Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zöldfüles

Zöldfüles Utánpótlás-írogató

Már megint! :)
    Érdekelne,hogy főfarmon már elhelyezett (és sok helyet foglaló) dekorációs elemeket,vagy az ólakat,fákat át lehet e telepíteni a szédült farmra és ha lehet,hogyan?
    A választ előre is köszönöm!

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Semmi akadálya. A bal oldali menü alján van az ásó ikon, abban a törlés lehetősége. Ennek segítségével leszeded a nem kellő dolgaidat és a másik helyen a menüből ismét kiteszed.

3. Zöldfüles

Zöldfüles Utánpótlás-írogató

Köszi a választ! Azt hittem a törlés opcióval örökre törlöm a tárgyat! :) :)

4. -East17-

Vannak olyan kis kitehetők amelyek törléskor valóban elvesznek, de ilyen esetben még a törlés előtt külön figyelmeztetést kapsz erről.

5. zúza102030

zúza102030 Utánpótlás-írogató

Pl .pékműhelyben, de szinte mindegyikben kaptam ilyen értesítést.

6. -East17-

Értem. Még nem találkoztunk ezzel a szöveggel, a pontos jelentését sem tudjuk megmondani. Különösebb jelentőséggel nem bír véleményem szerint ebben az esetben.

7. zúza102030

zúza102030 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ!
    üdv.

8. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Szia Kedves East17!
    Ilyen és ehhez hasonló válaszokat már többször olvastam. Miért engedélyezi a játék az azonos farmnevet? Ez cserenapon is gondot okozhat, ajándék küldésekor és mint itt a levél küldésekor? Ezen nem lenne jó változtatni?
    Más. Kérdezném, hogy a Sörfesztivál 2015. felhősorra kitehetők-e keverve az itemek. Például bronz +ezüst +arany. Remélem értelmezhető a kérdésem?

9. -East17-

Szia!

Nem kaptunk arra nézve semmilyen technikai információt, hogy a dupla-tripla regisztrációk miért nem akadályozhatók meg. A dupla nevek másik darabja általában inaktív, elhagyatott farm, talán a rendszer a név kiválasztásakor ezeket nem veszi figyelembe. De ez csak találgatás.

Az itemek keverése nem lehetséges, hiszen külön felhő tartozott a 3 "nemesfémhez".

Shirkán53 kedveli ezt.
  10. GyöngyiII.

GyöngyiII. Utánpótlás-írogató

Szia kedves -East17-!
    Szeretném,ha benéznél a csibeszobámba,mert HKitti2008-as csibém szintlépése után nem jelenik meg a bónusz. Febr.13-án jött hozzám akkor a 9. szinten volt. Most már a 14. szinten van,de nem jelenik meg a zöld bónusz sáv sosem. Előre is köszönöm.

11. -East17-

Szia!

Pontos ID szám megadása lenne szükséges, hogy ellenőrizhessük.

12. GyöngyiII.

GyöngyiII. Utánpótlás-írogató

Bocsi,elfelejtettem. GyöngyiII. ID 22989183

13. -East17-

Sajnos nem lettem okosabb. Valóban nem jöttek a pontok, bár a szintlépések megtörténtek. Kérlek, hogy a supporttal vedd fel a kapcsolatot ez ügyben.

14. Gyöngyi1954

Gyöngyi1954 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen,hogy megnézted.

15. Bahudy

Bahudy Járnitanuló

Sziasztok!

Cukorfát a cserenapon kívül máshogyan már nem is lehet szerezni?

16. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Így van, jelenleg ez az egyetlen beszerzési lehetőség.

Bahudy kedveli ezt.
  17. Sanyi1979

Sanyi1979 Utánpótlás-írogató

Helló! A mostani játékban kaptam 4000csp megnézhető hogy megkaptam? Mert szerintem nem. Sanyi1979. Id.3830261. Köszi

18. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Igen, megkaptad:

2016-02-14 20:54:242000 -valentinefeb2016 loot1.004000.00

19. kissborca

kissborca Utánpótlás-írogató

Szia! Tegnapelőtt, azaz 13.-án elérve a 3.mentor szintet, kiváltottam a Tapsi Füles bónuszt. Szeretném kérdezni, hogy ez csak dísz vagy aktivizálni is fogja magát némi ajándékkal? Merthogy se üzenet se egyéb tőle nem érkezett. Előre is köszönöm a választ.

kissborca ID 22975208

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!

Ahhoz, hogy lásd a szuperszomszéd ajándékait a beállításoknál engedélyezni kellene az "ajándékok mutatása felugró ablakban" opciót (A mentésről sem szabad elfelejtkezni).

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.