Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

ID: 20581436
    Szomszédok akik szintet léptek (legalábbis akik feltűntek nekem): nemzsu, *Diké*, mehpapa-2

2. Puli-tanya

Puli-tanya Törekvő

Köszönöm szépen a gyors választ :D
    Szép álmokat mindenkinek !

3. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia !
    Segîtséget kérnék. Még pénteken rendeltem sms-ben FA-at, amit nem kaptam meg. Azt a hiba üzenetet kaptam, : A szolgáltatás jelenleg nem működik. A 762 ft-ot pedig levonta. Îrtam a Payment supportra pénteken, de még nem jött válasz. Tudom, hétvége van és lehet ezért nem. /Aztán îgy kénytelen voltam hîvással is rendelni FA-at ...../
    Ilyen probléma még soha nem fordult elő ha tudtok segîtsetek .Köszönöm!

4. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!
    Mindenképpen a payment supporttal kell a továbbiakat intézned, mi sajnos ebben nem tudunk segíteni. Várj kérlek türelemmel a válaszukra.

sziszi1965 kedveli ezt.
  5. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Köszönöm....

6. gabóca621

gabóca621 Utánpótlás-írogató

....sziasztok....van 6 party malomlapátom ...mire jó?....hogyan használhatom föl ?

7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Többen tapasztalták az említett problémát. Türelmedet/türelmeteket kérjük.

8. Laboviti

Szia!
    Az említett termény piacképes. A megrendelők is kérhetik.

9. Enci67

Enci67 Járnitanuló

Sziasztok? Szeretném megkérdezni, hogyan működik Rackónál az ajándékozás. Szerintem már több mint 5 napja elértem a 90. szintet, de még mindig azt írja, hogy 5 napon keresztül látogassam meg, és akkor lehetséges, hogy megkapom az ajándékot. Minden nap belépek, és Rackónál kezdek. Köszi: Enci67 ID: 50143342

10. Laboviti

Szia!
    Rackó ajándékdobozában a 90. szint elérése után egy speciális jutalom lapul, melynek tartalma 2 darab töklekvár, 2 darab ananászos süti és 24 órás 50% Tp bónusz.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/napi-belépési-bónusz.7140/
    A termelékenység nyereményt február 16-án 06:33 órakor átvetted.

Enci67 kedveli ezt.
  11. anya5062

anya5062 Járnitanuló

Sziasztok! Az egyik felhősor bónuszként Titokdobozt is ad, de nem találom. Mit takar a titok doboz és hol keressem?? anya5062

12. Laboviti

13. anya5062

anya5062 Járnitanuló

Szia! Köszönöm a választ!!! :)

14. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

Tessék mondani felmondott a mozigépész ??? mert már egy jó ideje se híre se hamva a mozinak szép napot

Fáncsi kedveli ezt.
  15. Laboviti

Szia!

Nincs rálátásunk arra, hogy a farmokon mikor kezdődik a vetítés. Nincs információnk a filmek időbeli megjelenéséről. Nem tudjuk befolyásolni a filmek adott farmon történő megjelenését/ vetítését/jutalmazását.
    Ha van reklámfilm nézhetjük, ha nincs várhatunk.

16. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

Szia Laboviti!

Köszönöm a választ. :)

17. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Sziasztok Kedves Modik!
    Azt kérdezném, hogy mi szükség arra, hogy a frissen játékba kerülő állatok, fatermések stb. árait bekorlátozzák. Miért nem lehet, hogy az első árus szabadon állapítsa meg az eladási árat? Miért lenne baj, ha valaki irreálisan magas áron akarna eladni? Úgy sem vennék meg. Most viszont azokkal van kitolva, akik valódi pénzt áldoztak a titkosak vételére. Ezen nem lehetne változtatni?

18. Laboviti

Szia!
    A piac működése dinamikus. Pár nap elteltével kialakulhatnak a "csillagászati árak".

19. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Köszönöm a gyors "választ". Miért van olyan érzésem, hogy a kérdéseimre nem kapok soha választ?

20. Laboviti

Kapsz választ, csak ezek szerint számodra nem kedvező besorolásúak azok.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.