Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. midori8

midori8 Fórum-zöldfülű

Szeretném megkérdezni a Karneváli mackó 3-at miért nem lehet cserélni? Beteszem a csere részbe és amikor kiváltanám az engedélyt azt írja ki,hogy nincs a pajtámban.

2. Ninettácska

Ninettácska Törzsjátékos

Sziasztok!
    Az ajándékozható elemek listáját hol lehet megtalálni?

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia midori8!

Ugye nem felejted el az alapvető szabályt : már összeépített tárgyak nem cserélhetők.
    Tehát ha te összeépítetted az alappal, és a 2 szinttel, már nem tudod cserélni.

4. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Ninettácska kedveli ezt.
  5. hugi0913

hugi0913 Törzsjátékos

Sziasztok! Meg tudnátok mondani, hogy a licsifa hányadik szinten álló gazdának ajándékozható (vagy azt, hogy hol találom meg)? Előre is köszönöm.

6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A szigeten nincsenek szintek szerint elosztva ezek a dolgok. Akkor tudsz neki licsit küldeni, ha kiváltotta már a szobrát a Maja templomban.

7. hugi0913

hugi0913 Törzsjátékos

Köszönöm a választ. Szép napot!

8. midori8

midori8 Fórum-zöldfülű

Így már érthető,hogy miért nem megy. Nem nagyon szoktam díszítő elemet cserélni ,ezért nem ismertem ezt a szabályt. Köszönöm a választ. További szép napot!

9. micimacko54321

micimacko54321 Fórum-zöldfülű

sziasztok azt szeretném kérdezni hogy hattyu olat nem lehet elajándékozni?

10. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum nagymestere

T. Moderátorok !

Másodszor történik meg velem eme jeles napon ! Pedig Tisztán Le volt dumálva ! - Tehát :
    Kérném véleményeteket arról,hogy a most zajló cserebere napok keretében megbeszélt cseretárgyak,helyett mást kapok mint a megbeszélt akkor kapok-e valamiféle szankciót avagy fenn lesz-e a nevem a csalók között mert 1.-Nem küldöm részemről vállalt cseretárgyat 2.-Nem is küldöm vissza az általa küldött rossz(több db) tárgya(ka)t ??? Csak azért nem mert nekem erre NINCS felesleges egyezményem !!! Kérném mint embertárs a választ - köszönöm

11. -East17-

Szia!

Amennyiben nem azt kapod amit kértél akkor nem vagy csaló. Kérdés persze, hogy véletlenül küldték-e neked vagy csak megpróbálták...Vitás esetekben a supporthoz lehet fordulni, a megegyezést tartalmazó levelezés megtartása mellett, hogy ellenőrizhető legyen az igazad.

12. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

OOO! Koszonom szepen MadameRose erre nem gondoltam :)

13. -East17-

Szia!

A Hattyú még nem lépte át a 4 hónapos határt, ezért sem küldeni sem cserélni nem lehet.

14. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Lehet nem jól láttam, de a "léghajón" nem lehet a Kétkezes fűrésszel üzletelni?
    Vajon túlságosan újnak számít? Habár a Kintorna (azonos event), már cserélhető.
    Ez miért van így?
    Köszönöm a választ!

15. -East17-

Szia!

Biztosan nem jól láttad, az említett item szerepel a lehetőségek közt.

16. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Szia!
    Oh, tényleg. Köszönöm!

17. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia,Modi
    Miért nem tudok olyat cserélni,ami a raktáron is van?5 év után is tudatlan vagyok.

18. -East17-

Szia!

Mert nem minden cserélhető. Ez 5 éve így van.

19. mebajah

mebajah Fórum császára

Köszönöm szépen.De olyan sok minden?
    OK!

20. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok! Nem tudom jó helyre írok-e , de a mentor rendszerrel kapcsolatban van kérdésem. Azt láttam, hogy az idáig kapott csibepontok jóváíródtak, viszont most írtam az egyik csibémnek, és a levélnél nem számolódik semmi. Ez esetleg még nem lett helyre hozva? A választ előre is köszönöm! ID: 21909199 farm: Fenyvesi1010

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.