Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

Hello. Van 6 db xxl barkácscuccom amit nem bontottam ki. Ha várok vele és bejön egy újabb szerszám akkor az benne lesz majd?
    köszi.

2. nagykulák

nagykulák Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Most olvastam a közleményt a GEO IP problémák elkerülésére. Itthon regisztráltam, és itthon is játszom, ha vásárolok paysafecardot használok. Szeretném tudni, hogy ezután is használhatom ezt, a számomra kényelmes fizetési eszközt? Valamit félre értek, vagy nem jól értelmezek, de ez a mondat nagyon nem tetszik! Idézet a közleményből: Ne rendelj külföldi fizetési eszközökkel (külföldi bankkártya, bankszámlaszám, paysafecard, magyar, de valuta alapú bankszámlaszám stb.)!

Köszönöm ha valaki felvilágosít.

3. jojo3gazda

jojo3gazda Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen megértettem végre ! Mégegyszer köszönöm, és a sok türelmet ! További szép napot !

4. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Igen, lehetnek benne majd újak. Így szoktunk tartalékolni, de nincs rá garancia, hogy lesz is benne.

5. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

Köszönöm válaszod. Akkor megtartom. Bár régebben valahol azt írták, hogy csak azok lesznek benne amik akkor voltak aktuálisak amikor nyertem. De a Te mostani válaszod jobban hangzik. :)
    Jó éjszakát.

6. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    A rendszer a számlaszámot és a pénznemet is figyeli. Tehát, csak jó magyar forinttal, magyar bankszámláról, Magyarországról lehet rendelni. A Paysafecard-al nincs gond, hiszen Ft-ért veszed és azzal is fizetsz.

7. nagykulák

nagykulák Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ, megnyugtattál.

8. Palomino*

Palomino* Aktív író

Sziasztok :)
    Azt szeretném kérdezni,hogy a tojáskeltetőt,hogy lehet használni? Ki sem tudom tenni:(
    köszönöm a segítséget.)

9. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Szia
    Van olyan bónusz növelő állat, pl. Házi sárkány, Varjúfa, aminek az érés ideje több, mint 100 óra.
    Mikor valamelyiket megveszed, kirakod és rákattintasz, megjelenik a piros tojáskeltető. Az érés időt lerövidíti azt hiszem 1 órára.

10. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!

Tojáskeltető (sapka) felhasználása.

Amikor valaki vásárol egy tojáskeltetőt, pl. a varjútojásra kattintva tudja felhasználni. Hasonlóan működik, mint az állatoknál a táppal való etetés.

A megvásárolt tojáskeltető sapkát a pajtában az egyebeknél találjuk meg:

Részletesen: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...gy-mi-is-van-a-tojáshéj-alatt.2108/#post-5707

11. -Csodaszarvas-

-Csodaszarvas- Junior szaki

Szép napot, meg kérdezném, hogy a csibeszobát, már lassan 1 éve rendszerbe léptetem, de azóta sem változót semmi, jó hogy néhány napot várni kell, de ezek szerint éveket is az nincs ki írva!!!!! köszönöm a segítséget!!!!

12. Laboviti

Szia!
    A csibeszoba sokaknak fájó pont. Többen jóval a 90. szint felett is régóta várnak csibékre. Az előrejelzés szerint érdemes még türelemmel lennünk!

13. Palomino*

Palomino* Aktív író

Köszönöm szépen a segítséget :)

14. Laboviti

15. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

nem találom az én beírásom,elvileg 175-dik oldalon volt.választ olvastam,így csak köszönetet akartam csak beírni kedves Laboviti!köszi...

16. Laboviti

17. gabi1951

gabi1951 Fórum-zöldfülű

szia hogy tudok adni bájitalt a tenyészterepen id 7326273

emicicus kedveli ezt.
  18. Erika091952

Erika091952 Fórum-zöldfülű

Talán nem ide kellene írni, de nem találtam mást. Kérdésem:miért nem ad a mozi faranyat? Háromszor is megnéztem a filmet, egyszer sem adott semmit.Kösz a választ!

19. emicicus

emicicus Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Kérem a .segitséget, mert a neon felhősor II. re nem tudom kitenni a megszerzett állatokat Köszönöm! ID 24246491

20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az állatok behelyezése után alul a bájitalok ikonját használva:

Ashampoo_Snap_2016.01.12_15h06m16s_001_.png

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.