Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, az alábbi linket megnyitva tájékozódj: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-játék-okostelefonon.491/

2. stadlerk

stadlerk Fórum-zöldfülű

igen ez már néztem. én a gogle play-en töltöm le, de a frissités,már nem az mint ami le van irva,a régi volt jo,de a mostani csak az egyszeri flasht engedi, igy nem jutottam semmire. arra voltam kiváncsi más böngészö vagy valami más nincs,.de azért köszi

3. barimar1969

barimar1969 Járnitanuló

Üdvözlök mindenkit.
    December 20-án vezetékes telefonról rendeltem 6x80 farmaranyat, tehát 480 farmaranyat kellett volna kapnom, ehelyett 432-őt kaptam. Érdekelne miért?
    ID: 26934128
    Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek.
    Üdvözlettel: barimar

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

5. (=ügyes=)

(=ügyes=) Fórum-zöldfülű

Szia Laboviti!
    Olvastam a válaszodat és a hivatkozott közleményt is, de akkor sem értem! -47 AB-m van (ami nincs!) így nem tudom megvenni a 35 AB-os csavarpálma szobrot. Hogy lett -47 AB és mennyi kell, hogy +35 legyen? 47+35=82 azaz (82:5=)16,4 szintlépés ? Bocs, hogy ilyen értetlen vagyok!

6. -East17-

Szia!

Indokolatlanul kaptál egy nagyobb mennyiségű banánt amit el is költöttél. Ezt a mennyiséget a javítás során visszavették, így negatív egyenleged lett. Akkor tudsz majd bármit kiváltani ha ledolgoztad ezt a hátrányt és ismét pozitív lesz a mennyiséged.

7. (=ügyes=)

(=ügyes=) Fórum-zöldfülű

Ez borzasztó, de azért köszönöm a válaszodat! Csak azt nem értem (de elhiszem!), hogy tudtam "indokolatlanul" kapni azt a rengeteg banánt, amikor oly nehezen lehet szintet lépni! a szigeten is?! Mint kiszámoltam, cca 17 szintlépés kell a csavarpálmához, hát nem tudom, hogy fogok e még élni akkor!

8. Bufla

Bufla Járnitanuló

kaphatnék választ a kérdésemre?

9. -East17-

Szia!

Nem vettél, csak 2 szigetest.

10. Bufla

Bufla Járnitanuló

Köszi!

11. Mariann67

Mariann67 Járnitanuló

sziasztok valaki tudna nekem segíteni abban hogy a hideg uszonyok felhőjén miért van két helyen kérdőjel?

12. -East17-

Szia!

Egy hiba miatt látható, de többeknél rendbe jött már. Ha adsz egy ID számot akkor tudjuk ellenőrizni, de előtte egy gyors géptakarítást javasolnék, remélhetőleg segítene.

13. Mariann67

Mariann67 Járnitanuló

ID:4746127 Köszönöm

14. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Mariann67!

Ellenőrzés alkalmával a 3 szürke dekor látszik, az utolsó felhőpamacs pedig üresen, nem látok kérdőjelet nálad.
    Érdemes lenne egy alapos géptakarítást elvégezned, illetve nézd meg a játékot másik böngészőről is, ott is azt tapasztalod e.

15. anita219

anita219 Fórum mestere

Sziasztok.
    Utána néznétek a farmomon a karis sütiknek? Csak,mert állítólag 4 napja egyet sem nyitottam ki,amit én nem hinnék.
    anita219ID: 10871817

16. Nildia

Szia anita219!

Ezen a farmon a 17-18-19-20 napi süti nem lett elfogyasztva a log alapján, ami másodperc pontossággal rögzíti a nyitások időpontját.
    Így ténylegesen elmaradtak.

17. anita219

anita219 Fórum mestere

Köszönöm a válaszodat. Ezt vártam,de tudom,hogy a 17-8-19 is ki lett nyitva,mivel a dobozt szándékosan hagytam zárvamvárva az event indulást. A játék viszont ismét nem működik rendesen. A gépi aratót használva másodperceket kell várni,mire leszed mindent,egyik oldalról ugrik a másikra, ... már,ha van kedve,mert előfordul,hogy hiába kattintok a ,,térképre,, nem történik semmi. Ismét egy nagy gratula a szerkesztőknek.[/QUOTE]

18. Nildia

[/QUOTE]

Szia!

Saját farmomat az imént rendeztem le.
    Semmi lassulás, semmi gondolkodás nem volt tapasztalható.
    Az tény és való, hogy napi szinten én minimum 2x futtatom a takarításokat. Ha a gépem igényli, akkor pedig többször is, alkalmanként kb 1 perc.

Ha kételyed van a sütikkel kapcsolatban, a supporton kaphatsz részletes listát a nyitásaidról.

Anikó1961 kedveli ezt.
  19. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, az a kérdésem, hogy éjfél után pár perccel miért nem tudok felröpit küldeni, azt írja, hogy ez a gazda már túl sok ajándékot kapott, próbáljam meg holnap? Mi a hiba, pedig frissítettem is.

20. szilviatoser

szilviatoser Fórum-zöldfülű

Sziasztok,
    valahogy kikapcsolhato a pingvinek megjelenitese, mint a macskas ill a denis eventnel lehetett? Sem a leirasban sem a menuben nem talaltam meg hogy most erre van-e lehetoseg. Eleg zavaro, amikor a pingvin meg meg sem jelent, de mar a terulet nem arathato-ultetheto, mert ott fog megjelenni majd, vagy mar ott van es kerulgetni kell, es persze eleg sokszor sikerul is rakattintani...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.