Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. takácstibor85

takácstibor85 Utánpótlás-írogató

sajnos egyiks e segitetett.ccleanerer már töröltem az elöszményekt mielött be lépetem.más ötlett?

2. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Kell, hogy legyen elfogyasztott terméked, azaz aktív terméked a bónuszrekeszben, bal oldalon. Megvan?

3. takácstibor85

Tp bonuszt szeretem volna meg hoszabitani nem pedig terméket,de akor valszeg ez baj hogy csak terméket lehet hosszabitani..köszönöm..

4. Divagarde

Igen, a pinkie süti termékek hosszabbítására vonatkozik. Van tp bónuszt adó termék is.
    Nézd át:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bónuszlexikon.2179/

Pinkie Pie sütijéről amit tudni kell:

• A recept a pékség 5. szintjétől érhető el.
    • Minden aktív bónusz idejét meghosszabbítja 30%-kal.
    • Elfogyasztása nem igényel rekeszt.
    • Piacképes
    A bónusz hatását az aktív termékeknél egy kis póni jelzi:
    • Minden bónuszt csak 1 alkalommal van lehetőség meghosszabbítani!
    • Amennyiben a rekeszben nincs olyan termék, ahol nem aktív a Pinkie pie süti hatása, nem is lehetséges újabb termék elfogyasztása.
    • Ha újabb bónuszt helyezünk valamelyik rekeszbe, ugyan lehetőségünk van újabb Pinkie pie süti elfogyasztására, DE ez esetben csak arra a bónuszra lesz hatással, amelyik még nem lett meghosszabbítva. Amelyik bónusz már egyszer hosszabbítva lett, arra nem hat újra.
    • Minden aktív bónusz idejét meghosszabbítja 30%-kal. Nem csak a hátralévő időre vonatkozik, hanem az egészre. Egy példa: ha elfogyasztott valaki 10 darab répás-almás csatnit, és a lejárat előtt egy órával elfogyaszt egy Pinkie Pie sütit, akkor a 10*18 óra lesz 30%-kal meghosszabbítva, és az 1 óra hátralévő idő 55 órára fog változni.
    Update!
    A Pinkie pie süti által nyújtott bónusz maximális érteke 200 óra!
    Tehát ha 1000 órányi bónuszunk volt valamiből, elfogyasztunk egy pinkie pie sütit, akkor a 30% az 300 óra lenne - és ez került 200 órás korlátozásra.

5. takácstibor85

Rendben.Köszönöm szépen...

6. boka007

boka007 Haladó

sziasztok!

engem az érdekelne, létezik e valami táblázat ami a bahamás fákkal foglalkozik, hogy hány van belőlük, hogy követik egymást, van e belőlük xl, xxl ?

az enciklopédiában a Növénytermesztés: gaztámadás, trágya, szupertrágya, víz, földek, vetőtábla témában találtam ezt azt, de attól kicsit jobbra vágynék.

Szóval az a kérdés, hogy tudtok e ebben segíteni... ja és ha bahamás volna akkor farmos is jöhetne :)

7. Divagarde

Szia!

Egyesített listánk nincs.
    Ezt tudod használni:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...trágya-szupertrágya-víz-földek-vetőtábla.487/
    Az új titokzatosak nem szerepelnek benne, azokat külön tudod megnézni.

8. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy a sárga trombitafa, a mangosztánfa és a rózsa egérlyuk nem cserélhető , nem ajándékozható? Köszönöm a segítséget, ID: 53644765 Farm: inkognito2002

9. Divagarde

Szia!

Továbbra is érvénye az a szabály, hogy azt tudod elküldeni, amit a rendszer enged.
    Nincs minden elemre kiterjedő lista, mit küldhetsz, így ezt kell figyelembe venned.

10. .K.Dorka.

.K.Dorka. Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A kivi madár tápjához babérlevélre van szükség,ami nekem nincs.Az lenne a kérdésem,hányadik szinten lehet elérni? Vagy a piacon mért nem lehet vásárolni?

11. Divagarde

Szia!

95.szinttől érheted el.

12. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szia!
    Találtam a cserelehetőségek között egy nekem valót, mégsem enged cserélni, azt írja, nincs a pajtámban.
    ID 10641913 Kérlek, nézd meg légyíszíves.

13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Mivel az egyik elem fejlesztett, így nem fogod tudni lebonyolítani a cserét.

14. mimi

mimi Fórum elő legendája

Hogy lehet, hogy fel tudta rakni?
    (Szép a bannered.)

15. Laboviti

A nem összerakott fejlesztett tárgyak megjelennek a "léghajón".
    Köszönöm.

16. josie

josie Fórumlakó

Sziasztok!
    A textilmalmot hol is kaptuk??
    Segítsen valaki! :)

17. Laboviti

18. josie

josie Fórumlakó

Köszönöm Laboviti!:)

19. _sziszi_

_sziszi_ Utánpótlás-írogató

Azt szeretném kérdezni a citrancsfát miért nem tudom elküldeni??

20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Azért mert nem szerepel a küldhető/ajándékozható játékelemek közt.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.