Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok! Nem tudom jó helyre írok-e , de a mentor rendszerrel kapcsolatban van kérdésem. Azt láttam, hogy az idáig kapott csibepontok jóváíródtak, viszont most írtam az egyik csibémnek, és a levélnél nem számolódik semmi. Ez esetleg még nem lett helyre hozva? A választ előre is köszönöm! ID: 21909199 farm: Fenyvesi1010

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Igen, olyan sok minden. 4 hónapnál fiatalabb titok holmik, bizonyos eventnyeremények, extra dolgok (mamutfa, varázsfa, stb.), kerék felhősoros jutalmai és még sok egyéb. A játékszabályok így szólnak.

mebajah kedveli ezt.
  3. -East17-

Szia!

A csibeszobában eleve voltak ilyen gondok a levelezéssel, változásra ne nagyon számíts. De van olyan is amikor 2-3 farm is van azonos névvel, olyankor a leveled sajnos célba sem ér, ezért nem számol.

4. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia East, köszönöm a választ, én igazából azóta nem kapok a levelekért pontot, mióta volt a hiba a mentor renszerben. Azelőtt mindig kaptam és a leveleim is célba értek, mert a válaszokat is mindig megkaptam, ezért kérdeztem rá. Szép estét: Fenyvesi1010

5. -East17-

Értem. Akkor bizony meg kellene kapnod, de erről egyelőre semmilyen információnk nincs.

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  6. reni247

reni247 Fórum-zöldfülű

Titkosugynok kepzot nem lehet ajandekozni?

7. -East17-

Szia!

Nem, mert eventjutalom volt, hasonlóan a Textilmalomhoz vagy az Illatszertárhoz.

8. rozal1953

rozal1953 Utánpótlás-írogató

Nálam nem jelenik meg a léghajó,mi lehet a hiba? köszönöm a segitséget!

9. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Szia, nincs már léghajó, úgy jutsz a felülethez, hogy a baloldali sávban megnyitod a hírek oldalt, és ott az ajándékozási- és cserenap hirdetésénél rákattintasz alul a "rajta" gombra.

10. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Szeretnék az egyik szomszédomnak fenyőfát küldeni. Van belőle sok, de nem adja ki az ajándékozásnál. Azt jelenti, hogy ezt nem lehet küldeni?

11. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia takizsuzsi40!

Amennyiben például még nem érte el a fenyőhöz szükséges szintet, küldeni sem tudod neki ( ha a rendes farmos fenyőről van szó )

12. sasvár

sasvár Junior szaki

Hogyan tudok valakinek répásalmáscsatnit küldeni most, ha nem a szomszédom?

13. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Köszönöm, lehet én már nem emlékszem. Ő a 40.szinten van.

14. Nildia

Szia sasvár!

Írsz neki egy levelet. A levél melletti kockába pipát teszel, ezzel alul megjelenik a lehetőség : felvétel a barátlistádra. Erre kattintasz, és már benne is van a listában, amikor küldesz ( egy játékból való ki be lépés elősegítheti a megjelenését ha elsőre nem látnád )

15. Nildia

Szia takizsuzsi40!

A fenyő pedig csak az 56. szint elérése után válik számára elérhetővé.

16. andzsel

andzsel Törekvő

Sziasztok!
    Bocsi ha nem a jó helyre írok, de hosszas keresgélés után sem találtam meg hogy hol lehet a cserélni kívánt tárgyaimat kiírni.
    A segítséget előre is köszönöm

17. sasvár

sasvár Junior szaki

Szia!
    Ez eddig sikerült ott van a barátlistámon. Üzlet és ajándékozásnál bal oldalon az ajándéknál kiválasztom a nevét, de nem jeleníti meg a váza ikonnál, hogy eltudjam küldeni a racs.csot. 18db engedélyem van.
    A vázánál csak az egyéni kifutó jelenik meg.

18. Nildia

Szia sasvár!

Nemes egyszerűséggel azért, mert a csatnit nem az ajándékozási felületen tudod küldeni. Ott csak tárgyak küldhetők.
    Csatnit a napi ajándékozás keretein belül tudod, akár a dekor menüből a váza ikon alól, akár a mesterségek völgyéből, a lekvárfőző polcáról, a csatnit kiválasztva.

Baby72 kedveli ezt.
  19. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

20. Nildia

Szia andzsel!

Ha te akarsz hirdetni, az alábbi topik áll rendelkezésedre :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándék-cserebere.13591/

Mielőtt használod, az első hozzászólást olvasd el : itt találod adott topik használati szabályait.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.