Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ugyanúgy ahogyan a többi területre. Csak be kell lépned oda:

Ashampoo_Snap_2016.02.27_16h24m05s_006_.png

2. Az már nyitva van....beadtama a növényt amit kért, jutalmat átvettem...pont ezért nem értem hogy mi a gond

SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  3. -East17-

ID számot kérek és azt, hogy hányas számú szobával van baj.

4. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Nem tudom aktiválni a Pinkie Pie sütit, egy Répás-Almás csatni és egy Démoni Bokréta van aktiválva. Ha ráviszem a kurzort a pinki-re szürke a kéz, elméletileg 4 darabom van belőle a kamrában. Már tisztítottam a gépet is, de semmi. Előre is köszönöm.

ID: 52474276

5. -East17-

Szia!

A süti beteg. Ezért most ezt teheted: Váza ikon - Elhasználódó fül - Pinki süti.

mebajah és Sonche kedveli ezt.
  6. megoldódott a gondom.. a férjem, aki most ismerkedik a játékkal megoldotta :D a létrán és ajtókon keresztül lehet csak bejutni egyes szobákba, nem úgy ahogy én gondoltam, :D

7. Sonche

Sonche Fórumelemző

Köszönöm szépen:D. A sütim beteg, ez tetszik :).

8. Ancseszka

Ancseszka Aktív író

Az hogy van, h van egy nagyon lusta csibém, aki hetek óta eltűnt, nem jelentkezik, lassan piros lesz a mutatója. Tegnap rávettem magam, elküldtem, majd szinte azonnal jött is a felugró ablak, h találtak nekem egy csibét, és visszakaptam azt, akit elküldtem -.-' tehát 12 óráig nem szabadulok tőle, sebaj, ma ismét elküldtem, és azonnal vissza is jött. Rosszabb, mint egy bumeráng xD most akkor a mentorlétem végéig a nyakamon ragadt?? 10es szinten megállt...

9. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Ancseszka!

Ez abban az esetben fordul elő, ha az elküldése után azonnal rányomsz a tojásra.
    Legközelebb ha elküldöd, zárd be a mentor szobát, akár területet is válthatsz, vagy ráfrissítesz a játék oldalra : a lényeg : ne azonnal nyomd a keresés gombot.
    Kb 1 perc elteltével ha kattintasz, már nem az épp elküldött csibét dobja vissza a rendszer.

mebajah kedveli ezt.
  10. Ancseszka

Ancseszka Aktív író

Köszönöm :) Holnap kipróbálom :)

11. drixon

drixon Aktív író

Sziasztok!
    Azt szeretném megtudni, hogy a farm alján, középen van egy nyíl, amit ha használom megtudom nézni, hogy kitől mit kaptam ajándékba, kinek küldtem én ajándékot stb. ( most nem jut eszembe a neve, ezért elnézést kérek.)
    Tudomásom szerint régebben több napra visszamenőleg meg lehetett nézni, ami most csak a mai napot mutatja azt is csak 13:58-tól 15:26-ig, hogy mi került a pajtába aratáskor pl. milyen bónuszt kaptam stb. Tehát nem a tegnap vagy a tegnap előttit is mutatja, de még a mait sem egészen. A csúszkát végig lehet húzni le, fel és ennyi.
    Kérdezni szeretném ez így normálisan működik? Vagy én nem tudom jól?
    Előre is köszönöm a segítséget.

12. Nildia

Szia drixon!

Gazdanapló a neve.

Jó pár hónappal ezelőtt változott a működése : az információk csak addig maradnak meg benne, amíg a játékból nem lépsz ki, vagy a játék oldalra rá nem frissítesz.

13. varga0410

varga0410 Járnitanuló

Sziasztok,azt szeretném kérdezni,az event elkezddik,a trágya eltünik,de hova?????nem hiszem hogy rögtön felvásárolják,az event közepe fele ismét rengeteg trágya van.Nekem úgy tűnik direkt van ez,elgondolkoztató nem , ha nem hát mi az oka. varga0410 ID4895257.Válaszo

14. Nildia

Szia varga0410!

Nézzük a kérdésedet : event kezdetekor rengeteg gazda dönt úgy, trágyát is fog használni.
    Megugrik a kereslet - pótlás nincs, mert eventeznek a játékosok, földet tartanak kint, nem állatot.
    Ahogy haladunk az időben előre, egyre többen fejezik be, és teszik vissza az ólakat. A hatás úgymond dupla : ő már nem vásárolja, hanem termeli, és piacra viszi.
    Nincs a jelenségben az égvilágon semmi misztikum.

bakfis kedveli ezt.
  15. apamaci51

apamaci51 Junior szaki

Hali! Nálam is az a gond, hogy hiába van 3 csapdám, az előtte lévő szobák kitakarítva és mégsem engedi a szellemet "elűzni"!:oops:

16. Nildia

Szia apamaci51!

Nézd meg alaposan az event ablakát.
    Csak olyan szobába tudsz áltlépni, ahol barna a fal lakattal. Ez az ajtó.
    Teli szürke tömör falon nem tudsz átmenni - ott nincs átjáró!

17. apamaci51

apamaci51 Junior szaki

Bocsi! Kuka vagyok! Igaz, a falon nem tudok átmenni! Alaposabban megnéztem! Járt a szám! Hát "vissza miatyánk"!:D:)

Ivibaba54 kedveli ezt.
  18. matyiász

matyiász Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    Az a kérdésem, hogy küldhetek a mentoromnak mentor pontokat ?

19. Nildia

20. alexander9495

alexander9495 Járnitanuló

sziasztok! Tudna Nekem valaki segíteni,meg vettem a szellemcsapdákat( van 3 ) de hiába kattingatok a szellem nem tünik el a szobákból.Előre is köszönöm a segítséget.

Tündi1001 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.