Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pareva

pareva Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kihez kéne fordulnom ilyen esetben? : ma éjjel 1:52, és 1:57 kor próbáltam farm aranyat venni sms-ben. Azt a választ kaptam, hogy " A szolgáltatás jelenleg nem üzemel". Mind a két esetben. Ma 15:31-kor újra próbáltam és sikerrel jártam. Ám a kártyámról 3* vonta a farmarany árát a rendszer, de csak 1 adag aranyat kaptam!!!:mad: Azért ez nem egy tisztességes eljárás!!
    parevaID: 15236948
    Kérlek benneteket csináljatok valamit, mert, hamár a kártyám leürült valamit szeretnék is kapni érte!

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A megrendeléseket csak a pénzügyi csoport látja és kezeli, hozzájuk kell fordulnod:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/

3. kbianca

kbianca Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Elkezdtem a tavaszi nagytakarítást ,de amelyik helyiségben szellem van oda nem tudok bejutni pedig van szellemcsapdám .Nem tudom mi lehet a probléma.:(
    Üdv.:kbianca

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Adott sorrendben lehet haladni a szobákban.

Kérlek olvasd el figyelmesen az event részletes ismertetőjét amelyet itt találsz.

5. kbianca

kbianca Fórum-zöldfülű

Szia
    Köszönöm a gyors választ.
    Sorban haladok a szobákkal csak a szellem lakta szobákba nem tudok be jutni.Ha van üres csapdám akkor be kellene engednie nem?
    kbianca 10403369

6. |Tamás|

Az előtte lévő szobát kitakarítottad ?

7. kbianca

kbianca Fórum-zöldfülű

Természetesen.A következő szobában feltétel 1 szellemcsapda raktáron van 3.

8. -ILIKE-

-ILIKE- Haladó

Szia!
    Talán nem fogalmaztam egyértelműen, de a kérdés arra irányult, hogy pl. 2-szer, 3-szor, 4-szer is vehetek-e akciós 300-as farmaranyat?

(Bemásolom az eredeti kérdésemet:
    Sziasztok!
    Nem tudom, ide tartozik-e a téma, de szeretném megtudni, hogy a farmarany akció tételei csak egy alkalommal megvásárolhatók, vagy akár többször is (gondoltam, betankolok és van amiből - számításaim szerint - akár 2-3 is kellene). Van erre lehetőségem, vagy csak egyszer vásárolható meg mindegyik? Köszi előre is!)

9. |Tamás|

Jelenleg nincs illetékes kolléga aki rátudna nézni, így türelmedet kell Kérnem míg visszaérkezik.

10. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Szerintem nem, én vettem 300 FA-at 1335 ft-ért, és már nincs ott a lehetőség. És ha rákattintasz, jobbra írja is, hogy csak egyszer megvásárolható.

11. |Tamás|

Szia!

Ez mind az akciótól függ, mert pl a havimunkást számtalanszor megtudod venni, míg szokott lenni pl a 3300 FA, azt csak egy akcióban egyszer.

12. pareva

Köszi! Írtam a supportnak, de nem hiszem, hogy csinálnak is valamit, mert nincs lehetőség a probléma leírására. A bejelentő íven megadható válaszok nem azt fogják mutatni, mint amiről szó van. Nem tudtam megadni, hogy 3* vont a rendszer és csak egyszer adott! ŰHiányolok egy olyan ablakot, ahol leírhatja az ember a panaszát. Mind1...egyre több a csalódás a játékban, már egy ideje fontolgatom, hogy 5 év után abbahagyom, mert így már nem szórakoztat. :(

13. |Tamás|

Szia!

A kapcsolatfelvételi lapon minden értelem szerűen kitöltendő, ha pl 3X küldtél sms-t, de csak 1X kaptad, akkor beírod hogy 3, és megvizsgálják, ráfognak jönni hogy csak 1X került jóváírásra valami, és hiba van benne. Kérlek mindent pontosan tölts ki, küld el, majd figyeld az email fiókod, mert oda fog érkezni a válasz.

14. pareva

Már elküldtem és mindent értelemszerűen töltöttem ki. Sőt küldtem egy képet is telefonom monitorjáról, amin látszik, hogy hányszor próbálkoztam és mi volt a válasz.16 órakor küldtem el, de még nem történt semmi. :/

15. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A válasz minden esetben a játékban regisztrált e-mail címedre érkezik meg. Kérlek, hogy ellenőrizd majd a leveleződ spam mappáját is.

16. VinczeZsofiaLuca2001

VinczeZsofiaLuca2001 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! 21-es szinten vagyok és szomszédokat keresek. várom a becses jelentkezőket akik a szomszédaim lesznek és bejelölnek VinczeZsofiaLuca2001 néven :))

17. Grácia69

Grácia69 Fórum-zöldfülű

Magyarországon regisztráltam, itt játszom mégis a Geo IP-m német. Mikor indult a mozi akkor néztem német ip-ről. Vagyis 5 évre visszamenőleg büntetnek. SMS-ben sem tudok rendelni aranyat, mert a magyar mobilszámot sem fogadja el. A support
    azt írta, hogy nem tudják átváltani magyarra. A kérdőív semmire sem jó, főleg az esetemben, hogy írjam bele, hogy nem fogadja el a telefonszámot?

18. -ILIKE-

-ILIKE- Haladó

Nagyon köszönöm!

CoraQueen kedveli ezt.
  19. Legacse

Legacse Fórum-zöldfülű

sziasztok, bocsi ha nem jó helyre irók, de nagyon kell a mostani evethez , nekem polipcsáp,termesztenem kellene , de nekem nincs, hol szerezhetem be? Segitség köszi legacse

20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    A Teliholdas event ismertetőjében megtalálható az alábbi információ:

Rémséges fa

Polipfa

Kiváltáshoz szükséges:
    • 500 vámpírparadicsom
    • 200 agyvelő
    • 400 izzó penészke
    • 300 denevérvirág
    • 500 rácsos bűzcsáp
    Kihelyezhető a teliholdas farmon!

Idézet innen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-telihold-event.3019/#post-360559

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.