Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A Neon 2. felhő és a hozzávalók a Neon boltban vehetők meg, nincs közük a tenyésztős feladathoz és annak nyereményihez:

Ashampoo_Snap_2016.01.11_14h30m52s_001_.png

2. zöldlomb300

zöldlomb300 Junior szaki

okés akkor meg vettem őket mert ugye az van az alsó sorban... ajándékokkal jelezve...tehát ott is bedobáltam a szivescskéket de hiába mert a felhősorára nem engedi kitteni mert vissza visz ujra oda ha rákkatintok....

3. -East17-

Nem, nem azok vannak az alsó sorban és a Neon boltban sem vetted meg őket: kecske, nyúl, csirke. Egyik sincs a birtokodban és a Neon 2. felhősor sem.

4. Cheguevara2184

Cheguevara2184 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! sürgős segítséget Szeretnék kérni ma reggelre eltűnt 88FA Farmaranyam szeretném vissza kapni nem tudom hogyan lehetséges gyűjtöttem almás répás csatni a ID: 51119278 számú farmon a Gazda: Cheguevara2184 szeretném vissza kapni a farmaranyakat amennyiben ez lehetséges

5. -East17-

Szia!

Extra felhősort vettél a Paszulyra 90 farmaranyért: 2016-01-10 09:05:20. Ezt sajnos nem tudjuk visszacsinálni, a megszerzett felhőket technikailag nincs mód elvenni.

6. mr.jimmi

mr.jimmi Junior szaki

Köszönöm , és elnézést rosszul irtam le..a tegnapi napon mindent megvettem mielőtt befejeztem volna a tehenes részt..a csirkén kívül minden megvan pedig azt is megvettem..így nem tudom kitenni a felhőbe...el is ment értük a 160-szív lakat
    Id: 25008402

7. -East17-

A csirkét nem vetted meg, így az még hiányzik a felhőről, minden más rendben van.

8. mr.jimmi

mr.jimmi Junior szaki

köszi..o ó..akkor én nagyon elnéztem ..biztos nem számoltam a felhősort bele..bocs ..már tiszta

9. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia donkartacs07!

Felvetésed itt abszolút nincs jó helyen, mivel kérdést nem tartalmaz.
    Vagy a Panaszkönyv áll rendelkezésedre, vagy pedig az ötletes topikok, így azokat használd.

Csak egy ötlet : tedd a kedvencek közé, ami többször lejár, így nem kell oldalakat átlapoznod, vagy változtasd a felhősor helyét a Paszulyon legalulra vagy legfelülre, a lehetőségek elég tág határok közt mozognak ez ügyben, hogy megoldd a problémádat.

10. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

nem panaszt írtam, 5letet. keresem tovább a helyét!
    Amit találtam, ZÁRT topic! Vagy arhívum.
    Sorry

11. gargajoke

gargajoke Járnitanuló

Sziasztok !
    Olyan kérdésem lenne , elértem a 100-as szintet úgy emlékszem a 100-asok kapnak valami kitehetőt ami nem ad semmit
    , sajna én nem kaptam eddig semmit , szilveszterkor léptem szintet !

12. Nildia

Szia gargajoke!

Rosszul emlékszel, a 100. szint eléréséért nem jár semmiféle extra jutalom.

13. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Szia Nildia. Az lenne a "problémám", hogy a pékműhelyben készítettem egy db. omlós tésztát és olyan lassan készült el, mintha egy tucatot késztettem volna. Soha nem volt ilyen lassú . Valami baj van evvel a játékrésszel?
    Köszönöm előre is a válaszodat.

14. gargajoke

gargajoke Járnitanuló

Ok , köszönöm a választ .

15. Nildia

Szia egresinebobe11947!

Nincs tudomásunk róla, hogy bármi probléma lenne a Mesterségek völgyében.

16. jojo3gazda

jojo3gazda Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Megcsináltam az összes feladatot az Eventben. Csupán a Szerelem lakatokat beadtam az alsó sorba ami megnyílik a többi teljesítése után. Most viszont nemtudom kirakni a felhősorra ! Tudna segíteni valaki ? Előre is köszönöm !

17. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Keresd meg azt a felhősort, amin a neon tehén, a neon kacsa és a neon juh sziluettje látszik. Ha az alsó lakat alatti sávot teljesen befejezted, akkor ezekből a kitehetőkből 2-2 db-al kell rendelkezned. Ezeket tudod a felhősorra rárakni (már ha a menüdben vannak és nem tetted ki valahová). A másik felhősort a Neon üzletben tudod megvenni (lakatokért) és a rávaló kitehetőket. A neon csirke, neon nyúl és neon kecske csak erre a felhősorra rakható, de ezek sziluettje is látszik a felhőkön.
    Részletes event ismertető itt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/neonfényes-ólak-ii.13454/

18. jojo3gazda

Nagyonszépen köszönöm a gyors választ ! További szép napot !

19. jojo3gazda

Elnézést, ismét jojo3gazda vagyok, ID: 23389992 számom. Sajnos nemsikerül kirakni ! Megtudnád nézni ? Előre is köszönöm !

20. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Nos, a helyzet a következő. A felhősorodra nincs mit kitenni, hiszen már rajta van aminek rajta kell lenni. Amint írtam, a kacsából, juhból, tehénből (neon dekorelemek) 2-2-2 db nyerhető. Nálad 1-1-1 a felhősoron a helyén, a másik 1-1-1 a Kerge kertedbe van kitéve. A másik felhősor amit látsz, inaktív, mert nem vetted meg a Neon üzletben, de ezeket a dekorokat nem is lehetne rátenni. Úgyhogy, minden a helyén. Ha mégsem így látod, akkor nézd meg egy ki-, belépés után.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.