Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

köszi szépen...így már sokkal nyugisabb vagyok :) óóó én balga...na már olvasni sem tudok..igazad van..:oops:

2. vitaminfarm48

vitaminfarm48 Utánpótlás-írogató

Szeretném megkérdezni,hogy csak nálam,vagy másnál is borzasztóan lassú a játék?
    Már azon gondolkosom,hogy nem játszom tovább.
    Nagyon szerettem a játékot.Most viszont nem élvezhető.
    Köszi a választ.

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia vitaminfarm48!

Eventek indulásakor a megnövekedett játékos létszám miatt előfordulhat lassulás, mely nem tart hosszú ideig.
    Tenni tehetsz te is valamelyest ebben az esetben is, ha a géped napi szinten takarított, karban tartott :

Futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600
    Illetve nézd meg a játékot egy másik böngészőn keresztül is belépve ( Chrome, Firefox, Maxthon, Opera stb ) A takarítások ebben az esetben is szükségesek.

4. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Szia!
    Itt vagyok a fórum működése hibával, ne haragudj, ha esetleg megint rossz helyre jöttem. De csak annyit látok a fő oldalon is, pl. itt hogy segítség. Nem látom melyikben vagyok, mert ott nekem nincs semmi. Valamint a visszaidézett szövegek is nálam csak üres szövegdobozok. Már 3x is frissítettem, ki-be léptem.

5. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Detti0812!

Igen, itt már teljesen jó helyen vagy.

Első körben azt kellene ellenőrizned, hogy ha másik böngészőről lépsz be a játékba, és onnan a fórumra, úgy mit tapasztalsz.

A beidézett szövegnél előfordul, hogy egy kis idő kell neki, míg az idézendő szöveg megjelenjen.
    De a fórumon minden felirat, minden cím, alcím a helyén van, látható.

Detti0812 kedveli ezt.
  6. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Köszönöm a gyors választ, akkor kilépek és megpróbálok máshonnan bejönni :)

7. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

Szia! Ha ez gy van, akkor javasolnám, hogy a játékismertetőben is legyen javtva. Köszi

8. Kpalma2008

Kpalma2008 Járnitanuló

Szia,

koboldokkal kapcsolatos kerdesem lenne. Ha 2. szinten vagyok, akkor 2 koboldot tehetek ki teruletenken. Ha kulonbozo szintu koboldokat teszek ki, de azonos kategoriara hat az eresgyorsito hatasa, akkor azok osszeadodnak. De arra nem talaltam semmi utalast hogy ha egyforma koboldokat teszek ki akkor azok hatasa is osszeadodik?
    Pl a vegzet itala+segedkobold = 4% gyorsitas zoldseg kategoriaban. ha 2-t teszek ki a fofarmra, akkor 8%-al csokken az eresido?
    ha a szedult szantora is kiteszek 2-t akkor elvileg az is jelent 8%-t. ezek hatasa osszeadodik es igy osszesen 16-al csokken az eresido, vagy a koboldok csak az adott teruletre fejtik ki a hatasunkat? igy teruletenkent lesz 8-8% eresido csokkenes?

9. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A koboldok csak ott hatnak ahova kitetted őket, de ott a hatásuk összeadódik.

10. Kpalma2008

Kpalma2008 Járnitanuló

Koszonom!

11. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!

A pozitív visszajelzéseket is a Panaszkönyv topicba várjuk. :)

krisztabanya kedveli ezt.
  12. Guido0930

Guido0930 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.Bocs hogy ide irok. Azt szeretném kérdezni,hogy a pékséghez mi kell hogy felépüljön? Mindig mindenhez azt irja hogy 500 hiányzik,vagy öt meg ilyenek.Hiába gyártom a termékeket. Köszi

13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

HéricsBáró kedveli ezt.
  14. .Banános.Joe_Tsz™

.Banános.Joe_Tsz™ Járnitanuló

Jó Reggelit! :D

Az lenne a kérdésem, hogy a kakukkos feladatoknak kellene nekem a kronológiai sorrendje, Magyarul hogy melyik volt az első-második stb. :)
    Egy link is megtenné! :p
    Előre is köszönöm, s további szép napot! ;)

15. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Az event ismertetőknél idősorrendben megtalálod őket:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/eventismertetők.281/

16. prodeofiede3

prodeofiede3 Fórum-zöldfülű

SOS HÓFEHÉR A FARMERAMÁM SEGITSETEK :((((

17. _-farmermama-_3992

_-farmermama-_3992 Fórum-zöldfülű

Szia!Szeretném megkérdezni a természetgyógyászat miért nem működik ki van váltva nagy tölgynél és a feladat is kész van? Üdv:_-farmermama-_ ID:42983955

18. -East17-

Szia!

Ellenőriztem: semmi baja a kérdéses mesterségnek. Egy alapos géptakarítás után ellenőrizd újra.

Ne nyiss a kérdéseknek új topikpt, használd a már meglévőket. Köszönöm.

19. Cerci82

Cerci82 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Most lehet, hogy butaságot kérdezek, de valaki tudja, hogy a "titokdoboz", amit a nyári fogócska felhősor ad????????
    Én ezt nem találom sehol! :-(

Köszike a választ előre is!

20. -East17-

Szia!

A Váza ikon alatt az Elhasználódó fülön keresd.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.