Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Kérlek vedd fel a kapcsolatot a supporttal.

2. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Szeretné megköszönni a segítségedet, írtam a supportnak és megszabadítottak ettől a csibétől.:)

3. tundermami

tundermami Járnitanuló

Sziasztok sokáig nem játszottam de most ujra játszom ! olyan kérdésem lenne hogy ollat hogyan lehet szomszédnak küldeni nagyon szépen köszi ha valaki megirná!

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

5. drixon

drixon Aktív író

Sziasztok!
    Azt szeretném megtudni, hogy a csibékről hol lehet olvasni hsz-eket, esetleg kérdezni?
    Köszönöm.

6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

drixon kedveli ezt.
  7. drixon

drixon Aktív író

8. v.edit1

v.edit1 Fórumprofi

SZép jó reggelt!
    Az lenne a kérdésem, hogy a Tikinaptár sorvégi bónuszát meddig lehet kinyitni? Jó lenne a teliholdig elhúzni, de nem tudom, lehet-e?

9. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Mai napon lehetséges kinyitni, nem lehet elhúzni tovább.

10. 07jani07

07jani07 Utánpótlás-írogató

Szia.
    Ezt szomorúan olvasom, az eddigi naptáraknál az utolsó napig lehetett nyitni. Sajnos ezt így nem nagyon fogom tudni kihasználni.:cry:

11. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Szia, a leírásban az van hogy a sorvégi extra bónuszt amíg a naptár van ki lehet váltani.

12. |Tamás|

Eddigi naptáraknál is adott napon lehetett az ablakokat kinyitni, utána FA-ért lehetett kinyitni azt, amit elfelejtettünk.
    Sor végit lehet kinyitni az event végéig.

13. picicicus

picicicus Aktív író

Meg tudná nekem nézni valaki h hány ajtot kell még kinyitnom?
    Picicicus ID 2525282

14. 07jani07

Így már jó, de az alapkérdés úgy hangzott, hogy a sorvégi ablak bónuszát meddig lehet kinyitni.

15. |Tamás|

Elnézést, mai ablak is a sorvégén van, de lehet bennem van a hiba így kora reggel.

16. |Tamás|

Szia!

Ezt Te magad is nagyon könnyen tudod ellenőrizni. Hányszor mentél végig? vagy pontosan hol állsz?
    Ahol állsz, láthatod hogy 3 - 2 - 1 ajtó van.
    6 terem van, inden teremre 3 ajtó nyílik.

(Jelenleg nincs illetékes kolléga aki betudna lépni hozzád)

17. 07jani07

A lényeg, hogy a probléma megoldódott.:D További szép napot.

18. Agni1

Agni1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a mostani eventnél nincs-e valahol olyan lehetőség, hogy a mondjuk 3-4 zászlót beadnék 1 kör szimbólumért? Mert ez kicsit bosszantó, hogy nem tudok tovább lépni (így a vége felé), mert tizenegynehány olyan van készleten, ami most nem lenne szükséges, a felröppenő táblák nem jönnek :( és így nem tudok hozzájutni olyanhoz, ami viszont kellene.... azt sem tudom ellenőrizni sehol, hogy mennyi háromszög, kör, zászló kell még a végéig? azt tudom, hogy most a 3. kör 3. lépcsőjén állok....
    Köszönöm a válaszotokat előre is.

Femamzika kedveli ezt.
  19. |Tamás|

Szia!

Képes ismertetőben benne van hogy melyik ajtó kinyitásához mi kell, tehát tudod ellenőrizni hogy mennyi van a végéig.
    Minden nagyon részletesen le van írva az ismertetőben, Kérlek olvasd el.

20. picicicus

picicicus Aktív író

5 kő kell a mostani ajto kinyitásához,ez lenne elvileg az utolso terem..(itt volt a felhősor is amit kinyitottam már,és csak 1 ajto van itt..kicsit belezavarodtam:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.