Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. H`oótch™

H`oótch™ Fórumlakó

sziasztok.
    nincs kiváltva nekem a mombinszilvafa pitombafával együtt.
    XL mombint eltudtam küldeni, viszont az XXL pitombafát nem tudtam elküldeni de ott a pajtámba mert kiváltottam a vidámparkba. azt írja nincs elég terményem a pajtába.

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Előbb tedd ki, majd vedd vissza. Most alappal egyben van, így nem lehet elküldeni.

3. H`oótch™

H`oótch™ Fórumlakó

nem tudom kitenni, mivel nincs kiváltva bahamán. mombin se volt de azt elküldtem. pitombát meg nem engedi. léghajóra sem engedi.

4. -East17-

Igen, jogos az észrevétel, nem fogod tudni kitenni - elnézést. Ebben az esetben ezt a fát elküldeni sem lehet. A Valdemárnál kiváltott XXL fák alappal együtt érkeznek, összenőve.

H`oótch™ kedveli ezt.
  5. H`oótch™

H`oótch™ Fórumlakó

köszi a válaszod

6. kertészcserkész

kertészcserkész Járnitanuló

Sziasztok!
    Kicsit tanacstalan vagyok...vegre elertem a 91 szintet, de a pek mesterseg muhelyet nem epithetem, mivel azt csak banki megvasarlas utan igeri a jatek.....nem ugy volt, hogy aki lekarfozessel indult, az majd a 90 szint eletese utan kap lehetoseget a pek muhely felepitesere es a peki szakma tanulsara?

7. -East17-

Szia!

Nem, ez téves feltételezés. Aki 2 fizetős mesterségben (lekvárfőző-pék-virágkötő) elérte a 3. szintet az a harmadik mesterséget ingyen megkapja.

8. kertészcserkész

Bocsanat a tevedesemert. Lekvarfozesbol a 4 szintet ertem el, termeszetgyogyaszatbol a 3-at, alkimistasagnal pedig a 2 szinteg jutottam eddig...

9. -East17-

Amint írtam, fizetős mesterségekről van szó. A természetgyógyászat és az alkimista nem az.

10. Patrik315

Patrik315 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!hallottam a farmaranyfáról,hol lehet olyat szerezni???:p

11. -East17-

Szia!

Ezt a fát már nem lehet megszerezni. Titokfából lehetett és keréknyeremény volt 1 alkalommal.

12. kertészcserkész

Sebaj, akkor a fizetos reszleget nem sovargom

Koszonom a figyelmet es gyors valaszt

13. radicsvera

radicsvera Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy valamikor ajándékba kapott tojáskeltető sapkát fel lehet-e használni a mókus tojásnál, ha igen, hogyan?
    Köszönöm szépen előre is.

14. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Igen, felhasználható!

Kirakod a mókustojást, és mint amikor ólat etetnél, úgy kell ráadni a sapkát is.

15. radicsvera

radicsvera Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm!!

16. k.micky

k.micky Aktív író

Sziasztok!
    A sziget ismertetőjében van egy táblázat az itt ültethető növényekről.Azt szeretném megtudni,hogy a paprika hányas szinttől elérhető,ugyanis ha jól láttam mindenhova 1 -es van írva.Ha valamit elnézetem,akkor már most elnézést kérek.Köszi a választ.

17. |Tamás|

Szia!

A sziget kicsit átalakult a farmhoz képest, itt a maja majmok szentélyében kell kiváltani a termesztés jogát, ezért nincsen oda írva hogy X szinttől termeszthető.

Erről bővebben itt tudsz olvasni

18. k.micky

k.micky Aktív író

Szia!
    Nagyon köszönöm!

19. domonyi

domonyi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Megszeretném kérdezni hogy a gesztenypók,bambi,gazdát hogy lehetet megszerezni!

20. |Tamás|

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.