Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bakfis

bakfis Fórumszaki

Szia -East17- !
    A fórumjáték leírásában találtam egy hibát (bocsánat): márc. 16. nem kedd hanem szerda :)
    Köszi, és bocsi!
    szia

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Köszi a jelzést, továbbítom az illetékes kollégának.

bakfis kedveli ezt.
  3. apuci30

apuci30 Fórumőrült

köszönöm a választ :)

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

5. Alpacsino

Alpacsino Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! A gazdaköri küldetések Kertészeti kiállítására nem tudok szállítani. A 9-es feladatsort még meg tudtam csinálni, de a 10-es faladatsornál nem zöldült be a szállítás gomb.
    Alpacsino ID:7748152

6. Laboviti

7. Alpacsino

Alpacsino Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ.

8. -ILIKE-

-ILIKE- Haladó

Sziasztok!
    Nem tudom, ide tartozik-e a téma, de szeretném megtudni, hogy a farmarany akció tételei csak egy alkalommal megvásárolhatók, vagy akár többször is (gondoltam, betankolok és van amiből - számításaim szerint - akár 2-3 is kellene). Van erre lehetőségem, vagy csak egyszer vásárolható meg mindegyik? Köszi előre is!

9. Laboviti

Szia!
    A városban a hirdetőtáblás ajánlatok váltakoznak. Nincs rálátásunk milyen időközönként jelenik meg másik ajánlat.
    Érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni a hírek oldalán is.

10. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

Sziasztok.szeretném meg kérdezni hogy nincs tervbe véve mostanában a szentély bővités?:)

11. -East17-

Szia!

Sok minden van tervbe véve a szigettel kapcsolatosan, de erről majd csak akkor tudunk hírt adni, ha a központ megosztja velünk az információkat.

12. fakír1020

Szeretném megkérdezni miért van az hogy számláról 740ft-ért 150 FA-t kapok sms-ben meg 762-ért 115-öt?:p

13. fakír1020

Köszönöm!:)

14. -East17-

Szia!

Mert az emelt díjas sms sosem egyenértékű módszer az átutalással. Ott még közbe van iktatva egy sms-szolgáltató cég.

15. fakír1020

Jaaa.Köszönöm Szépen a gyors választ:)

16. nyuszi.

nyuszi. Törekvő

Sziasztok. Egyszer már kérdeztem, de mostanában olvastam valahol, hogy ha a trópusra vagy a kincsesre teszünk víztartályt akkor baha víznek számolja el igaz ez? Régebben csak a kút vize maradt abban a tartályban, a víztartályos frissítés után a sima tartályba került.
    Köszi.

17. -East17-

Szia!

Nincs változás, a szigetre a vizet továbbra is csak a kút adja.

18. nyuszi.

nyuszi. Törekvő

köszi a gyors választ.
    Szép napot :)

19. janibácsika

janibácsika Utánpótlás-írogató

Sziasztok! nem tudom, hogy jó helyre írok, de hírtelen időszűke miatt nem találtam jobb helyet. Arra lennék kiváncsi, hogy mi alapján lesz valaki mentor?
    Természetesen a hivatalos verziót tudom, DE: Több mint egy évvel ezelőtt jelentkeztem, majd hónapokig csak azt olvastam, hogy várjak, mert folyamatban van. Pár hónap után töröltem a kérést, majd pár hónap kihagyás után ismét jeletkeztem s most megint több ideje várok...
    Még ezt meg is értem valahogy, mert vannak tőlem nagyobb gazdák...DE: Véleményem szerint az a jó mentor, aki valóban foglalkozik a csibékkel és minden nap belép s játszik! Van olyan kiszomszédom, akinek volt mentora és nagyívből lesz...ta, semmiben nem segített neki. 45 szinten van s alap dolgokban segítek neki, mert korábban a mentora nem!
    S van olyan mentor is (ismerős) aki mindíg kap újat...így soha nem lesznek új mentorok...

20. -East17-

Szia!

A hivatalos állásponton kívül más vagy több információ sajnos nekünk sem áll rendelkezésre.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.