Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

2. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

3. Nildia

Szia MrRoy78!

Milyen hátrány érhetne, ha eltart az event majdnem egy hétig, és akár meglévő tenyészállat készletből is teljesítheted?
    Olvasd el az eventismertetőt, részletesen le van írva, mi módon tudod teljesíteni.

4. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

persze, persze, de már most úgy izgulok ,hogy sikerül-e vagy sem
    az egy hét időintervallum eléggé szubjektív, nekem speciel kissé rövidnek tűnik , jobban örülnék a 2 vagy 3 hetes eventeknek,..biztosan te sem szeretsz mindig kapkodni?

5. -banyák-tanyája-

-banyák-tanyája- Utánpótlás-írogató

Szia nekem az a kérdésem,hogy elindítottam a tenyésztést 17 óra magasságában kb 30-32 hallal és szamárral vegyesen,akkor még lehetett.Bájitaloztam is de mikor 20 perc múlva vissza léptem már nem engedte learatni.Most megint beléptem és látom nem adta vissza sem az állatokat sem a bájitalt és szupi tápot.Ezeket vissza kapom,vagy buktam mindent? Ja és természetesen fejlesztést sem adott.Ha megnéznéd nekem megköszönöm.
    -banyák-tanyája- ID:22351596

6. Nildia

Szia -banyák-tanyája-!

A hiba ismert, hivatalos közlemény is olvasható róla, illetve a javítás menete is kihirdetésre került :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tenyészterepek-eltűnése.13391/#post-395490

-banyák-tanyája- kedveli ezt.
  7. kicsicsibe26

kicsicsibe26 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Nekem az lenne a kérdésem,hogy a szarvas tenyésztést hol tudom kiváltani,mert Bahamát ir,de a szentélyben nem találok olyan runát.

8. Nildia

Szia kicsicsibe26!

Az event a holnapi napon kezdődik, ahogy az az ismertetőjében olvasható :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hideg-uszonyok.13381/#post-395158

Addig nincs igazán dolgunk a rénszarvassal, nem kell vele törődnöd.

9. -banyák-tanyája-

-banyák-tanyája- Utánpótlás-írogató

Igen köszönöm most már olvastam,pár perccel megelőztem írásommal a kihirdetést,hogy holnap mindent vissza kapunk.Még egyszer köszönöm,hogy ilyen türelmesek vagytok, én általában csak olvasgatom a fórumot de néha megbotránkozok az embereken mért nem olvasnak mielőtt 100.-nak is leírják kérdésüket.

Nildia kedveli ezt.
  10. Honeybear59

Honeybear59 Fórum-zöldfülű

Angyali Nildia!
    Meglévő (régebbi eventből származó)rénszarvasóllal is lehet a Holnapi eventet működtetni, vagy ehhez új rénszarvas lak kell?
    Köszönettel, Honeybear59 .

11. Nildia

Szia Honeybear59!

Ólra nincs szükség hozzá, csak magát a rénszarvast kell tenyészteni ( lehet tenyészteni ).

12. Honeybear59

Honeybear59 Fórum-zöldfülű

Köszönöm angyalka a gyors, s mindenre kiterjedő választ !

13. kiscinogi

kiscinogi Törekvő

sziasztok azt írja hogy a brahamon lehet kiváltani rénszarvas tenyésztés de hol mert a maja templomba nincsen ilyen hiába keresem

14. Nildia

Szia kiscinogi!

Rénszarvassal ma még semmi dolgunk nincsen, az event majd holnap kezdődik.
    Addig nem kell vele foglalkozni, nem tudod tenyészteni.

15. kiscinogi

kiscinogi Törekvő

nagyon szépen köszönöm

16. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

:)Szép reggelt mindenkinek!!..
    Szeretném megkérdezni, hogy nálam miért nincs a chat, vagy ki lettem talán valamiért tiltva?
    Köszönöm a választ: Boszika57
    ID: 10299997

17. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az előzetes bejelentés szerint a chat tegnap megszűnt:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/392229/

Boszika57 kedveli ezt.
  18. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

19. Cukibogyó

Cukibogyó Junior szaki

Helló! Nem nagyon találtam megfelelő topicot. Az lenne a kérdésem, hogy a kakastáp hozzávalóit nem lehetne lecsökkenteni? Kicsit sokallom a többihez képest. Köszönöm! :)

20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ezeket a dolgokat a központ határozza meg, nincs lehetőség a megváltoztatásukra, hacsak valami oknál fogva így nem döntenek a fejlesztők.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.