Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Sajnos technikailag a fórum nem támogatja. Csak másold ki innen, ott illeszd be egy új, üres hozzászólásba.

2. Korbi1867

Korbi1867 Fórum-zöldfülű

Már nagyapai korba léptem, az unokám símán kiröhög, hogy én még mindig játszom azzal a játékkal, amit ő pár nap alatt megunt. Ilyen a mai világ, nincs is ezzel semmi gond. Én mindeddig élveztem, és jópofának tartottam a dolgot. Ma azonban felhívták a figyelmem a tenyészői kosárra, ezzel együtt elvették az általam eddig játszottakat, helyettük csak üres mezőt találtam. Az eddigi tenyésztéseim, pontjaim elvesztek, gondolom mindez arról szól, hogy újabb immőár vaslós pénzeket fizeeek a öNÖK ZSEBÉNEK MEGTÖLTÉSÉRE. eddig is volt már néhány ilyen jellegű húzásuk (befizettem a pőénze és nem kamtam érte semmit), de egyik sem volt ilyen durva. Sajnálom, hogy az u nokám példáját követve kio ke4ll lépnem, mert e4gyéblént bármilyen kedves és jó dolognak tartom a jáőtékukat, a péőnzek lenyúlását nem tudom tolerálni. Kérrdem megérim ez Önöknek?

katika1951 kedveli ezt.
  3. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

4. petcsill

petcsill Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem. De ahogy látom nagyon le vagyok maradva! :)
    Szóval vettem fákat és nem engedi kitenni egyik "földemre" sem. 70.szinten vagyok. Esetleg megtudnátok írni, hogy miért lehet ez? Köszi

5. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Üdvözlet Korbi1867!

A tenyésztés menete a mai nappal módosul.
    Nincs szükség a házak kihelyezésére a továbbiakban, ahogy az az alábbi ismertetőben is olvasható :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...e-tenyésztés-összefoglalása.2113/#post-394721

Az új kezelőfelületet a farmon felül a Tanyaház melletti tenyész házikóra kattintva lehet elérni :

Vagy a jól megszokott módon, a bal oldali menüből a tenyészikonra kattintva :

A karbantartás ideje alatt kint lévő tenyészterepek és benne az állatok eltűnése ismert jelenség, javítása zajlik :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tenyészterepek-eltűnése.13391/#post-395340

Megkérném, hogy a jővőben ne nyisson új topikot, használja a meglévő segítségkérő topikokat a fórumon, köszönöm!

6. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Távolítsd el a földet onnan, ahová ki szeretnéd tenni a fákat.

7. Nildia

Szia donkartacs07!

Amint a központból érkezik az információ, milyen esemény kerül megrendezésre a jövőben, tudatjuk a játékosokkal a hivatalos felületen, és a naptárban is.
    Amíg nincs kihirdetni való, addig a naptárba sem kerül be, mit is tennénk bele, és mikorra?

Baby72 kedveli ezt.
  8. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!
    Az új tenyésztésben már csak egyesével tudok tenyészteni vagy úgy hogy beteszek és nem várom hogy készen legyen hanem teszek be újra, vagy mint a régieknél, hogy több ól és többet tudok tenyészteni egyszerre? Köszönöm előre is.:)

9. idesüss

idesüss Járnitanuló

Szia! Ültesd el üres területre.

10. Nildia

Szia barna030303!

Ajánlom, hogy alaposan olvasd át az ismertetőt, ugyanis minden kérdésedre választ találsz benne :

https://board-hu.farmerama.com/inde...e-tenyésztés-összefoglalása.2113/#post-394721

barna030303 kedveli ezt.
  11. barna030303

barna030303 Fórum bárója

12. ildiko0705

ildiko0705 Utánpótlás-írogató

sziasztok szeretném a segitségeteket kérni 2015 12 04-én írtátok hogy az alapólra rá lehet tenni a fejlesztést ujabb táp felhasználása nélkül sajnos ez nálam nem sikerült merta csacsikovácskéri a tápot meg a szamarat farmnevem.ildikó0705 id41314722

13. beador

beador Haladó

sziasztok hiába olvasom a tenyésztős evetet nem tudok rájünni hogy honnan lesz karácsonyi szarvaom kérlek segitsetek köszi

14. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Holnap 14 órától fogsz tudni rénszarvast tenyészteni, akkor kezdődik az event.
    Rénszarvast a piacon tudsz venni vagy rénszarvas istállót a gazdaboltban.

15. Nildia

Szia ildiko0705!

Az állatos ólaknál így működik, de a terményes ólaknál nem, így a Csacsikovácsnál sem.

16. ncz.adrienn

ncz.adrienn Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Az új tenyészteleppel kapcsolatban jelezném, hogy nálam minden állatnál kiírja, hogy max. 132 az elérhető tenyésztések száma, viszont
    kevesebbet nem enged, kiírja hogy nincs elegendő ebből az állatfajból. Minden állat esetén a maximumot akarja tenyészteni, kevesebbet nem tudok beállítani. Ha kisebb számot írok be a tenyésztések számánál, az indító gombra kattintva a számot átírja a max. tenyésztések számára ami nálam 39. Remélem nem írtam túl kacifántosan.
    Előre is köszönöm a segítséget!
    ncz.adrienn ID:18510821

17. Littlebear59

Littlebear59 Fórum-zöldfülű

Sziótok ! Új tenyészterepen elindítottam 3 különböző tenyésztést minden hozzávalóval (3 x 4 bájitallal), mégis 17 óra 31 percet ír ki a tenyésztési időre. Akkor hogy is van ez ?
    Gazda név :Littlebear59
    ID :53016281
    Köszönettel, ha válaszolsz....

18. Nildia

Szia Littlebear59!

A tenyésztések nem is arathatóak, és nem is indíthatóak jelenleg.
    Amint hivatalos információval jelentkezünk ezzel kapcsolatban, jelezzük a játékosok felé.

19. Nildia

Szia ncz.adrienn!

Kérlek alaposan olvasd át az ismertetőt, a darabszám módosítható, ahogy az a linken szerepel is :

https://board-hu.farmerama.com/inde...e-tenyésztés-összefoglalása.2113/#post-394721

Azonban jelenleg az indítás nem működik, kérlek légy türelemmel.

20. Tamarg

Tamarg Haladó

Sziasztok! Próbáltam szamár tenyésztést elindítani, de valahogy nem sikerül. Betettem négy alap szamarat, rákatt a szupitápra, és a tenyésztelepről eltűntek a szamarak, és nem indult el a tenyésztés. Valamit, biztos nem jól csinálok, de már elolvastam az ismertetőt többször is. Valami kimarad!!!! Kérlek, segítsetek! Köszi
    Upppsz, most olvastam fentebb, hogy az indítás nem műkszik. Akkor várok türelemmel. Lesz hír, ha már rendben megy???

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.