Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kerge-30

kerge-30 Junior szaki

Értem, köszi.

2. kissemi

kissemi Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Farmaranyat szeretnék rendelni vezetékes telefonról. Kiírtam a telefonszámot, de figyelmeztetés van, hogy az ID nem azonos az user ID-vel. Ha jól értem a játékmező alján található gazdanév és ID 27050939 az az USER ID lenne, de akkor hol találhatom az ID számomat. Addig nem merek rendelni. Köszönöm!!!

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Oda van írva ahol ezt a figyelmeztetést olvastad:
    A kép csak illusztráció, nem a te ID számodat tartalmazza!

Ashampoo_Snap_2016.01.10_09h16m41s_002_.png

4. tevehajcsár

tevehajcsár Fórum mestere

Ez a neonos event most hogy van nem igen értem.

Beadtam minden állatot. Letenyésztettem a lakatokat (magyarul elcsesztem 320 szupertápot)
    Kaptunk 2 db felhősort. (Az egyiket tele tudtuk rakni)
    De a másikra csak akkor tudunk kirakni cuccokat ha még termelünk annyi lakatot (még 300 szupertápot kéne elcseszni) hogy a neon boltban meg tudjuk venni?

5. -East17-

Szia!

Event: első felhő és a 3 rávaló kitehető (ezek 2x is megkaphatók ha végigvisszük a feladatot).
    Neon bolt: második felhő és az arra való 3 kitehető.

A neon bolt teljesen elkülönül a feladattól és annak jutalmaitól.

6. tevehajcsár

Ha ez így van akkor kérem ,hogy nézzenek rá a farmomra ugyanis kész mind a két feladat része az eventnek és a másik felhősorra menve nem ad be semmit csak odadob az event ablakhoz ami teljesen kész van.
    Anyukám farmján ugyanez a helyzet. Ezért nem értjük ,hogy most mi van

Farm id: 17457303

7. kissemi

kissemi Fórum-zöldfülű

Köszönöm!!! Sikerült! Feltöltöttem! (Így befejezem az eventet)

8. -East17-

Nem olvastad el amit írtam: Neon bolt: második felhő és a rávalók. A megadott ID számon semmi sincsen kiváltva a neon boltból, se a második felhősor se a rávaló 3 kitehető.

9. tevehajcsár

A 3 kitehetőt nem is kell mert azt mondtad az már adott.
    Tehát 60 lakat kéne még a másik felhősorért. Értem.

10. -East17-

Továbbra sem érted. A Neon boltban kapható 1 felhő és a 3 rávaló. Ezek máshol nem szerezhetők meg csak a Neon boltban! Felejtsd el az eventet ezzel kapcsolatosan, semmi köze egymáshoz a kettőnek.

11. tevehajcsár

Na így már értem a második felhő a lehúzás része. Akkor még szép hogy elfelejtek mindent ami hozzá tartozik

12. -East17-

Felejtsétek már el ezeket a rosszindulatú megjegyzéseket. Van egy lehetőség, pontosan tudod mit kell adni érte, ennek ismeretében vagy vállalod, vagy békén hagyod. Nem ezt nevezik lehúzásnak. Igen, van aki költ rá pénzt, ezért tud az is játszani aki nem fizet semmit.

shermina kedveli ezt.
  13. tevehajcsár

Sajnos nem tudom ezt megtenni. Gondlom nem 0-ra jön ki a cég bevétele. De amióta játszunk ezzel egy fél bitet nem fejlődött a játék.
    Egyetlen értelmes dolog ami nagyszerű lett volna ( a gyorstrágyázás lehetősége) az is kamu indokkal nem maradt bent.
    Értem én hogy kell a pénz ,csak azt nem hogy miért nem történik fejlődés.

14. -East17-

Ez a kijelentésed nem állja meg a helyét, gondolom viccnek szántad. Öt év alatt számtalan új fejlesztés került be. Paszuly, új bahama területek, bölcs tölgy, rengeteg állat tenyészhetősége, új munkások kezelőfelület, felhőarató, új tenyészfelület...és még millió dolog. Ne csak azt nézd, mi az ami kizárólag neked tetszik. Így nem lehet hozzáállni egy olyan játékhoz amit nem egyedül te játszol.

15. tevehajcsár

Ez nem vicc. De elemzem lássuk (nem fizetős userként ahogy mi látjuk ismerősökkel):

Paszuly: + lehúzás tudnak vele pénzt keresni. Olyan gyermeteg dolgokat adnak a felhők hogy tényleg szóra sem érdemes.
    Új bahama terület: Ez mitől fejlesztés ? + 1 nyűg amit aratni kell
    Bölcs tölgy: Ezen se sok értelmes cucc van és nem is úgy tűnik, hogy valaha lesz is rajta bármi értelmes.
    Rengeteg tenyésztés: Jaj de jó még a kezdetek kezdetén legelőször betett állatos beadogatósat se lehetett megcsinálni ,de milyen jó hogy most már 456 ezer féle állatnak van tenyésztése.
    Új munkások: Juhé mintha ingyen lennének ugye? NEM!
    Felhőarató: Ez is ingyen van ? Ja ez sem.
    új tenyészfelület: Na ez az egy ami ér valamit, de sok év alatt ez kevés.
    Ergo ha nem fizetünk ez nem játék hanem inkább nyűg. És nem én vagyok az egyedüli aki így látja.

gery226 kedveli ezt.
  16. -East17-

Ebben az esetben vegyél elő egy jó könyvet, mert a játékot nem igazán kedveled, így tényleg csak nyűg a számodra.

Gabi922 és Matold kedveli ezt.
  17. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    Mindenféle bántás nélkül reagálnék pár dologra abból amit írtál.
    Paszuly: napi 500ezer tp-t, és kb 400ezer bahama tp-t aratok róla... ezen felül a bónuszokról, munkáskuponokról, tenyészállatokról nem is írok..hiszen azok gyermetegek...
    Új baha terület: duplájára nőtt a terület, gondolom ez a 3millás szinteknél nem igazán számít majd Nálad.
    Bölcs tölgy: nézőpont kérdése hogy kinek mi az értelmes..
    Tenyésztés: Nem kötelező mind csinálni, Rajtad múlik hogy melyiket mennyit és mikor csinálod...
    Munkások, arató: rengeteg kupon nyerhető....igaz hogy nem elég a folyamatos használathoz, de okosan beosztva azért képes csodákra..

Azt viszont nem értem ha valóban nyűgnek érzed a játékot akkor minek játszol vele...egy játék addig ér valamit ameddig valóban játék... :)
    Szép napot. :)

Utoljára szerkesztett: 10.1.16
    Anikó1961, drixon, -Mayacska85- és 3 más kedveli ezt.
  18. Piroska1226

Piroska1226 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szeretnék érdeklődni hogy be lehet e majd szerezni valahogyan az előző 3 neon ólat?:p (a megépítésén kívül, ugyanis az rettenetesen drága :oops:, akár kitenyészteni akár megvásárolni a hozzá kellő tenyészállatot)
    Sajnos nem voltam itthon az előző neonos eventnél,így azokat nem tudtam megszerezni,de nagyon szeretném!;):)
    Válaszotokat előre is köszönöm ;)

19. -East17-

Szia!

Egyelőre nem tartom valószínűnek. Nem túl régi játékelem és megépíthető, így más event jutalmaként nem valószínű, hogy felbukkanna a közeljövőben.

drixon kedveli ezt.
  20. mandi1183

mandi1183 Fórum-zöldfülű

mandi1183 ID7326273 hogy tudok adni a tényésztésnél bájitalt

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.