Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

2. Nildia

Szia Szépkertecske!

Érdemes visszanézni a tenyésztős eventek hosszú időre visszanyúló állandó menetrendjét.

3. Szépkertecske

Szépkertecske Aktív író

Bocsi, hogy belekotyogtam, Nildia, kérlek töröld a 4593. hozzászólásomat!
    Köszönöm!

4. Nildia

Szia Szépkertecske!

Már megtörtént a törlés pont mire kérted, a játékos kérdése nem arra vonatkozott.

5. -Allied-

-Allied- Járnitanuló

Sziasztok Létezik hogy az Egérmuskétás drágabb a piacon mint az utána levö Tudos pocok?

6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek ne feledd, a piac dinamikus.

7. -Allied-

-Allied- Járnitanuló

Köszönöm.

8. zsanzsu71

zsanzsu71 Fórum-zöldfülű

Szia! Egyik barátnak küldtem ajándékozás alkalmával 1 gólyaólat de sajnos nem találja,meg lehetne nézni hogy miért nem találja?Az én farmom id:325098 zsanzsu71 a barátomé egerész007 az id-jét sajna nem tudom.Válaszodat előre is köszönöm!Szép estét

9. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A megadott ID szám hibás.

10. holiho

holiho Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Elküldtem a kiscsibémet, mert amióta megkaptam, egy napot sem dolgozott. Azóta sem kaptam újat. Szeretném kérdezni, hogy kapok még kiscsibét vagy netalán már nem?

11. Nildia

Szia holiho!

A csibék megjelenése a tojásra kattintás után széles idősávban mozog : percek-órák-napok.
    Ha több az üres csibehely ( értsd ez alatt : az összes mentor összes csibeszobája!!! ), mint a frissen regisztrált mentorra váró játékos, bizony várakoznod kell addig, amíg nem talál a rendszer számodra egyet.
    Ez régen is így volt, és most, hogy több lett a mentor, a várakozási idő is bizony növekszik.

Továbbá megkérlek, ha kérdésed van, ne nyiss új topikot, ez tilos.
    Használd a meglévő közel 30 segítségkérő topik egyikét, amibe a kérdésed leginkább beleillik.

12. Dulika

Dulika Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Érdeklődni szeretnék,hogy meg szereztem a zöld matróz tea receptjét és hol tudom azt elő állítani?

13. Nildia

Dulika kedveli ezt.
  14. zsanzsu71

zsanzsu71 Fórum-zöldfülű

Szia! Bocsi lemaradt 1 szám:id:3250981
    válaszod előre is köszönöm
    Szia! Egyik barátnak küldtem ajándékozás alkalmával 1 gólyaólat de sajnos nem találja,meg lehetne nézni hogy miért nem találja?Az én farmom id:325098 zsanzsu71 a barátomé egerész007 az id-jét sajna nem tudom.Válaszodat előre is köszönöm!Szép estét

15. Nildia

Szia zsanzsu71!

23.02.2016, 14:37:57-kor a gólya ólat rendben elküldted neki, ő pedig meg is kapta. Szépen tovább is küldte 23.02.2016, 17:37:53 -kor nagyon sok más tárggyal együtt, ugyanannak a gazdának.

16. hontiszka

hontiszka Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy hol találhatók illetve, hogyan hozható elő a tűzcsap? A feladatban ugyan benne van, de én még egyet sem láttam a földjeimen.

17. cathyp86

cathyp86 Járnitanuló

Tűzcsapgyárat kell építeni,annak terméke a tűzcsap,-kutyánál.

18. Novák_Péter_[Mester]

Novák_Péter_[Mester] Járnitanuló

Szia! Menj be a városba, ott a műhelyben barkácsolj a kutya ikonra kattintva "Tűzcsap" gyárat! Ebből lesz a tűzcsap!

Tisztelettel: Péter

19. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

A kutya terményes ólával állíthatod elő.
    Itt megtalálsz róla mindent:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kutyatár.13203/
    Legközelebb, amennyiben kérdésed lesz, ne nyiss új topicot, hanem egy már meglévőben tedd fel. Van több is!
    Továbbá ajánlom olvasgatni az enciklopédiát, ami nélkülözhetetlen a játékhoz.
    Itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-enciklopédia.6738/

20. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

A kutya terményes ólával állíthatod elő.
    Itt megtalálsz róla mindent:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kutyatár.13203/
    Legközelebb, amennyiben kérdésed lesz, ne nyiss új topicot, hanem egy már meglévőben tedd fel. Van több is!
    Továbbá ajánlom olvasgatni az enciklopédiát, ami nélkülözhetetlen a játékhoz.
    Itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-enciklopédia.6738/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.