Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A Karneválkirálynő event során megnyerhető "Főnix" talányos tenyészetből még kifejlődhetett egérlyuk.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/inde...os-tenyészet-titokzatos-ólak.506/#post-290826

2. _marci7_

_marci7_ Járnitanuló

Még bőven lejárat előtt (több mint 8ó)indítottam el mégis teljes időn számol??
    Ezért fizettem elő rá??:(((

3. Laboviti

Javaslom, az ilyen esetekben próbáld meg egyesével, adagonként behelyezni az alapanyagokat a malomba.

4. Zöldfüles

Zöldfüles Utánpótlás-írogató

Elnézést a tudatlanságomért. :) Öt napja játszom. Az első nap sikerült megnézni egy filmet a moziban. Azóta hiába próbálkozom naponta több alkalommal,még egyetlen videót sem adott be. Kiírja,hogy most éppen nincs számomra elérhető videó. Pedig az arany is jól jönne. :) Másoknak sikerül?

5. Laboviti

Szia!

Nincs rálátásunk arra, hogy a farmokon mikor kezdődik a vetítés. Nincs információnk a filmek időbeli megjelenéséről. Nem tudjuk befolyásolni a filmek adott farmon történő megjelenését/ vetítését/jutalmazását.
    Ha van reklámfilm nézhetjük, ha nincs várhatunk.

6. _marci7_

_marci7_ Járnitanuló

Ok, de azért vásárolunk 50% kedvezményes keverést,hogy időt nyerjünk,és lejárat előtt(8ó-val éjjel lárt le)ha egyesével indítanám semmi értelme nem lenne mert még újabb" akcióról????" szó sincs!

7. Laboviti

Ezt a lehetőséget akkor kellene választanod, amikor a turbó malom előfizetésedből már csak pár óra maradt hátra.

8. _marci7_

_marci7_ Járnitanuló

Éjjel járt le!!! ,azért indítottam el,hogy a következő "akciős"lehetőségig beleférjen,már csak pár óra volt hátra:)

9. Laboviti

Nem ez az eljárás, hanem egyesével ugyanazon ablakba helyezés, hogy nyomon követhető legyen az adagok időrendi számítása.

Az utolsó 8 órában csak egyszer fér bele a 4.5 órás szupertáp keverés. A maradék időre már nem a kedvezményes időt számolja a malom, mert túl nyúlik a kedvezményen az adott táp keverésének ideje.

10. strawberry49

strawberry49 Rutinos

Sziasztok!
    A Boldog kínai újévet! megvásárolható kitehetőinek animációját van lehetőség valahol megnézni!

11. _marci7_

_marci7_ Járnitanuló

Ó akkor én értelmeztem félre,mert úgy gondoltam ,hogy az akciós időn belül elindított keverésre is jár a kedvezmény,amíg nincs új lehetőség addig "átvészeljük":)És mikor lesz malom akció?:)

12. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Jelen pillanatban nincs mozgóképünk ezekről.

13. -East17-

Szia!

Előre mi sem tudjuk megmondani, hogy mikor lesz ismét malom akció. Jósolni meg nem szeretnénk, hiszen minden a központ döntésén múlik. Optimális esetben havonta lenne jó.

pormacska1 kedveli ezt.
  14. strawberry49

strawberry49 Rutinos

:eek: köszönöm!

15. egolady23

egolady23 Fórum-zöldfülű

Hali! Az nem gáz, hogy a titok ólam még ki se kelt, de a kis teknőcök rohangálnak benne? Mind a 4-ben.. :)

anci0915 és barna030303 kedveli ezt.
  16. -East17-

Szia!

Pontos ID szám megadása esetén tudjuk ellenőrizni.

17. panamaville

panamaville Utánpótlás-írogató

Szia!Az eventeknél szoktam olvasni hozzászólásokban,hogy a bölcs tölgynél van pl malom gyorsító és egyéb érdekes rúnák,amik nekem (legalábbis nem találom) nincsenek. úgy értem nem kiváltva,hanem egyeltalán:) hol,vagy hogyan tudnám megnézni,utána járni,megszerezni ezeket? köszi!

18. -East17-

Szia!

Az Erdei Tisztás leírásában a Tölgy minden rúnáját bemutatjuk, ott megtalálod a szükséges információkat:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/

19. panamaville

panamaville Utánpótlás-írogató

20. egolady23

egolady23 Fórum-zöldfülű

2711211

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.