Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. varga0410

varga0410 Járnitanuló

Sziasztok.28 aranybanánom van,és nem tudom kiváltania zöld tea szobrot miért? Választ köszönöm.ID4895257

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

3. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A legtöbb piacon még ez a helyzet: akinek van, kivár. Előbb teljesítik a gazdaköri feladatot, illetve várják, hogy feljebb emelkedjen az ára.
    Biztos lehetsz benne, hogy később minden piacon meg fognak jelenni, néhány héten belül.

4. ERDÖDYANETTE

ERDÖDYANETTE Utánpótlás-írogató

HELLO, nem tudok porgetni a normál keréken, mert sehogy enm tudok kilépni a party pörgetés módból. Hogyan tudnék
    kilépni?
    Már frissítettem, F5-el is ki-be léptem, de semmi.

5. Csocsoovb

Szia!

Az alábbi két helyre érdemes benézned tanácsokért:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/havas-vállalkozás-csevegő.13350/

https://board-hu.farmerama.com/inde...összefoglaló-az-eventek-teljesítéséhez.10944/

A mostani event növény mennyiség 1*1-es területen csatni használatával két nap alatt megtermelhető. Azt követően mindenki tud olyan hosszú érésidejű dolgokat termelni a farmján, ami biztosítani tudja az elegendő felreppenő mennyiséget.

6. Csocsoovb

Szia!

A képernyő bal felső részében van két fül: party és normál felirattal, ott kell átváltanod a megfelelő helyre, ahová menni szeretnél.

7. ERDÖDYANETTE

ERDÖDYANETTE Utánpótlás-írogató

Bocsi már nem aktuális a kérdés. megoldottam. Kiléptem, meg vissza, és visszaállt a kerék.

8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Helló Csocso!

Nem lehetne a kergekerék akciós napok alatt az új ajánlatot 3-4 órára csökkenteni nyolc helyett? Egy kicsit jobban meg kellene kergülnie, mint szokott. Ha már akció, valamit a központ is nyújthatna.

9. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az akció azért akció, mert új dísztárgy került be a kínálatba, illetve olcsóbban lehet vásárolni party pörgetést.

Az akcióról bővebben itt tudsz olvasni

10. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Tudom, csak egy picivel több lehetőséget lehetne adni az akció alatt. A bumm alatt is olcsóbb a szupertáp, de lehetőség is jár mellé.
    Mert így nem kergekerék akciós napok vannak, hanem vásárlási akció mindössze , ami a party pörgetésről szól. A kergekerék kimarad az akcióból. Ez csak egy javaslat. Miért is pörgessek, ha azt amire szükségem van egy hétig sem látom?

11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

De előfordul a keréken, csak nem a gyakori tárgyak közé került, mint ahogy egyik virág sem ott volt, és a többi ilyen típusú tárgy sem.

Amennyiben javaslat, akkor Kérlek a megfelelő topicban helyezd el írásodat.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/továbbfejlesztési-és-egyéb-ötletek.290/

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  12. gabcsunga

gabcsunga Junior szaki

Köszi a választ, valóban van teveoázis, megnéztem, nem vagyok oda tőle. A szőnyegeset meg már régen megcsináltam.
    De azért köszönöm. azt hiszem az oázist kihagyom.

üdv
    gabcsunga

13. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

A mentorsággal van egy kis gondom, remélem valaki tud segíteni. Már most a 3. csibém válik köddé, annak ellenére, nem sem én, sem Ő nem törölt. Most van egy alsó osztályos kiscsibém akivel folyamatosan leveleztünk, küldte a csibepontot és megint azt látom, hogy a csibepont megérkezése után eltünt és helyette már ott is volt egy másik csibe. Szegénykém most teljesen elveszett. Kéri, hogy vegyem vissza. Szívesen megtenném, de tudom erre nincs lehetőség. Kérdésem, hogy a mentorok ebben tudnak -e segíteni. A csibe neve pisti7777.

Köszönöm a választ !

14. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Erre technikailag sincs lehetőség.
    Sajnos a csibeszobában található "elküldés" gomb megtévesztő. Sok Gazda úgy gondolja, hogy az ajándék "útnak indításához" használható.
    Javaslom, hogy a levelezések során erre külön hívd fel a figyelmet.

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  15. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Köszönöm szépen a választ !

16. kormi72

kormi72 Fórum-zöldfülű

Szeretném megtudni ,hogy lehet hozzá jutni a Non csengőpengőhöz.

Köszönettel:kormi72

17. Laboviti

Szia!
    A Kerge kertben egy megjelenítési hibával találkoztál.
    Az ilyen esetekben egy ki, majd belépés a játékba is segíthet. Esetleg a böngésző aktuális oldalának újratöltése gomb használata is eredményre vezethet.

Megkérlek, legközelebb ne nyiss új topicot, hanem már egy meglévő topicba írd le a kérdésedet!​

18. melinda72

melinda72 Aktív író

ÉRDEKLŐDÉK MIKOR LESZ KIS VONAT AHOL TURBÓFÁKAT LEHET SZEREZNI.

19. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne írj csupa nagy betűvel, mert kiabálásnak számít az internetes kommunikációban.

Mint minden alkalommal, most is a Hivatalos közleményekből értesülhetünk a mini akciók kezdetéről. Kérlek, folyamatosan kísérd figyelemmel.
    Jós Jónás jóslatait is érdemes nézegetni, akár visszamenőleg is.

20. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

gondolom lerágott csont,de az új kerekkerék fődíjáról kérdeznék.a hivatalosban nem látok utalást rá....mit jelent a TTP-tal 9???[​IMG]

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.