Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ivicica01

ivicica01 Fórum-zöldfülű

Szia köszönöm a györs választ

2. balatoni028

balatoni028 Járnitanuló

Köszönöm szépen

3. zita2002

zita2002 Járnitanuló

Köszönöm a választ,

4. -Aryka-

-Aryka- Aktív író

Sziasztok! a holnapi eventhez összesítőt nem találom.vagy nincs is?

5. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

"Amennyiben a 150 feladatot be szeretnénk adni, az event kellékekből a következő mennyiségre lesz szükség :

17900 Sárgadinnye (4600 db a feladatsorba, 13300 db a Vizespoharakhoz )
    266 Vizespohár

1064 Szívószál

(Egyéb hozzávalókból összesítés nem készült, ki ki maga dönti el, hogyan, mennyit szeretne teljesíteni, mit hagy ki esetleg)"

A részletes listát itt találod: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Éltető-frissítő-a-víz-világnapja-event.13768/

6. -Aryka-

-Aryka- Aktív író

Köszönöm szépen a választ!

7. marika0507

marika0507 Junior szaki

Már itt az eventnövény is de még nem ültethető.vajon ez véletlen?

8. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Valóban megjelent az eventnövény képe a vetőtáblán, azonban a mennyiség nulla, mivel az event csak holnap 14,00-kor kezdődik. Az eventkezdésig nyugodtan hagyd figyelmen kívül.

9. marika0507

marika0507 Junior szaki

Köszönöm. gondoltam hogy így van

10. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Szia ! Ebben az évben is lesz jótékonysági felhővásár a víz világnapja alkalmából úgy mint tavaly ?

11. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Egyelőre nincs tudomásunk ilyen akcióról. Kérlek, hogy kísérd figyelemmel a Fórum eventbeharangozó topikját! Ha lesz ilyen felhővásár, itt fogjuk közzétenni:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/eventek.273/

12. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Köszönöm a gyors választ, akkor majd figyelem , szeretnék segíteni az idén is, ha lesz rá mód.

13. zsaniiiiiiii

zsaniiiiiiii Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Boldog március 15-ét először is. Az lenne a kérdésem, hogyan szerezzek sok pénzt? Mindent megpróbáltam de túl magasak az árak :(:cry::inlove::)-.-

14. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

A legegyszerűbb módja, ha a megtermelt áru egy részét eladod a piacon. A piaci kereskedéshez jó ötleteket kaphatsz a játékostársaidtól itt:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...demes-venni-eladni.12593/page-198#post-465037

15. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, egy egyszerű kérdésben szeretnék segítséget kérni, már régen nem mentem be a saját profilomba és most azt keresem, hol van, nem találom. Egy képet szeretnék beilleszteni, és így nem tudom. Tényleg egyszerű kérdés, tudna valaki segíteni, előre is köszönöm. ID: 21909199 Farm: Fenyvesi1010

16. *1224*

*1224* Fórum-zöldfülű

Szia zsaniiiiiii! Ha csp-re gondolsz, akkor több lehetőséged van: piacon eladással, gazdaköri feladatok, eventek, kihelyezhetők, amik csp-t adnak. Lehet, hogy kihagytam valamit? Sok sikert! *1224*

17. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Jobb fent a legfelső sorban a nevedre kattintva találod a lehetőségeket. Részletes segítséget itt olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-fórum-felépítése-és-használata.6864/

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  18. Fenyvesi1010

19. yuki1205

yuki1205 Junior szaki

Sziasztok csak érdeklődnék hogy Rackónál mióta van a nyeremények között barkácscsomag most találkoztam vele kicsit meglepődtem mert elég sok cuccot adott

20. Fenyvesi1010

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.