Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -dudoloteve-

-dudoloteve- Törzsjátékos

Eszembe se jutott,hogy a mobil szolgáltató lehet a hunyó,eddig is sms-be rendeltem gond nélkül. Azonnal utána nézek. Köszönöm! :)

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Nem 100%, de ha rajtuk nem megy keresztül az emelt díjas szolgáltatáshoz az sms, akkor lehet ilyen üzenet.

3. Ácika51

Ácika51 Járnitanuló

Sziasztok....Azt szeretném kérdezni ,hogy nekem miért nem működik a Lekvárfőző műhelyem??Az 5.-dik szintre léptem..Teli Zöld Csikot mutat.....Tudok is Főzni ...Húsvéti Lekvárt csak éppen nem működik a számláló../ Végig megcsináltam a feladatot is....Nem tudom mi a hiba oka?Várom a segitséged köszönöm Ácika51..

4. -dudoloteve-

-dudoloteve- Törzsjátékos

A szolgáltató szerint nincs semmi akadálya az emelt díjas sms küldésnek,így már nem tudom mit tehetnék még. :(

Majmó9600 kedveli ezt.
  5. Vakundekli

Vakundekli Járnitanuló

Sziasztok!
    Ember emlékezet óta a malomban van a "fotó" nevezetű állat, amit film-mel kellene etetni.
    Nahát nekem filmem nincs, ezért nem is kavargatom a tápot.
    Tudna valaki valami infót, hogy mi ez, és mit akar?
    Egyáltalán lesz rá szükség még valaha?

6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A Városi Gazdakörben vannak a Képregénygyűjtemény elnevezésű feladatok, ez a termék azokkal kapcsolatos.

7. virág1957

virág1957 Aktív író

Szia ! Szeretném megkérdezni ,hogy a somvirág, és a Haung pi-t hol lehet megtalálni ?
    Virág 1957 .

8. Rodin

Rodin Fórum veteránja

9. virág1957

virág1957 Aktív író

Köszi szépen ! További szép estét !

10. PettFarm

PettFarm Haladó

Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy a Telehold eventet miért nem tartják egész hétvégén? Hiszen telihold majd csak hétfőn lesz, nyugodtan betehették volna egész hétvégére, senki nem haragudott volna meg érte, ha beteszik.

Fáncsi kedveli ezt.
  11. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!
    Az egyes eventek időpontját és időtartamát a központban a játék készítői határozzák meg a többi tervezett akció, event illetve háttérmunkálatok időpontjával összehangolva.

12. PettFarm

PettFarm Haladó

Akkor ezek szerint elnézték a naptárat...

13. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Nem!:) A Telihold event nem feltétlenül pontosan a valós telihold idején kerül a játékba. Ritka a precíz egyezés, gyakoribb az 1-2-3 napos eltérés figyelembe véve a fent felsorolt okokat.

14. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    szeretnem ha megneznetek a mentor pontjaim miert nem emelkednek a mai nap folyaman kb 4 bonuszt kaptam szintlepesert de a mentorpontom nem valtozott , meg mindig 226 , tobbszor ki be lepkedtem hatha lesz valami valtozas. Koszonom szepen . missuzy_53ID: 1851772

15. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Valóban van hiba a pontoknál, a hiba javításán már dolgoznak a központban. Türelmeteket és megértéseteket kérjük.

missuzy_53 kedveli ezt.
  16. Egérke14.

Egérke14. Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Most fedeztem fel a váza ikon alatt az elhasználódó dolgok között egy rakás xxl dobozt meg titokdobozokat is.Ezek honnan vannak ??Köszi előre is :)

17. Biyou

Biyou Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Akadt egy kis problémám,farmarany vásárlással kapcsolatban.Az előbb megrendeltem az sms-es 115 farmaranyat,de az az üzenet jött vissza,hogy a szolgáltatás jelenleg nem működik.Ezzel csak az a problémám,hogy a pénzt levonták,csak a farmarany nem érkezett meg.Ezt a későbbiek folyamán jóváírják?Köszönöm a választ.

18. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Koszonom szepen Rodin .

19. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Az xl és xxl barkácsdobozt eventeken szerezhetted, a titokdobozt az egyik felhősor adja, a mesterségekhez szükséges alapanyagokat találsz benne.

20. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!
    Melyik szolgáltatónál vagy?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.