Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -tigris05-

-tigris05- Törekvő

SMS-el szeretnék farmaranyat venni, azt szeretném tudni, hogy ezzel is vannak gondok, vagy nyugodtan rendelhetek.

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A rendeléssel nincs baj, csak ma még nem jár hozzá a TP-bónusz. Az majd csak holnap 10 óra után lesz tartozéka a rendeléseknek.

3. -tigris05-

-tigris05- Törekvő

Köszönöm a gyors választ

4. BOGIgazda11

BOGIgazda11 Fórumlakó

SZIASZTOK ha valami nem világos nézzetek be

5. rozsaviola42

rozsaviola42 Törekvő

Szeretném kérdezni, hogy 150 FA.-at mért csak bankkártyára lehet venni? Akinek nincs ilyen, az máskor is sok mindentől elesik. Én SMS-en tudok csak rendelni, hisz ott is letudják vonni az összeget, s Nekik minden olcsóbb mint nekünk, ez olyan megkülönböztetésnek tűnik, szerintem a pénz is az, vagy még se? Sok embernek nincs bankkártyája, s ez a 2 féle vásárlási mód engem kimondottan irritál s ilyenkor nincs is kedvem játszani. Kösz ha valami elfogadható magyarázatot tudnátok adni. Jó éjt, sziasztok.

6. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Számtalan egyéb fizetési mód is létezik, érdemes lenne itt körbenézned:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/rendelési-információk.284/

A SMS megrendelések technikai háttere igen szűkös, ezért korlátozottak a vásárlási lehetőségek ezzel a módszerrel.

7. *zsófi**

*zsófi** Fórum-zöldfülű

Jó reggelt Mindenkinek! A Bahamán az aranybanánok helyett -52-t mutat. Szeretném megtudni, hogy ez hiba-e vagy valami más.
    ID 36730127
    A választ előre is köszönöm.

8. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, figyelmesen olvasd el a linket megnyitva az ott található hivatalos közleményeket: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo.../rossz-aranybanán-kijelzés.13332/#post-387688

A negatív állományú arany banán készleted akkor közelít a pozitív értékekhez, ha szintlépésekkel (+ 5 darab) csökkented azt.
    Pl. Mínusz 48 darab arany banán + 5 darab a szintlépésért= Mínusz 43 darab.

9. Oláhné61

Oláhné61 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kérdésem az lenne,hogy az ajándékkódot hol-és hogy tudom beváltani.

10. Laboviti

Szia!
    Egyéb menü

8: Ajándékkód

11. Oláhné61

Oláhné61 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ.

12. Rettriver2

Rettriver2 Utánpótlás-írogató

Jó reggelt!
    Mentor lettem.A rendszer 3 csibét választott.Kettő közülük 2 napja pirosan villog.Nem lehet valahogy őket törölni? A harmadik pedig nem reagál, pedig dolgozik.
    Köszönöm!

13. Laboviti

Rettriver2 kedveli ezt.
  14. Rettriver2

Rettriver2 Utánpótlás-írogató

15. zsezse65

zsezse65 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Én azt szeretném megtudni, hogy a szédült szántómon van egy hely, jobb alsó részen, ahová nem tudok kitenni se termőterületet, se ólat, se semmit. Mi lehet ennek az oka? Meg tudnátok nézni?
    zsezse65 ID 13953155

16. Laboviti

Szia!
    Kérlek, ezzel a problémával keresd fel a supportot.

17. zsezse65

zsezse65 Fórum-zöldfülű

Oké :) Köszönöm.

18. JourneyRickman

JourneyRickman Törekvő

Sziasztok ,itt megszabad kérdezni hogy mi volt a karácsonyi naptár 10,11 és 12-es sütijében?Nem találok semmi leírást.Én elmulasztottam kinyitni ,de ha számomra értékes van benne akkor aranyért is kinyitom.Köszi a segítséget.

19. Laboviti

Szia!

20. JourneyRickman

JourneyRickman Törekvő

Köszönöm szépen :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.