Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tippdani

tippdani Utánpótlás-írogató

Köszi

2. zsuzsa50

zsuzsa50 Utánpótlás-írogató

Szia! Ma reggel már írtam ez ügyben és válaszoltál is rá. Most a trágya legmagasabb ára 466,66, nekem viszont legmagasabb áron 151,97-ért engedi eladni. És ezek az árak már maiak, most voltam a piacon. Akkor mégsem az a hiba, amit Te írtál. zsuzsa50ID: 1952101

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Miből látod, hogy mai az ár?? Nincs mellette a kihelyezés dátuma. Nem is volt így sohasem.

Az adataid alapján "araszol" felfelé a trágya ára. Mindenki magasabban szeretné eladni, mint amit enged a piaci szintvonal.
    Ez csak akkor lesz így, ha lesz elegendő vásárló is. Most még nincs annyi vevő, mint amennyien kínálnák drágábban az árút.

4. zsuzsa50

Ez mind szép és jó. De akkor mások hogy adhatják 400-on felül a trágyát? És reggel az ára 192 körül volt. Most meg 400-on felül. Akkor ez biztos, hogy ma ment így fel. Azt nem is vitatom, hogy a kihelyezés dátuma nem volt soha mellette. A kezdetek óta játszom, a 91. szinten vagyok, azért egy kicsi helyismeretem nekem is van, ha nem is annyi, mint nektek modiknak. 6 év azért nagy idő egy játékban, nem vagyok hozzá teljesen kuka. És milyen adataim szerint araszol az ár??
    Egyébként most az ár 500 fölött van!!! Ez sem tegnapi ár.

5. czenema

czenema Járnitanuló

offos vélemény, de szerintem teljesen felesleges volt betenni a Hírekbe ezt a raktárház fület :/
    Nektek adminoknak se lehet élmény huszadszorra leírni, hogy még Ti is csak ennyit tudtok; a játékosok meg csak veszettül kattintanak a játékban, fórumon információ után.
    (ezen az alapon már most lehetne reklámozni a tenyésztős eventet, vagy a teásat)
    :wuerg:

Melus0417 kedveli ezt.
  6. mamarygen

Nem értettél meg.
    A piacon kihelyezett árú 7 nap terjedelmet bír el.
    Az a magasabb ár amit látsz, nem mai még!
    Nincsen elég forgalom a trágya frontján.
    De emelkedik.
    A Te adataidat látva említettem az araszolást: reggel 122-ért, ma délben 151,9 csp-ért tudnád kitenni. Emelkedő értéket jelent.
    Idő kell, míg a friss eladható érték tovább emelkedik.

7. volt1973

volt1973 Utánpótlás-írogató

szeretném tudni,hol olvashatnék többet a közeljövőben eljövő raktárházról,amit a híroldalon olvastam(fejlesztések címszóval).előre is köszönöm a választ.

8. zsuzsa50

Jó, köszönöm! Most már kezdem érteni

9. vivókah

vivókah Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! A raktárházakról tudni valamit ? mi lesz ez pontosan ? :)

10. mamarygen

Szia!
    Tegnap, csütörtökön délután jelent meg a Hírek felületén a raktárházi készülődés.
    Amikor a játékba kerül, a hivatalos közlemények részben lesz erről információ.

A pletyka topicban vannak "morzsák", de az csak találgatás a játékosok részéről.

11. volt1973

volt1973 Utánpótlás-írogató

köszönöm,inkább megvárom a hivatalost;)

12. vicka1414

vicka1414 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Az előbb vásároltam a piacon 40 db sajtot gazdaköri leadásához de valamiért nem engedte beadni. ki be léptem a játékba de a sajt a nincs a pajtában.

Üdv

13. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A gazdanaplóban nem ellenőrizted, mit vásároltál pontosan?

Én szívesen segítek (utánanézek), amennyiben megadod a szükséges információkat:

14. vicka1414

vicka1414 Fórum-zöldfülű

vicka1414 ID 8411028

Köszönöm

A gazdanaplóban nincs semmi de a csengőpengőmet azt elvette miután vásároltam a sajtot.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.6.16
  15. Csocsoovb

Szia!

Sajt helyett Ékszert vásároltál a piacon.

16. vicka1414

vicka1414 Fórum-zöldfülű

Elnézést tévedtem!

17. ClarkKent1988

ClarkKent1988 Utánpótlás-írogató

sziasztok érdeklődnék hogy az Andok talányos fákból milyen fák lehetnek?Mert nem tudom meik csomag Bahamás vagy normál szántós!

18. Csocsoovb

19. ClarkKent1988

ClarkKent1988 Utánpótlás-írogató

Köszönöm!

20. tippdani

tippdani Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Tegnap olvastam kapunk ajándék kódot de elfelejtettem, hogy mikor! Tud valaki segíteni?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.