Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A repülős üzenet a farmodra érkezik, beúszik a képbe, külön nem lehet megnézni sehol máshol.

Kértünk többször, hogy ne nyiss új témát minden kérdésednek, hanem használd a már meglévő topikokat.

2. benögazdi

benögazdi Fórum-zöldfülű

Hogy kell megnézni a repülős üzenetet?

3. gesurin68

gesurin68 Járnitanuló

Egy kérdés, hogyan lehet az, van 4 számítógép amiből egyiken annyi mozit nézek amennyit akarok, a másik hármon állandóan kiírja, "Sajnos most éppen nincs elérhető videó a számodra. Kérjük, próbáld meg később újra." Nincs blokkolva a reklám, mivel indításkor (8 óránként) jön a reklám. Ötlet?

4. -East17-

Szia!

Ezt sajnos ellenőrizni nem tudjuk. Annyi biztos, hogy a mozit a szponzorok tartják el reklámokkal. Mostanában pedig nemigen kaptunk tőlük semmit.

5. gesurin68

gesurin68 Járnitanuló

Pedig van, WC papíros.

6. -East17-

Azt el tudom képzelni, hogy az az egy gép nem magyar IP alól van belépve, de mint írtam: ellenőrizni ezt nem tudjuk.

7. -LKata2-

-LKata2- Fórum-zöldfülű

Most tudtam a farmomra feljönni, és a teliholdas növényeket nem tudom learatni mi lehet a gond? Régebben ez nem volt így.Előre is köszönöm a választ. Jó farmozást kívánok mindenkinek.

8. -East17-

Szia!

Kérlek végezz el egy gyors géptakarítást, utána próbáld meg ismét az aratást:

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

9. -LKata2-

-LKata2- Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ. Használom is. További szép estét.

10. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Sziasztok!
    Szeretnék segítséget kérni. A telihold event leírás szerint: "Ha azonban az érési idejük túlnyúlik az event idején, még le lehet aratni őket, és a pajtába kerülnek." Úgy jártam, hogy nem tudtam az event ideje alatt learatni, de most sem tudom bearatni a harapós orchideát. Valamit kell tennem ehhez?

11. -East17-

Szia!

Kérlek végezz el egy gyors géptakarítást, utána próbáld meg az aratást ismét:

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

12. BelkaMimi

BelkaMimi Törzsjátékos

Sziasztok!
    A paszulyról eltűnt a 3 játékórás feladat.
    Ezzel kapcsolatban lehet tudni valamit?

Köszönöm:
    BM

13. -East17-

Szia!

A keresett felhősor egy hiba miatt nem látható azoknál akiknél nincs rajta semmi. A javítás folyamatban van.

14. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ. Így már sikerült is bearatni. (Kipróbálhattam volna mielőtt írok, mert tudom, hogy a takarítás sok mindenre megoldás.) Mégegyszer köszi

15. torpi19

torpi19 Törekvő

szeretném kérdezni ha nem tudom az első feladatot megcsinálni teljesen a résznyereményeim között akkor is lehet a csemetékből vagy azokat mindet bukom?

16. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    A feladat részben is teljesíthető és az ajándékok is részarányosan járnak.

17. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Szeretném megkérdezni, hogy az 5. feladtnál kér 3 ólat ugyanazt ami a nyeremény is, azt honnét tudok venni ?

18. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

mamika57 kedveli ezt.
  19. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

20. L.Edit

L.Edit Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Ma reggel legalább háromszori elutasításom ellenére bienchen1963 mentorommá vált, és meglepetésemre két számomra ugyancsak teljesen ismeretlen - enifarmer és Poppy-W - és persze nem jóváhagyott társat is hozott. Nem értem hogy van ez, szeretném megszüntetni a "kapcsolatunkat". Magam döntenék a mentorom személyéről ha szeretnék mentort stb... Mit tehetek?
    Üdv. L.Edit

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.