Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. eperke19711

eperke19711 Utánpótlás-írogató

sziasztok én nem találom sehol hol lehet békám hogy eltudjam kezdeni a feladatot

2. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Békatavat a gazdaboltban vásárolhatsz csengőpengőért, ebben születnek az alap kisbékák. A 21. szinttől a tenyészházban tovább tenyésztheted őket, így kapod a magasabb szintű tenyészbékákat, amiket a jelenleg is futó eventbe be kell adni. Mindezt megspórolhatod, ha sok csp-d van és a piacon megveszed a szükséges tenyészállatokat.

3. imcsa1982

imcsa1982 Utánpótlás-írogató

Szia!

Az lenne a kérdésem, ha valaki most kezdte el a játékot és a kagylós nyereményt ki szeretné nyitni, az eddig eltelt napokat még FA ellenében sem veheti meg?
    Szép napot kívánok!

4. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Új farm esetén a farm regisztrációjának napjától járnak a kagylós ajándékok is. A regisztráció előtti ajándékok nem válthatók ki még FA -ért sem
    .

5. norbeetattoo

norbeetattoo Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Csak azt szeretném mondani, hogy nagyon vártam már a raktárházakat, deeee iszonyat nagyot csalódtam amikor megláttam az árat, ilyenek nekem soha nem lesznek lehetetlen ennyi csillagot összegyűjteni. Nagyon sok állat, termény szükséges a feladatok teljesítésére,4-5-6000 db termény ráadásul hosszú érési idősök. Csinálgatom őket, de nem haladok előre nagyon szomorú vagyok, kezdem lassan feladni.

dörikati kedveli ezt.
  6. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!
    Az észrevételed számára vannak megfelelő topikok:

Raktárházak csevegője:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/raktárházak-csevegője.14044/page-23#post-519529

Panaszkönyv:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv.7211/

A játékban mindig jelennek újabb elemek, egy részük könnyen, mások nehezebben megszerezhetők. A farm lényege nem az azonnali győzelem, hanem a kihívás, stratégia, játék és a cél elérésekor a sikerélmény. Játssz, élvezd, lassan Neked is meglesz az 500 csillagod.

7. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

A farmod bal oldalán lépj be a piros kosárba és máris vehetsz békatavat csengőpengőért.

8. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Szia ! Pár napja jelölget egy ......... nevű farm, lehet ilyen névvel regelni ? Kicsit visszataszító ! Ma már levélben is zaklatott , hogy vegyem fel. Úgy tudom az ilyen farmokat , amiknek a neve nem nyomdaképes törölni szokták. Rosszul tudom ?

Moderátori szerkesztés oka: obszcén farmnév törlése

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.6.16
  9. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

A levelet ne töröld és írj kérlek a supportra további segítséget kérve. A supportot itt találod:

A probléma jellegénél válaszd az általános kérdéseket. Figyelj, hogy a leveled legalább 140 karakter terjedelmű legyen.

10. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

11. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,

szeretném tudni, hány farmaranyért tudnám később kiváltani
    a mai kagyló ajándék 48 órás farmmunkás bónuszt.
    Köszi a választ előre is:)

12. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Kukori.és.Kotkoda!

Ez sajnos éjfélnél előbb nem derül ki, nem ismert az összeg.

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  13. mirjamnagy

mirjamnagy Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Érdeklődnék, hogy ami a jávorszervas színpadból keletkezik termény: SLÁGER
    ahhoz hol találom a feladat sort?? :eek:

Előre is köszönöm a segítséget! :)

14. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

A slágerhez nincs gazdaköri feladatsor.

15. mirjamnagy

Köszönöm a válaszod!
    Úgy emlékeztem, hogy van hozzá!
    Volt? ha igen akkor mért nincs?
    Vagy mikor lesz? :)

16. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Az adott állat tenyésztésével együtt szokott bekerülni a hozzá tartozó terményes feladatsor is a gazdakörbe. Mivel a jávorszarvas még nem tenyészthető, így a terményéhez sincs gazdaköri feladatsor. Az utolsó kérdésedre mi sem tudjuk a választ, idővel biztosan az is sorra fog kerülni :)

17. mirjamnagy

Értem. :)
    Köszönöm szépen a segítséged! :3
    Szép estét!

18. tigris1984

tigris1984 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Pajtánál, hogyan lehet beállítani, hogy ABC sorrendben legyenek a dolgok és úgy is maradjanak míg másképp nem szeretném?
    Eddig ilyen gondom nem volt vele. Előre is köszönöm.

19. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia tigris1984!

Ez a funkció most nem jó, de remélhetőleg hamarosan minden a régi kerékvágás szerint fog működni.

fcsilla kedveli ezt.
  20. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    A kagylónál ez a +1 termés ez mire vonatkozik? Se a fáknál, se az állatoknál nem kapok +1 termést!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.