Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Szeretném megtudni, hogy csatnit a csibém 32 szinten tud-e használni,mert ha igen,küldök neki.Ő azt írta,hogy nem vehet a piacon,amíg a 40, szintet el nem éri.Ezzel nem vagyok tisztába, de küldök neki,ha tudja használni.Köszönöm ha válaszol valaki.

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia magdi06!

Ha kap ajándékba, 40. szint alatt is fel tudja használni.
    Vagy a pajta éléskamra részéből, vagy a dekoros menü elhasználódó kategóriájából.

magdi06 kedveli ezt.
  3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia yuki1205!

A változás mai.
    Hivatalos közlemény ezzel kapcsolatban folyamatban van.

4. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen.

5. Szép napot kívánok!. Kis kihagyás után újra kezdenék játszani, és mindjárt valamit nem találok/lehet, hogy figyelmetlenül olvastam/, az pedig a megnyerhető felhősor. Többször végigolvastam, és nem lelem. Kérek segítséget. Köszönöm.

6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Gondolom az Éltető frissítő event tematikus felhősorára vonatkozik a kérdésed.
    Éltető frissítő felhősor
    • Lezárási idő : 10:00 óra
    • Jutalom :
      • 42x farmos szinted Tapasztalatpont
      • 42x Bahama szinted Bahama Tapasztalatpont
    • Tematikus felhősor : csak az eventen megszerezhető tárgyak tehetők fel rá ( Víz(s)öntés, Csapolás, Csobbanás )

7. Laboviti

Szia!
    A játékkal kapcsolatos ötleteidet, javaslataidat ide várjuk: https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/továbbfejlesztési-és-egyéb-ötletek.290/

8. béka

béka Haladó

9. Laboviti

A válaszomban beidéztem a hozzászólásodat a Ctrl C, Ctrl V billentyű kombinációval könnyedén átmásolhatod a megfelelő topicba.

10. Sapipapi

Sapipapi Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Az a problémám,hogy nem tudok feleségül kérni egy olyan játékost,aki még szabad...ugyanez fordítva sem működik,azt írja ki,hogy foglaltak vagyunk...mi lehet a baj?Köszi,előre is.

11. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Kérlek add meg a pontos neved és ID számod, hogy megtudjuk nézni. Ha a partneredét tudod, azt is.

12. Sapipapi

Sapipapi Fórum-zöldfülű

SapipapiID: 50420663 KamizumiID: 1171803

13. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

A rendszer szerint elutasítottad a kapott gyűrűt. kérlek írj a supportra, Ők tudnak a továbbiakban segíteni.

14. Sapipapi

Sapipapi Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítséget:)

15. Viktorka19876

Viktorka19876 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Lenne pici problémám..Ha megvan a 12 szomszédom (Sőt több is),akkor a szédült szántón miért köves még mindig minden? Előre is köszi a válaszokat!
    ID:53807719

16. Laboviti

Szia!
    Kérlek, keresd fel a supportot. Probléma a játékkal opciót válaszd.

17. majoranna65

majoranna65 Haladó

Szia. Remélem jó helyre írok. Az t írtátok, hogy a tegnapi nap folyamán javításra került a mesterségek alapanyag vásárlása. Értem ez alatt a sót, cukrot, virágdrótot. Vagyis most más megvásárolhatók. De hol? Mert nem találom egyiket sem. Előre is köszönöm a választ.

18. Laboviti

Szia!
    A gazdaraktár ---> Alapfelszerelés ---> termékek.

majoranna65 kedveli ezt.
  19. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Szia ! Ha veszek jótékonysági felhősort arra is ad megatpt, ma vettem aranyat, holnap is szeretnék, de ha ad a felfővásárlásra is akkor azt holnap venném meg.

20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A kinti kollégáktól kapott információ szerint a felhővásárlásra is megadja a TP bónuszt.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.