Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Annyinak amennyit a csere ablakban a másik fél kér érte. Ez lehet 1 vagy több darab is. Ajándék és eladás esetén elég 1 darab is. Ám ha nem jelenik meg a kívánt tárgy, az azt jelenti, hogy nem lehet cserélni vagy ajándékozni.

2. veranike

veranike Aktív író

Sziasztok!

Arra lennék kíváncsi, hogy melyik ól, terményes és fejlesztéseik mennyi trágyát adnak. Hol találok erre vonatkozó információt? Köszi a választ előre is.
    V.

3. Marcsi0320

Marcsi0320 Fórum-zöldfülű

Felajánlottam egy kitevőt egy fáért cserébe, amire azt a választ kaptam, hogy ehhez a tranzakcióhoz nincs elég termény a raktáramban. Nekem megvan a kitevőm, és gondolom a fügefa sokaknál megtalálható.

4. -East17-

veranike kedveli ezt.
  5. -East17-

Legalább egy engedéllyel kell rendelkezned, a kitehetőnek a menüben kell lennie, nem lehet összeépített darab (ha több részes, akkor csak az egyes részeket lehet külön-külön).

6. Marcsi0320

Értem én a szabályokat, de akkor is az a válasz a csereajánlatomra, hogy ...értékelik az igyekezetemet, de ehhez a tranzakcióhoz nincs elég terményem. Pedig csak kitevőt szeretnék fára cserélni. Ja .és 77 engedélyem is van.

7. -East17-

Értem, de ha a kitehető nem felel meg a fent leírtaknak, vagy csak egyszerűen nem cserélhető. Valamint azt is figyelembe kell venni jelen esetben, hogy a kívánt fügefa jogával rendelkezned kell, vagyis a 3. kamrában kiváltva kell lennie a szobrának.

8. katuska47

katuska47 Utánpótlás-írogató

sziasztok szeretném, ha valaki megírná nekem, hogy melyek azok a pink ólak és hol lehetett megszerezni köszi a választ

9. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Műhelyben lehet őket barkácsolni, amely állatok tenyészhetőek, azoknak van pink ( rózsaszín) fejlesztése. Ezek "árai" borsosak, hiszen megépítésükhöz nagy értékű tenyészállatra van szükség.

10. Marcsi0320

Csak hogy értsük miről van szó : a meglévő Mikulásmaci III lenne a felajánlásom és almafát kérek cserébe, aminek a jogával rendelkezem ( pár éve ) A válasz : nincs elég terményem ehhez a cseréhez. .......na mit rontottam el ?

11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Mikulás maci III. egy fejlesztett dísztárgy. Ameddig nem került összeépítésre, hanem csak egy fejlesztés, addig cserélhető, viszont miután összeépítésre került az alappal és fejlesztéseivel, utána már sajnos nem cserélhető ez a tárgy.

12. Marcsi0320

Ne beszéljünk el egymás mellett 4 A nevezett tárgy önállóan ott van a cserére felajánlhatók között a raktáramban. Ha ajándékozni szeretném, ugyanazt az elutasító választ kapom.

Utoljára szerkesztett: 29.3.16
  13. -East17-

Tegyük már tisztába a dolgot: először fügefáról beszélsz, utána almafa. Mivel ez fontos, jó lenne tudni. Ezen kívül: a Mikulásmaci III. volt már kitéve a farmodon? Vagy a másik két része is ott van mellette, így darabokban?

14. Tomi20042004

Tomi20042004 Fórum-zöldfülű

Továbbra sem tudom átrendezni a felhősorokat, nincsenek ott a fel-le nyilacskák az egyes soroknál vagy nálam nem jelennek meg valamiért.

15. Marcsi0320

Ajándékozásnál
    Igen már volt kitéve. Most szerettem volna elcserélni, és beszedtem a raktárba, de bármit kérek érte, nem engedi. El is ajándékoznám, de azt se engedi. Egyébként nincs meg a másik két része.

16. -East17-

Szia!

Sorrendet átrendezni csak kategóriákon belül lehet. A fő részlegben, ahol minden felhőt mutat, ez az opció nem áll rendelkezésre.

Tomi20042004 kedveli ezt.
  17. -East17-

Mint azt már írtam neked: összeépített tárgyakat nem tudsz cserélni vagy ajándékozni. Mivel ezt az itemet már egyszer kitetted és összeraktad, így egyben már nem vesz részt a cserenapi lehetőségek közt.

18. Marcsi0320

Oké...felfogtam végre......köszi

19. -KÖNCZÖL-

-KÖNCZÖL- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Végre rászántam magam a nemesítésre és érdekes dologgal találkoztam, amiben kérném a segítségeteket.
    Kiürítvén a cserepeket az a válasz jött, hogy szeretném-e megtartani a ezt a bónuszt, vagy inkább tovább próbálkozom, azonban mivel nem igazán kedvező a dolog, inkább nem tartanám meg, szívesebben próbálkoznék inkább újra, azonban a "nemesítés folytatásá"-ra rá sem tudok klikkelni, hanem csak a megtartásra, amit nagyon nem szeretnék.
    Kérdésem, miért kérdezi a rendszer, hogy megtartom-e, vagy újra próbálkozom, ha csak a megtartást engedélyezi? Vagy van valami trükkje? Segítenétek? Köszi előre is!
    -KÖNCZÖL-ID: 24037752

20. -East17-

Szia!

Az utolsó ürítésnél már nem utasíthatod vissza a bónuszt, ezért nincs ott a lehetősége. De nem is érdemes máskor sem, ugyanis amit nem kértél akkor, más alkalommal visszatér. Ám ha elfogadod, onnantól nem zaklat.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.