Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Éjfél után egy két perccel valóban nem szokott működni, időre van szüksége a rendszernek.
    Ki-be lépés képes csökkenteni ezt az átmeneti időszakot - nulla azonban várhatóan soha nem lesz, technikai okok miatt.

2. Napsika

Napsika Járnitanuló

Sziasztok!
    Sikerült a "Matróztea "feladatsorban kiváltani a zöld matróz tea receptjét. De sehol nem találom.
    A választ előre is köszönöm.
    Napsi

3. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    A Természetgyógyászat 5. szintjén van a matróztea.

Napsika kedveli ezt.
  4. 66gergő66

66gergő66 Aktív író

sziasztok. tud nekem valaki válaszolni arra a kérdésenre, hogy miért nem jelenik meg a gazdakörben az uj teliholdas evet gazdaköri feladata, ahová a növényeket be tudom adni, Lehet, hoigy még nem vagyok azon a szinten? légyszi segitsetek. köszi ID 51253534 a számom.

5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A Rémséges üzlet nevű feladatsort kell keresned, ma 15 óráig lesz elérhető.

6. Micimaci68

Micimaci68 Junior szaki

Kérlek, segítsetek!
    Elrontottam Jack boltjában a vásárlást. Mindig azt írta ki, hogy válassz egy tárgyat. Én kiválasztottam, katt és nem történt semmi. A végén derült ki, hogy sikerült 4 gyertyát vennem. Nekem csak egyre van szükségem. Nem lehetne visszacsinálni a felelsleges vásárlásokat? Az előbb már leírtam ezt egy másik helyen, de valószínű rossz helyen tettem fel a kérdésemet. Kérlek, ha tudtok segítsetek!
    ID:16124507

7. -East17-

Szia!

Kérlek a supporton jelezd a történteket, ha van mód segítenek megoldani a problémát.

8. atty979

atty979 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Lehet nem jó helyre írok,de nem tudom átváltani a fő farmon,hogy rémséges növényeket tudjak vetni csak normált enged.Tudna valaki segíteni?Mit csinálok rosszul?

9. -East17-

Szia!

A bal oldali menüsorban az eventórára kell kattintanod, hogy megtaláld a rémséges üzemmódba átkapcsoló ikont (egy hold lesz az). Zavart okozhat, hogy a farm az event alatt most alapból sötét dizájnnal rendelkezik.

10. atty979

atty979 Fórum-zöldfülű

Sikerült :) Köszi:)

11. 66gergő66

66gergő66 Aktív író

de hiába keresem, nincs benne a menüsorban már többször is átnéztem, de hiába. ezért is irtam és kértem a segitséget.

12. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Sziasztok! :)
    Azt szeretném kérdezni, hogy az "azonnali FA-vásárlás" miért csak hitelkártyával és PayPal-lal végezhető?
    A PaySafeCard ugyanolyan azonnali megoldást nyújt mint az előző két alternatíva.
    Illetve még azt is megtudakolnám, hogy tervben van-e ennek a fizetési módszernek a bevezetése?
    Köszönöm a választ előre is ;)

13. -East17-

Szia!

Ezek üzleti/gazdasági döntések amelyekre rálátásunk nincs, így azt sem tudhatjuk, hogy terveznek-e változtatást a fizetési lehetőségekben.

PityuGeri kedveli ezt.
  14. -East17-

15. Biababa1934

Biababa1934 Utánpótlás-írogató

16. -East17-

17. Pató_Bálint_[Bál]

Pató_Bálint_[Bál] Utánpótlás-írogató

sziasztok a piknik takarót milyen állat csinálja esetleg küldenétek a "gyár"ról képet
    előre is köszi

18. -East17-

Szia!

A Textilmalom álltja elő:

Textilmalom:

• Érési idő: 38:00 óra
    • Amit ad: 215 TP és 1 pikniktakaró
    • Tápigénye: 1 mókus és 1 mókustáp
    • Csak a normál farmterületekre lehet kitenni

A hozzá tartozó event leírása (amikor meg lehetett nyerni):

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farm-kemping-2014-08-05.11049/

19. Pató_Bálint_[Bál]

Pató_Bálint_[Bál] Utánpótlás-írogató

cserenapkor elvileg minden csere/ajándékozási/kereskedelmi engedélyből kapunk plusz 4-et vagy nem. vagy lehet a következő máshogy lesz?

20. -East17-

Szia!

A csere napok alatt minden nap a belépéskor 1-1 engedélyt kapunk az általad felsoroltakból. Amelyik nap nem lépünk be, az az engedély-csomag elveszik.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.