Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Mire gondolsz pontosan?

2. Judy_Csiki

Judy_Csiki Haladó

A nyári fogocska felhősoron ad két titokdoboz bónuszt mikor leszedem a tp k mellé

3. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

A díszek közé teszi, az elhasználódók között kell keresned, ebben van a mesterségekhez tartozó alapanyag

5. Judy_Csiki

Judy_Csiki Haladó

6. lippi02

lippi02 Fórumlakó

Sziasztok, kiváltottam 300 csillagért az élő legendát. Most nulla csillagom van. Van egy farm platina és egy legjobb farmer ezüst kupám. 12 illetve 14%. De ezt a beadást nem értem, pedig olvastam nagyon mindent. Felszedtem a kupákat a földekről, de most mit kell csinálnom, hogy mindenhol érvényesüljön a hatásuk? Köszi a segítséget!

7. Hörcsilla

Hörcsilla Utánpótlás-írogató

Eltűnt egy csibém meg tudnád nézni hová lett? Köszönöm!

8. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Hörcsilla!

A csibe is tudja törölni a mentort a szobájában.

9. Nildia

Szia lippi02!

A Tölgy rúnájára menj, és ott add be a kupákat, csak oda beadva lesz hatásuk az egész farmodra.

10. focilabda00

focilabda00 Utánpótlás-írogató

Kivimadár tápjának elkészítéséhez szükség van babérlevélre ami csak a 95. szinten lesz termelhető. Kérdésem az, hogyan lehetett megszerezni a kivimadarat, ha nem tudok neki tápot keverni. Valószínűleg akár egy év vagy több is eltelhet mire elérem a 95. szintet, jelenleg a 93. szinten vagyok. Gondolom olyanok is kaptak kivimadarat akik nálam sokkal alacsonyabb szinten vannak. A piacon tápot tudok venni, csillagászati árért, de babérlevelet nem. Nem kellene megváltoztatni a kivimadár tápjának összetételét? Köszönöm a válaszotokat előre is.

szöszi50 kedveli ezt.
  11. Nildia

Szia focilabda00!

Etetheted piacon vásárolt táppal, amint írod.
    Etetheted szupertáppal, illetve el is teheted a menüdbe addig, míg el nem éred a 95. szintet.
    Akkor pedig majd te is beállhatsz azon gazdák sorába, akik a piacon is értékesítik a kivi tápját.
    Magát az állatot is megvásárolhatod, ha sem ezzel, sem azzal nem akarod etetni.
    A játék készítőinek döntése alapján került meghatározásra a táp összetevője.

12. Pircsus

Pircsus Utánpótlás-írogató

Jó reggelt! Kevertem 3 prémium csalit, és nem lett meg. Meg tudnád nézni, mi történt? Előre is köszönöm.

13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

14. ...encike...

...encike... Utánpótlás-írogató

Szép reggelt! Segítséget kérnék!!! A titok dobozokat hol találom, és hogyan tudom felhasználni. Már szerintem mindent megnéztem de nem találom, pedig már jó néhány lehet. Köszönöm.

15. Laboviti

Szia!
    Kérlek, a váza ikonban az elhasználódó címszó alatt a Titokdoboz feliratot keresd. Különleges mesterség hozzávalókat tartalmaz.

...encike... kedveli ezt.
  16. ...encike...

...encike... Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen!!Szia

17. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Sziasztok!

Nagyon örültem reggel, hogy végre hosszu idő után mentor lettem csak azt nem értem miért nincs egy csibém se.:oops:

18. Laboviti

19. marex62

marex62 Utánpótlás-írogató

Sziasztok kérdezném hogy a bölcstölgynél 300 csillagért megvásárolható Élő legenda az mi köszönöm válaszotokat

20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.