Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

köszönöm a válaszod,csak mertem nagyot álmodni.

2. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnos amikor átköltöztünk erre a fórumra, akkor ez nem került ide.
    Denevér virág.
    2X2-őn 18 TP-t ad 3 óránként.

Harapós Orchidea
    2X2-őn 36 TP 6 óránként.

Marika312 kedveli ezt.
  4. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Köszi Tamás! Látom, villámgyorsan be is tettétek a helyére. :inlove:

5. g.m.i.1954

g.m.i.1954 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Azt szeretném kérni, hogy a linket leírnátok ahol utána olvashatnék a fazéknak? Köszönöm

6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

7. vasedeny

vasedeny Aktív író

Sziasztok keresgéltem nagyon, de nem találtam semmilyen leírást hogy mi is az a Táltostojás. Esetleg egy linket kérhetnék róla vagy valamilyen leírást? Köszönöm.

8. Alinee2

Alinee2 Törekvő

Szia East 17!
    Ismét téged zaklatlak a kérdésemmel, mert nem találok választ. :)
    A párom kipörgetett a party-n egy csacsikovácsot délben, és megkért hogy most tegyem ki. Csakhogy, a csacsikovácsa SÁRGA, és nem találok alávaló szamarat. Hol keressem? Vagy farmaranyért lehet venni? Az van neki 180 körül, többet nem tud rá fizetni. (szerintem még annyit sem fizetne...) :sleepy::) Az egyik eventünk kimaradt, nem voltunk itthon napokig. Ha jól emlékszem, ott tudtak hasonlót nyerni.
    Ööö, ugye érted a kérdést? :)

9. -East17-

10. -East17-

Szia!

A szamártenyésztés bevezetésével került be a városi műhelybe a sima (és színes) csacsikovács építési lehetősége. A sárga ól alá az alapot kell megépíteni. Bővebben itt:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/iá-iá-füles-csacsink-színi-képzőbe-jár.11335/

11. vasedeny

vasedeny Aktív író

Köszönöm a linket.

12. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok!
    Valaki segítsen nem találom a matróz tea turmix receptjét-. előre is köszike a tájékoztatás,

13. -East17-

14. incimami

incimami Fórum bárója

15. vikingg99

vikingg99 Fórum-zöldfülű

sziasztok ki tudja,hol lehet fémhulladék szerezni. köszi...............

16. -East17-

Szia!

Olyan tárgy mint a többi szerszám, tehát aratáskor lehet felreppenő vagy barkácscuccban találhatod.

17. tipsi1113

tipsi1113 Fórum-zöldfülű

sziaztok Németbeha meg néztem egy videot mindig kaptam farm aranyra vált hato kupont itt Magyar országon mértnem kapok ki tudj ezt kösz elöre is

18. -East17-

Szia!

A moziban a vetítés a szponzoroktól függ. Ha nincs általuk felajánlott reklám, akkor sajnos a moziban nincs vetítés. Valamit akadnak hibás reklámok is, ezeket minden esetben jelezzük a központnak.

19. torpi19

torpi19 Törekvő

felmerült bennem hogy megépítem a rémséges birkanyírót és angórasimogatót de csalódtam
    egyenlőre még csak a birkanyíróba etettem de ez még nem a rémséges és azért csalódtam mert a rúna ki van váltva a tölgyről ami minden ólra hat de a rémséges birkanyíró sima táppal és vízzel ugyanannyi idő mint a nem rémséges szintén sima táppal és vízzel akkor ebbe most mi a jó? vagy a rémséges a rúnával nem 25:55 lesz ugyanis ennyi az a bizonyos azonos idő amiről beszélek hanem még ennél is kevesebb?
    elnézést rájöttem hogy nem igazán ezt kellett volna kérdeznem hanem hogy konkrétan ez a 2 terményes sima szines fejlesztéssel éri-e meg jobban vagy rémséges formába tehát a szines fejlesztés érik be előbb a rúna hatásával vagy a rémséges?

Hsz. összevonás /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.10.14
  20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az sem mindegy, hogy a színes fejlesztések közül konkrétan melyiket választod.
    Színes ólak:
    Egy táblázat a színes ólakról. Természetesen nem tartalmaz minden adatot, azt az adott állat tenyésztésénél a GYIK-ben találod/találjátok.

Táblázat 1.

Táblázat 2.

Táblázat 3.

Kérlek ne feledd, a rémséges ólak egyik előnye, hogy az alap műhelyes ól megépítése nélkül kihelyezhetők.

Marika312 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.