Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsoka1953

zsoka1953 Aktív író

valaki megtudja mondani nekem mi az a mopszli most nyertem a keréken de nem találom sehol

2. pumbi

pumbi Utánpótlás-írogató

sziasztok! Valaki tudna segíteni? Kereskedelem alkalmából felajánlottam 2 citruscédrátot valami más tárgyért. A csere nem jött össze, de most nincs meg a 2 fám. Mi lehet az oka? KÖszönöm

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az event véget ért, a sikertelen cserék pedig egyelőre kint maradtak az eventfelületen. Az elkövetkező 1-2 nap során kapjuk vissza őket.

4. -East17-

Szia!

Kutya tenyészállat. A pajtában a tenyészállatok fülön találod.

5. zsoka1953

zsoka1953 Aktív író

köszönöm erre nem is gondoltam :))

6. pumbi

pumbi Utánpótlás-írogató

Köszönöm az infót!!! :)

7. töhötöm13

töhötöm13 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Amikor beléptem egy fontos figyelmeztetés várt, egy piros négyzet, amiben semmi nem volt. Ez most akkor mit jelent?
    Köszi.

8. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Sziasztok!
    Kérdezem, hogy a léghajóra feltett itemeinket mikor kapjuk vissza? 4 darab ajánlatom volt kint. Egy piros birkanyíró például, de többszöri ki-belépés után sem akar a dög visszajönni jogos gazdájához. Hátuljába billentene az egyik kedves modi?

9. -East17-

Szia!

Egyelőre mi sem tudjuk, hogy ebben az ablakban mit kellett volna látnunk.

zoldliget kedveli ezt.
  10. .Mázli.

.Mázli. Junior szaki

Nálam is ez volt. Mit jelent?

11. -East17-

Szia!

Mint minden csere event után, most is 1-2 napon belül kapjuk vissza a kint maradt tárgyainkat.

Shirkán53 kedveli ezt.
  12. -East17-

Szia!

Az előbb írtam: nem tudjuk minek kellene ott lenni.

13. -greycat-

-greycat- Aktív író

Gyerekek, mi ez a piros lapocska kezdéskor az információs ablakban? Takar valamit, vagy kerül rá később valami? Vagy zsaroló vírus telepítéséhez kéri a beleegyezésemet? :) Ja, és az miért van, h. a lapok közti váltásnál fekete alapon arany betűkkel jelennek meg azok az információk, amik teljes betöltődés után már "normálisan" is olvashatók?
    Köszönettel: -greycat- ID: 17405333

14. -East17-

Szia!

A piros ablakban valószínűleg a húsvéti event maradékainak visszaváltásáról kaptunk üzenetet. A másik jelenséggel még nem találkoztam.

15. terorcica1985

terorcica1985 Fórum-zöldfülű

sziasztok szeretnék infót kapni bead egy kis ablakot amikor belépek mik lettek be váltva ? meg egy piros kocka van benne

16. -East17-

Szia!

Piros ablakos kérdésre választ pont feletted találsz.

Mica67 kedveli ezt.
  17. terorcica1985

terorcica1985 Fórum-zöldfülű

bocsánat olvastam köszönöm a gyors reakciot valami tp beváltások vannak anyt tudok

18. Monya26

Monya26 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy ha felajánlottam a csere alkalmával 1 kakasülőt és 1 (s)öntést, de nem kaptam érte cserébe semmit, tehát nem valósult meg a csere, akkor annak az event végével nem kellett volna visszakerülnie a raktáramba? Mert sehol nem találom őket, pedig 2 kakasülőm volt és 1 (s)öntésem.
    Előre is köszönöm!
    Gazda: Monya26 ID: 13522623

19. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét:)
    Ez fog történni: https://board-hu.farmerama.com/inde...ános-témák-részleg.12340/page-265#post-476148

20. -East17-

Szia!

A kint maradt tárgyakat az event utáni 1-2 nap során kapjuk vissza majd.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.