Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

2. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Köszi, de azt hogy csináljam? már két napja pakolgatom, ezeket az ''izéket'', hogy helyre kerüljenek.:cry:

3. vesekövi

vesekövi Fórum-zöldfülű

Sziasztok. A hanglemezt hol lehet előállítani?????

4. Laboviti

Szia!
    Jávorszarvas színpad
    2014.05.17.-19. Titokzatos ól esemény után már nem elérhető

A Jávorszarvas színpad a 12. szinttől érhető el

Amit nyújt: 24 óránként 140 TP valamint 1 db Sláger.
    Etetéshez szükséges:
    • 1 db jávorszarvas táp
    • 1 db jávorszarvas

5. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Erőt vettem magamon,sokat dolgoztam vele, remélem minden BTP-t adót sikerült a kincses szigetre raknom, azért nem tudnád megnézni, hogy nem kerülte-e el valami a figyelmem?
    ID: 4057286 kedvenc62

6. Laboviti

Ilyen ellenőrzésekre nincs kapacitásunk.
    Megértésedet kérem!

kedvenc62 kedveli ezt.
  7. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Köszi, és bocs! Ez csak egy kérés volt.
    Ha már a játék készítői nem szedték betűrendes sorrendbe a listát, gondoltam kérek egy kis segítséget...nem kapacitásból, csak úgy emberségből gondoltam... Még egyszer bocs!
    További szép napot.:) majd még elküszködöm egy kicsit.:oops:

8. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ez nem emberség kérdése:)
    Mi szabadidőnket feláldozva vagyunk itt, hogy segítsük játékostársainkat. Időnként már arra sem jut időnk, hogy a saját farmunkat szépen rendbe tudjuk szedni, hogy az a leghatékonyabb legyen a haladást illetően.
    Egész egyszerűen nincs lehetőségünk arra, hogy egyetlen játékos farmjának átrendezési tervével órákat töltsünk el.

kedvenc62, Anikó1961 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  9. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Ezt Te is le tudod ellenőrizni. Belépsz a szigetre (a vetőterületre), megnyitod a váza ikont, azok a kitehetők amelyek nincsenek áthúzva BTP-ot adnak. Van egy-két Tp-ot nem adó dekorációs elem vagy Csp-őt adó kitehető, de ez látszik a kitehető ikonján.

babail, kedvenc62, ada77201 és 2 más kedveli ezt.
  10. LimLom

LimLom Junior szaki

Szervusztok!
    Az új tenyésztelep használata esetén is reális veszély a tenyészállatok elvesztése, ha az építőmesterrel szedem le az üres vetőterületeket? Mert a használatánál a szövegbuborékban erre figyelmeztet.

11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Mivel már nincsenek kitehető tenyésztelepek, ezért ez a veszély nem fenyeget.

12. zsufarmer

zsufarmer Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Megtudná valaki mondani, hogy az új háttérképeket, hogy tudom használni? ha a linkre megyek semmit sem csinál, csak kinagyíthatom és megnézhetem. jobb klikkel meg a szokásos, ha a mentésre megyek lementi a gépemre a képek mappába. de hogy használom ?előre is köszönöm. id:53269833

13. -East17-

Szia!

Mész a linkre, jobb katt és megjelennek a lehetőségeid:

Ashampoo_Snap_2016.01.13_18h18m50s_012_.png

14. tundee73

tundee73 Törekvő

Szép estét mindenkinek! Van egy kérdésem! Hogy lehet az,hogy írok pormacska1-nek és azt írja nincs ilyen gazda...tegnap a fórumon ajánlott nekem két dolgot cserenapkor,és most szerettem volna írni neki,de nincs!Hogyan tud írni akkor a fórumra??

15. -East17-

Szia!

Valószínűleg nem ez a farmjának a neve. Mikor az új fórumra beléptünk, választhattunk eltérő nevet.

16. tundee73

tundee73 Törekvő

Szia! Értem...köszönöm szépen! Azért én nem értek egyet ezzel..:(..de ez van ezt kell szeretni.

17. jolika54

jolika54 Utánpótlás-írogató

Szia. Vásároltam egy "Neonfény" tenyésztői kosarat és sehol nem találom. Kérem szépen a segitségedet, honnan tudnám előhozni. Köszönöm. Jolika54

Köszönöm, megértem, de hol kellene látnom?

18. -East17-

Akkor is ez az oka, ha nem értesz egyet vele. Ilyenkor szokták beleírni az ajánlatba, hogy milyen farmnévre várják az üzenetet.

19. -East17-

Szia!

Amennyiben a kosár megérkezett hozzád, a benne található tárgyak automatikusan a menübe kerülnek, minden a neki megfelelő helyre. Tenyészállatok a Pajtába, állatgondozó a munkásokhoz adódik hozzá, bájital és szupertrágya szintén a Pajtába illetve a tárolóba kerül.

20. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Sziasztok kellene egy kis segítség..
    Kaphatok olyan linket ahol le van vezetve hogy melyik állatnak mi kell a tápjába?
    Farmos és titok is érdekelne ha van ilyen..Köszönöm

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.