2004 ID.875389
    Köszönöm a választ

9. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

10. mani2004

mani2004 Törzsjátékos

Köszönöm a segítséget !

11. Méhecske

Méhecske Haladó

Sziasztok ! Kérdésem a következő. A gazdaköri feladatok egyikében,de lehet hogy másikában is szerepel a Cédrát citrom. Hol lehet hozzájutni,mert a gazdabolt lelakatolt lehetőségeiben sem találom. Ha figyelmetlen voltam, elnézést kérek. Várom a modi válaszát. ICUS 44

12. -East17-

Szia!

A bahama titokzatos csemetékből fejlődhetett ki ez a fa, de már nincs játékban, nem kapható.

13. Méhecske

Méhecske Haladó

Köszönöm a válaszod ! Tehát a feladat csak a piaci eladásra kinált temények megvásárlásával teljesithető ? ICUS44

14. -East17-

Egyelőre igen. Ám ha lesz csere-nap, akkor próbálhatsz ilyen fához jutni majd.

15. Méhecske

Méhecske Haladó

Értem ! Pontos segitőkész információ . Majd figyelem az emlitett lehetőséget. Kösz. ICUS44

16. happyman1980

happyman1980 Fórumszaki

Sziasztok!
    Két farmarany vásárlás között van időbeni megkötés, mert vásároltam aranyat, és újból szeretnék de második alkalommal azt írja ki hogy "hiba lépett fel". Már kiléptem és takarítottam is, de továbbra sem tudok vásárolni.

17. -East17-

Szia!

Nincs időbeni megkötés. Sajnos innen nem tudom megmondani, hogy mi okozza a hibajelzést. Próbáld meg a gépet újraindítani, ilyenkor a memóriából is törlődnek felesleges adatok.

18. (Egérke)

(Egérke) Fórum-zöldfülű

Érdeklődnék ,hogy a Baharama szigetemen hogy lehet -42!!! banánom?Köszi

19. -East17-

20. (Egérke)

(Egérke) Fórum-zöldfülű

Köszi! Akkor ledolgozom!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.