Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A titokzatos fák és ólak ismertetőjében szerepel, hogy melyiket mikor vették ki, ezeket nézd át:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titokzatos-tenyészet-titokzatos-ólak.506/

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titokzatos-csemete-rejtelmei-farm.2114/

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titokzatos-csemete-rejtelmei-bahamarama.422/

2. remete67

remete67 Fórum-zöldfülű

3. majer-turanyi

majer-turanyi Fórum-zöldfülű

4. remete67

remete67 Fórum-zöldfülű

Pisztáciafa 2014. december 27. akció után nem fejlődik ki az újonnan megvásárolt csemetékből
    A 2015.06.26.án (péntek) 18:00-tól megrendezésre kerülő Titokzatos csemete akció során elérhető fák:
    • Pisztáciafa XL -> utolsó lehetőség az akcióban.
      Azért nem értem mert ha 2014-ben nem fejlődik akkor a későbbiekben mért van benne. Ok hogy XL és XXL, de azzal alapjáraton jár az alapfa is. Sajnos nem tudom eldönteni, hogy melyik fa és ól nincs már játékban. Bocs az érthetetlenségemért. ID 25364687 Köszönöm.

5. -East17-

Az alap fa önmagában nem fejlődik ki 2014 után. A fejlesztéseket általában később vonják ki. Ezért van 2 eltérő dátum. Az egy dolog, hogy a fejlesztéssel jár alap, de önmagában a megadott határidő után nem lesz csemetéből. A legutolsó csemeténél nézd meg, hogy mi lehet belőle. Ott egyértelműen szerepelnek a lehetőségek.

6. Zöldfüles

Zöldfüles Utánpótlás-írogató

Bocsi,megint én!! :) Nézegettem itt a fórumon a szomszédokról,barátokról szóló topicot. Abban az van,hogy külön listán vannak,tehát meg lehet nézni külön őket. Sőt,nem is automatikus a szomszéd felvétele,mindkét félnek be kell írni?!. Tehát,ha én kapok egy üzenetet,hogy xy szeretne a szomszédom lenni,leokézom,attól még nem kerül fel a listára? Vagy felkerül mint szomszéd,de a barátok közé már nekem kell felírnom? A leírás szerint a szomszéd listán szereplők nem biztos,hogy a barátlistán is ott vannak,de én nem is találok két külön listát,csak a barátokét. Hú,de belekavarodtam! :)
    A választ előre is köszönöm!

7. -East17-

Szia!

Nincs külön lista. A Postán elérhető Barátok címszó alatt a szomszédok és a baráti gazdák is szerepelnek.

Szomszédnak jelöléskor valóban el kell fogadni a jelöltnek a felkérést. De ez nem jelent visszajelölést, csak egy kattintás az egész.

8. Sandor1959

Sandor1959 Junior szaki

szia.belépéskor Rackónál a báránynál szoktam kezdeni.Elértem a 90. szintet és minden nap belépek,szerintem meg is kaptam az ajándékomat.Az a kérdésem hogy a különálló ajándékcsomag ott fog maradni örökre?

9. -East17-

Szia!

Igen, az a doboz ott marad. Igazából nincs jelentősége, grafikai elem.

10. Sandor1959

Sandor1959 Junior szaki

köszi a gyors ,korrekt választ.

11. kerge-30

kerge-30 Junior szaki

Sziasztok!
    A turbó malom sms-el nem vásárolható? Régebben lehetett ha jól emlékszem. Ha igen akkor miképp lehet? Köszi

12. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A fürge malom elérhető a bankban az ott látható fizető eszközökkel, illetve farmaranyért is megvásárolható.
    Farmaranyat pedig SMS-ben is lehet rendelni.

13. Zöldfüles

Sziasztok!
    A Gazdakör egyik megrendelésénél Gerbera is kellene a befejezéshez.de nem találok sehol. Nem régen kezdtem a játékot,tehát.ha ez is eventes növény akkor bukta. Ja,venni sem tudok,mert a piacon nincs eladó! Olvasgatva a fórumot,sok panaszt hallok,hogy a régebbi eventek során adott dolgokat nem lehet beszerezni (még cserét sem engednek),de a mostani küldetésekhez meg kellenének.
    Kérlek segíts!
    Válaszod előre is köszönöm!

14. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Szia!
    A gerbera 27-es szinttől érhető el. Ez nem event növény! Attól, hogy nincs meg neked még nem azt jelenti, hogy event növény. A piacon akkor tudsz venni egy bizonyos dolgot ha elérted annak a megfelelő szintjét!

Zöldfüles kedveli ezt.
  15. Zöldfüles

Köszönöm a gyors választ!

16. Zöldfüles

Csak még egy kérdés! :) A Gazdaköri küldiknél, van olyan,hogy házi pulykát ,tökös pulykát kér. Ezek már tenyésztett állatok? Azt csak a 21-es szinttől megy. :( Nem lehet magasabb szintű játékostól beszerezni valahogy.akinek már megy a tenyésztés?
    Bocs,hogy annyit kérdezek!

17. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Piacon tudsz venni:) 21 szint felett:) vagy te is tudsz tenyészteni:) amugy gyorsan ellehet érni a 21-es szintet:)

Zöldfüles kedveli ezt.
  18. Zöldfüles

Kösz az ismertetőt!! :)

19. zúza102030

zúza102030 Utánpótlás-írogató

Szia!
    A műhelyben egy egy termék előállításakor egyre gyakrabban azt a tájékoztatást kapom, hogy elérte az adott termék az amountTotalx mennyiséget. Van ennek valami jelentősége?
    Köszönöm a választ.

20. -East17-

Szia!

Jól értem, ólakat építesz és akkor jelentkezik?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.