Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .-Mázlista-.

.-Mázlista-. Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy a növénynemesítésnél csak a kiválasztott/nemesített növényre hat, vagy bármilyen más növényre amit éppen ültetek?

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ennek az az oka, hogy azzal a farmmal legalább egy alkalommal külföldi IP alól lépett be valaki a játékba. Az ügy rendezése érdekében a játék supportjával vedd fel a kapcsolatot.

3. -East17-

Szia!

Csak arra hatnak a bónuszok amire kinemesítetted őket. Más növény ültetése esetén hatástalanok.

4. .-Mázlista-.

Olvastam a Jós Jónásnál, hogy a 0 perces event növényeknél ilyen bónuszokat kell felhasználni. Akkor ezt most nem értem, arra nem jó? Nekem szegfűs imádatom van. De akkor azokhoz mi kell? Most belekeveredtem.

5. -East17-

Nincs semmi gond ezzel, a szegfű bónusza szegfű ültetésekor érvényesül. Azzal pl. rózsát hiába akarnál 0 percezni.

6. .-Mázlista-.

Ez rendben, de én az eventnövényt kérdeztem.

7. -East17-

Az eventnövényre ilyen bónuszok nincsenek, az ugyanis nem nemesíthető. Csak éréscsökkentőt (szupertrágya), TP növelőt (sütik-lekvárok) és mennyiségnövelőket (töklekvár, répás-almás csatni) használhatsz.

.-Mázlista-. kedveli ezt.
  8. akniron

akniron Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Hogyan tudok sms-ben farmaranyat rendelni? Amióta ez az új fajta rendelési felület van, még nem rendeltem. És nem jövök rá, hogy hol van rá lehetőség... :( Köszönöm!

9. -East17-

Szia!

Bank -> Farmarany csomagok. Majd a következő ikon:

Ashampoo_Snap_2015.12.29_17h20m46s_006_.png

akniron kedveli ezt.
  10. akniron

akniron Utánpótlás-írogató

11. ak26anna

ak26anna Utánpótlás-írogató

nagyon szépen köszönöm már kaptam egy csodás mentort köszönöm szépen:music:

12. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

13. happyman1980

happyman1980 Fórumszaki

Szia!
    Érdeklődni szeretnék, hogy a 100% tp-bónusz tábla milyen típusú (SMS v. kártyás) ill. milyen mennyiségű FA rendelés esetén jár? Nem minden rendelés esetén jár? Vagy csak akkor ha rendelési akció van hirdetve? Én szoktam rendelni, de mostanában sosem kapok bónusz táblát, legalábbis nem jelenik meg a bónuszok között.

14. -East17-

Szia!

Csak a meghirdetett Mega TP-nap akció időtartama alatt történő megrendelésekhez jár. A legutóbbi ilyen akció bejelentése:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mega-tp-nap.13412/

15. happyman1980

happyman1980 Fórumszaki

16. ancsu79

ancsu79 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Átutalással vásárolt farmarany mikor íródik jóvá?
    Vagy benéztem valamit? 50 aranyat 295.--ért vettem. Átutaltam a pénzt,de még sehol semmi.

17. -East17-

Szia!

Az átutalásos megrendelés átfutási ideje általában 3-5 munkanap.

ancsu79 kedveli ezt.
  18. ancsu79

ancsu79 Fórum-zöldfülű

óóó, ne már! Ki kéne bontanom egy csomagot az adventi kalendáriumban! :-( nem fogok minden ajcsit megkapni! :-( Azért köszi! :)

19. -East17-

Az sms, a hitelkártyás, a telefonhívásos és a PaySafecard rendelések minősülnek azonnalinak. Ezeknél pár perc alatt megérkezik a farmarany.

ancsu79 kedveli ezt.
  20. ancsu79

ancsu79 Fórum-zöldfülű

A hitelkártyásat nem merem, a kártyaszám megadás miatt. Nem tudom mennyire biztonságos. Még sose adtam meg sehol...A telefonon meg le van tiltva az emeltdíjas.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.