Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kiscinogi

kiscinogi Törekvő

sziasztok elnézést hogy ide írok de olvastam hogy lesz ez a tikinaptár de ha éjjelfogja el inditani akkor hogy tudja majd az ajándékot kibontani mert akkor nem is lehet az elsőt kinyitni majd

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Éjfélkor indul és az első nap is 24 órából áll. Tehát lesz időd kinyitni.

Anikó1961 és csopke1 kedveli ezt.
  3. tyúkocska

tyúkocska Utánpótlás-írogató

a malomlapát hol lehet,vagy mi az ? köszi

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

5. ilcsi1988

ilcsi1988 Fórum-zöldfülű

Sziasztok lenne egy kis problémám. Az előző eventnél is használtam répás almás csatni és akkor rá tudtam még rakni a pinkpi sütit.A mostaninál viszont azt tapasztaltam hogy az éléskamrámból elvette a sütit viszont nem rakta rá a répás almás csatnira nem hosszabbította meg a bónuszt és a süti is eltűnt. Már frissítettem is azóta az oldalt de semmi változás sajnos . Köszi a választ.

6. -East17-

Szia!

Hibás süti:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/482081/

7. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Kis segítséget kérnék! A főfarmon elfelejtettem megnézni,hogy a 8 csemetéből mi fejlődött ki.
    Nagy izgalmamban,hogy minél előbb kezdhessem az eventet,vadul letaroltam a földeket.xDHa valaki volna olyan kedves,és megmondaná,milyen fákat sikerült kapnom,nagyon megköszönném!
    Szép napot,kőtábla hegyeket!! :)

8. -East17-

Szia!

Ilyen listát a supporton kérhetsz, nekik kell írnod.

csopke1 kedveli ezt.
  9. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Köszönöm! :)
    De mit válasszak? Nem a játékkal van problémám,hanem a memóriámmal!:D
    Vagy az általános kérdéseket?
    Elnézést,ha kissé nehézkes vagyok.

10. katóka1971

katóka1971 Fórum-zöldfülű

Sziasztok lenne egy kérdésem , hogy a kivi madaram van de tápot nem tudok előállitani, mert babérlevelet nem tudok termelni, de venni sem. Az lenne a kérdésem, hogy akkor hogyan etessem az állatot csak azt ne mondjátok, hogy vegyem meg a kész tápot a piacon.

11. -East17-

Szia!

Mást nem tudunk mondani. A babérlevél a kivi számára a 95. szinttől elérhető/termeszthető.

12. molli0903

molli0903 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Valami probléma van a piac körül. A trágya legmagasabb ára 130-ról 160-ra emelkedett, de én nem tudom 40-nél többé eladni. A fenti hozzászólásokat elolvastam, de nem magyarázat, hogy előzőről beragad árú hiszen folyamatosan emelkedik a legmagasabb ár, nem tudom mit tehetnék?

13. -East17-

Szia!

Semmit nem tudsz tenni. Hiába tiltakozol, ez a dinamikus piac. Mindig a legutóbbi tranzakcióhoz viszonyítva engedi kitenni. Azt pedig nem tudhatod, hogy azok amiket magasabb árakon látsz, mióta vannak kint és időközben hány adásvétel zajlott és mennyiért.

14. katóka1971

katóka1971 Fórum-zöldfülű

köszönöm

15. molli0903

molli0903 Fórum-zöldfülű

5 perc alatt a legmagasabb ár felment 200-ra és én még mindig csak 40-ig tudom felvinni az árat. Rúnát kiváltottam és prémium tag vagyok, mit csinálok rosszul?

16. -East17-

Fogynak a régi tételek. Várnod kellene 1-2 órát valószínűleg.

17. ördög0

ördög0 Rutinos

Sziasztok!
    Érdeklődni szeretnék. A gazdakör királya fórum játékára leadtam a nevezést, és ezek után van-e még valami teendőm?

Gazda: ördög0 ID: 37716902

18. molli0903

molli0903 Fórum-zöldfülű

Köszi, várok türelemmel.

Dinamikus piac ide vagy oda, szerintem valami hiba van a piacon. A közel 40 ajánlatból az első 12 ajánlata 50 csp körüli a többi meg 350, azaz hétszerese. Én sem tudom 56-nál többért piacra dobni a trágyát.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.4.16
  19. -East17-

Mindenképpen a probléma-témakört válaszd ki.

20. -East17-

Szia!

Igen van, ahogyan a játék leírásában is szerepel:

A pályázatokat továbbra is itt kell leadnotok, azonban a nyereménytárgy egyeztetése a supporton keresztül fog megtörténni, oda kell írnotok, miután itt leadtátok a pályázatotokat.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.