Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csernigy

csernigy Haladó

Sziasztok! Rettentően belassult az egész rendszer. Minden kattintás után 20 másodperceket várni kell, mire történik valami. Hiába szupergyors a NET-em, mégis közel fél óra kell, mire mindent elrendezek az összes kertben. A játék így nem szórakoztató, hanem roppant idegesítő. Nem szeretném most a 97-es szinten itthagyni, bár nagyon gondolkodom. Sürgősen kéne valamit javítani rajta. A legújabb Adobe, és Flash van telepítve, a gép letakarítva a pluginoktól és sütiktől, töredezettségmentesítés kész, nyolcszor újraindítva és mégis LASSÚ. Jelenleg én vagyok a nyugalom szobra, de 1 db optikai egeret már széttörtem. Ötleteket kérek, hogy mit lehet még csinálni, mert ez így kegyetlenül rossz!

varszegibori13 kedveli ezt.
  2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia csernigy!

A központot tájékoztattuk arról, amit néhány játékos tapasztal.
    Amit addig is tenni lehet, hogy a javasolt takarításokat sűrűbben végezni a megszokottnál, illetve több böngészőn is ellenőrizni, ott tapasztalod e a lassulást.

3. vadmacska0515

vadmacska0515 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, ha nincs tenyészállat robotom, akkor csak egyenként tudom a tenyésztéseket betenni? Nem zöld a +, nem lehet állítani. (Ismertetőben a 4-es pont.) Pl van 137 szamaram, 232 szupertápom, mégsem tudok 1-nél többet beindítani egyszerre. Köszönöm, ha megtudjátok nézni. vadmacska0515 (ID 5500431)

4. Nildia

Szia vadmacska0515!

Igen, akkor ugyanúgy egyesével indíthatsz, mint eddig tetted a tenyésztelepeken.
    Aratni is ugyanúgy egyesével tudod majd őket, a bájitalt is egyesével, külön külön kell adnod a tenyészetekhez.

5. lara1948

lara1948 Járnitanuló

szia megtudnád nézni nekem hogy most adtam el 5x10db rén szarvast de az árát nem kaptam meg 8500db -onként.köszike id 27612542

6. Nildia

Szia lara1948!

Az 5x10 rénszarvas árát rendben megkaptad, így lett 13752302.33 csp-ről 14179940.83 csp-d 18 óra 40 körül.

7. torpi19

torpi19 Törekvő

nekem is eltúnt a denevér és hollótenyésztő gazdaköri
    csak az első 3 feladat volt kész vagy még annyi se ahova alap és első szintű állat kell

Gazda: torpi19 ID: 41241926

8. Nildia

Szia torpi19!

A jelenség ismert a játék készítői előtt, a jelzés már megtörtént.

9. juliett74

juliett74 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Az lenne a kérdésem hogy az aranybanámjaim hogy mehetnek le mínuszba? Mert jelenleg -31 aranybanánom van.

10. Nildia

Szia juliett74!

A játék fórumán az alábbi linken találsz részletes hivatalos állásfoglalást a november 26-án kora délután játékban felmerült Aranybanánokat érintő hibáról, valamint a mínuszos aranybanán egyenlegedre is magyarázatot kapsz :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo.../rossz-aranybanán-kijelzés.13332/#post-387279

Az aranybanán egyenleged pedig a valóságot tükrözi, pont ennyivel költöttél többet akkor, mint amennyi valóságban a rendelkezésedre állt volna.

11. juliett74

juliett74 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítséget.Akkor többet költöttem. :(

12. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Segítséget kérek!
    A farmomrol eltünt jópár farm arany!
    ID 2374859
    A segítséget előre is köszönöm!

13. Nildia

Szia Dezső62!

Ma 21.30-kor 12 tenyészetet fejeztél be idő előtt farmaranyért, darabját 3-3 aranyért.

14. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Köszönöm a gyors választ, én voltam a hülye!

15. loncika444

loncika444 Fórum-zöldfülű

A feladatkörben van egy feladatsor, ahol tűzcsapokat kell leadni, de sajnos nem tudom, hogy lehet szert tenni rájuk. Tud valaki segíteni?

16. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A tűzcsapot a kutya terményes ólja állítja elő amit a Műhelyben lehet megépíteni.

loncika444 kedveli ezt.
  17. jetti1980

jetti1980 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!A kérdésem mit kell csinálni a rénszarvas tenyésztés során,mert nem találtam topikot hozzá.köszi

18. -East17-

19. a1a4

a1a4 Haladó

Szia! Szeretném megtudni, hogy az utóbbi néhány napban az arató gépem miért nem működik rendesen. Rákattintok, majd várnom kell 15-40 másodpercet, minden egyes esetben, kivéve a felhősornál, és a kerge-kertben. Időnként megjelenik: "A plugin (Shockwave Flash) isn't responding. Azután ha van türelmem kivárni, mégis válaszol. Két lehetőséget kínál fel:"Wait" illetve "Kill" Legszívesebben megölném, de akkor kezdhetem előlről a betöltést, mert kidob a játékból. Ha az aratás kín-keservesen megtörténik, a többi funkció hibátlanul működik. Sajnos ez a probléma megkeseríti a játékot.

Matold kedveli ezt.
  20. -East17-

Szia!

A teljes géptakarítást mindenképpen érdemes lenne elvégezni, illetve a böngésző és a flash player frissítéseit is ellenőrizd kérlek.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.