Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Megvan a hiba oka, beleszámolta a másik négy csibémet is:)
    Nagyon köszönöm a segítségeteket, okosabb lettem tőle én is, mindenre gondoltam, de erre nem. Az ID-jét megadtam az 5050-es hsz-ben.

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Ok, akkor ez szerencsésen megoldódott. Na pont azt nem vettem észre. :)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

:):):) köszönöm még egyszer.

4. csillagszemű78

csillagszemű78 Fórum-zöldfülű

Nekem is tudna valaki segíteni? Két farmom van , két napja a csengőpengő helyén ez van: 8mlf.thousand a másikon meg 32mlf.fhousand. A növényeket németül vagy nem tudom milyen nyelven ültetem.Az ólakról ne is beszéljek. A piacon eladni nem tudok, meg a mert valami értelmetlen szöveg van.A google-ról élvezhetetlen az event csinálni. Eddig tökéletesen működött, más játék meg magyar teljesen rajta.Köszönöm aki elszúrta nekem. A lassúságról ne is beszéljünk.
    ID: 36412549 a másik:
    ID: 40105679

dörikati kedveli ezt.
  5. -East17-

Szia!

Megnéztem mindkét farmot és minden szöveget rendben találtam. A probléma kiküszöbölése érdekében ellenőrizd a Flash Player és a Firefox böngésző frissítéseit, majd végezz el egy teljes géptakarítást. Ezután nézd meg őket ismét.

6. betyuska76

betyuska76 Fórum-zöldfülű

Szia ! Ma felvettem egy alacsony szintű játékost Bogi0219 a neve és a 13.szinten van, küldtem neki egy mézes banánálmot, de azt írja nem kapta meg ID:számom 23390068, van már kb. 3 órája mikor küldtem, lehetséges, hogy nem ért még oda ?

7. -East17-

Szia!

Igen, sajnos az a helyzet, hogy valóban nem érkezett meg még hozzá a termék.

8. betyuska76

betyuska76 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a gyors választ, egyszer csak odaér.

9. -East17-

Tapasztalatok szerint ha több időt tölt a farmon (legalább 5-10 perc) akkor elkezdenek beérkezni az elmaradottak.

10. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Csak szeretném leírni mert nagyon felháborító. Kaptam csibét n22izabella nevüt, irtam levelet melyben üdvözöltem küldtem ajándékot és kértem küldjön csibepontot. Miután nem reagált megirtam hogy ha nem együttmüködő akkor elküldöm. Miután erre sem reaált lecseréltem, ma kaptam tőle egy üzenetet, mely így szólt "nem küldök neked semmit, takarodj".

11. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Egy kezdő játékos zokon tudja venni, ha valaki segítségnyújtás helyett egyből zsarolja: vagy küldesz csibepontot, vagy elküldelek...
    Fordított helyzetben kezdőként te sem értékelnél nagyra egy ilyen levelet.
    Ha valaki olyat ír, ami szerinted sértő, a levelezésnél le tudod őt tiltani:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/posta-barátlista.1816/

12. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Azt hiszem kicsit félreértetted amit írtam, én minden csibét üdvözlök leírom nekik honnan tudnak üzenni és ajándékot küldeni. Azt is leírom hogy egyelőre milyen ajándékokból tudnak válogatni, és nem utolsó sorban felajánlom a segítségemet ha bármiben tudok segíteni nyugodtan irjanak. Annyi szerintem elvárható hogy ha irok egy ilyen udvarias segítséget felajánló levelet minimum egy rövid válasz még ha kezdő is valaki. A mentornak és a csibének is fontos a haladás szempontjából hogy kapcsolatban legyenek, ezért irtam miután vártam és semmi jelzést nem kaptam hogy ha nem aktiv akkor keresek másik csibét.
    Egyébként köszönöm a tanácsot letiltottam az üzenetküldését.

13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Játékostársaid tapasztalatit az alábbi linket megnyitva olvashatod: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fejlődési-taktika.11014/page-97

14. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Szia!
    Köszönöm a gyors válaszodat, a haladással nincsen problémám a 96-os szinten vagyok, csak egy kicsit sziven ütött az a levél amit az első hozzászólásomban leírtam, nem szeretem ha valaki egy udvarias bemutatkozás és segítségnyujtás után azt irja "nem küldök semmit, takarodj". De megoldottam mert letiltottam az üzeneteit.

15. tremama0422

tremama0422 Haladó

Szia! Az lenne a kérdésem, hogy a felhősorra miért nem tudom a vázából kirakni a megszerzett kitevőket. Előző eventeknél ez mindig kirakható volt, ha a feladatot végig még nem is oldottuk meg. Köszönöm a segítséget, további szép napot. tremama0422 ID 45638869

16. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek ne feledd, a fejlesztett dekorációs tárgyak (egymásra helyezhetők) a felhősorra nem kirakhatóak. Kivételt képez a kakukkos ág.

17. tremama0422

tremama0422 Haladó

Köszönöm a válaszodat. Konkrétan nem erre gondoltam, hanem a jelenlegi eventes felhősorra, de közben rájöttem, hogy cudarul elnéztem, mert még nincs meg a felhősort kiváltó feladatom, ezért nem tudom ráhelyezni a meglévő kitevőket. Bocsika! További szép napot és jó munkát.

18. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

köszi

19. -ILIKE-

-ILIKE- Haladó

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni, ugyanis, ahogy raktam ki a nyeremény "titok"-fákat Bahára, akkor vettem észre, hogy a megnyert 5 helyett csak 4-et kaptam meg, holott, a végén azt írta ki a rendszer, hogy az összes feladatot teljesítettem. A család többi tagjánál rendesen egy helyen megtalálható, de én sehol sem találom, így csak 4-et tudtam kirakni a megnyert 5 helyett. Segítenétek? Köszi előre is!
    -ILIKE- ID: 1751661

20. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Erdekes kerdesem lenne, ha nyaron megyek kulfoldre , belephetek a jatekba csak nem vasrolhatok, vagy nem lephetek be , mert nem szeretnem ha a fizeto eszkoz forint penzem , mas valuta fizetos legyen , nem vagyok ebben biztos, koszonom
    missuzy_53ID: 1851772

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.