Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szandrea1982

szandrea1982 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Lenne egy kis problémám, a supportra is írtam már, de ott lezártnak tekintik az ügyet...
    Valamelyik nap rendeltem farmaranyat a csomagok közül - tehát,ha jól tudom akkor így rájön a +20%, ha arra kattintok.
    A 300 fa.-at megkaptam, de a +20%-ot nem.
    Amikor írtam a supportra, nem csatoltam pdf-ben hogy pontosan mi a panasz ezért nem sokkal később visszaírtak, hogy megkaptam a rendelt összeget, ügy lezárva. Újra írtam és csatolatam egy pdf fájlban hogy mi a panasz, na erre semmi válasz nem jött!
    Akkor volt 5 fa-am + vettem 300-at, tehát aznap reggel volt 305. Utánna tudnátok nézni, hogy miért nemkaptam meg a 20%-ot?
    Előre is köszönöm

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A 20% nem plusz farmarany mennyiséget jelent. Arról van szó, hogy ennyivel jársz jobban csomag vásárlása esetén, mintha az alap megrendelést vennéd igénybe ugyanekkora farmarany mennyiség megvételére (az sms rendelés tekintendő alapnak).

3. szandrea1982

Szia!
    Ez régen nem így volt. Emlékszem rá, hogy ha ugyanennyit rendeltem akkor rendszerint többet kaptam. Ezért is rendeltem újra így.
    Ez mikor változott meg?
    Meg kicsit vissza is olvastam itt, és pár oldallal előbb még le is van írva, hogy 300fa rendelésnél, 360fa jár ha arra a 20%-osra kattintunk. :oops:
    Azért köszönöm, hogy válaszoltál!

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Azt tartsd szem előtt, hogy sokféle csomag és akció van, amik nem egyformák. Amikor megvásárláshoz a kosárba teszed, akkor a jobb sarokban kiírja ha plusz FA mennyiség is érkezik. Az egyik ilyen esetben a 300 FA úgy néz ki, hogy 250+50 bónusz, ahogyan az alábbi képen is látható. Máskor pedig a másik variáció él, amiről az előbb írtam.
    Ashampoo_Snap_2015.12.20_14h38m44s_006_.png

szandrea1982 kedveli ezt.
  5. szandrea1982

Köszönöm szépen. Majd jobban figyelek legközelebb

6. kiscica041276

kiscica041276 Fórum-zöldfülű

Sziasztok hol tudok babérlevelet szerezni???????????

7. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia
    A farmon ha eléred a 95-k szintet.:)

8. kiscica041276

kiscica041276 Fórum-zöldfülű

akkor még várnom kell köszi a segítséget!!

9. Bufla

Bufla Járnitanuló

Sziasztok! Meg néznétek,hogy vettem-e,yukon talányosfát,vagy csak akartam.Nem találom
    A tahiti meg van a menüben.
    Köszi
    Ja ezt lehagytam: Bufla ID: 2244995

Utoljára szerkesztett: 20.12.15
  10. mergesbmw

mergesbmw Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Pedig már régóta játszom de most nem találom hova kell beírni a kódot?

11. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

12. mergesbmw

mergesbmw Utánpótlás-írogató

13. Debricsalád5

Debricsalád5 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Szűkségem lenne a szédült szántóhoz szomszédra . Kérlek jelöljetek szomszédnak !

Köszönöm

14. Csabilong

Csabilong Fórum-zöldfülű

Sziasztok!!!
    Nekem olyan problémám van, hogy elértem a 40.-edik szintet, és elérhetővé vált a völgy...a pék szakmát szeretném választani, de nem tudom...nem lehet! :(
    Hiába kattintok rá, nem történik semmi... :(
    Ilyenkor mi a teendő?

15. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Csabilong!

A Gazdakörben el kell végezned egy feladatsort, hogy használhasd a választott Pék szakmát.
    Részletes ismertetőt a Mesterségek völgyéről az alábbi linken találsz :

https://board-hu.farmerama.com/inde...ek-völgye-az-iparosodás-kezdeti-lépései.1945/

16. -Szeplő-

-Szeplő- Fórum-zöldfülű

Kitudja nekem megmondani: a TŰZCSAPOT hogyan lehet elérni?
    Köszi: Szeplő.

17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

18. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Bocs ha valamit nem vettem észre, de a kincses szigeten nem találom hova írja jóvá a vizet. Ki engedi tenni a víztartályt, de nem látom, hova teszi aratás után. A leírásban sem találtam:)

19. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az említett farmterületen a víztartály megtöltése után egy ki,- majd belépés után látszik a víztartály feltöltődése.

20. stadlerk

stadlerk Fórum-zöldfülű

szia ! sziasztok! olyan kérdésem lenne,hogy elvileg a tablett készüléken photon browser-t használom,de mostani frisitésnek köszönhetően , minden alkalomkor törölnöm és telepitenem kell, ami megneheziti ha egy nap akár 4x-5x lépek be. a feladatokat igy nehezebben vagy lehetetlen teljesiteni a folytonos letöltés mellett... régen volt a continue with ads gomb,de már fizetös,a második belépés... kérdésem: milyen más lehetöség van,hogy rendesen tudjak netezni, farmozni... a mostaninál bekattanok, pls valami jót !!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.